Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 242

Tema: SPONTANI POBAČAJI

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno SPONTANI POBAČAJI

Pozdrav drage moj,

molim vas da se javite koje ste proživjele isto što i ja.
    Imala sam dva spontana pobacaja,oba u šestom tj.trudnoće
    Što su najčešći uzroci tome?
    Radila sam briseve kao i MM. sve o.k,osim ureoplazma mi je manja od 10 na 4,što po ginekolozima nije moglo uzrokovati spontane.
    Hormoni su o.k.
    Što ako ne nađemo uzrok,TOLIKO ME STRAH treće trudnoće.
    Kada smijem na slijedeću trudnoću,nisam bila kiretirana i već nakon 28 dana sam dobila menzis.
    Joj puna sam pitanja.Unaprijed isprike na podužem postu ali cure moje toliko vas SVE volim jer ste mi u ovakvim trenutcima SVE ŠTO IMAM.

Pozdrav

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

prada dobro nam dosla

ja nisam imala spontane al imala sam biokemijske koje su me isto bolile jako.. razloga moze biti puno moze biti da spermij koji je oplodio nije bio dobar ..moze biti da se jednostavno nije dobro ugnjezdilo.... al vec ce ti cure iskusnije napisati vishe o razlozima...
    Morash to ostaviti iza sebe koliko god bilo teshko i krenuti naprijed nisi imala kiretrazu mozes vec sljedeci mj. ili kad se vec ti u glavi budesh osjecala spremnom ..

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj gejsha prvotno napisa
    prada dobro nam dosla

ja nisam imala spontane al imala sam biokemijske koje su me isto bolile jako.. razloga moze biti puno moze biti da spermij koji je oplodio nije bio dobar ..moze biti da se jednostavno nije dobro ugnjezdilo.... al vec ce ti cure iskusnije napisati vishe o razlozima...
    Morash to ostaviti iza sebe koliko god bilo teshko i krenuti naprijed nisi imala kiretrazu mozes vec sljedeci mj. ili kad se vec ti u glavi budesh osjecala spremnom ..
    Pozdrav gejsha,

pa i ja sam imala biokemijske.
    Dali znaš uzroke tome.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo sto kazu o tom

www.roda.hr
    Biokemijska trudnoća

Biokemijska trudnoća je vrlo rani pobačaj za koji žena niti ne zna ako nije vrlo rano (prije mjesečnice ili oko datuma očekivane mjesečnice) napravila kućni test, koji se pokazao jedva vidljivo pozitivnim ili je napravila test krvi ß hCG, koji je pokazao vrlo niske vrijednosti koje se ne dupliraju pravilno (svaka 2-3 dana), a ultrazvučnim pregledom ne može se vidjeti gestacijska vrećica.

Gotovo polovica svih prvih trudnoća završi ranim pobačajem kada je jajašce oplođeno, ali se ne implantira ili se implantira, ali ubrzo nakon toga propadne. Često, mjesečno krvarenje bude jačeg intenziteta s komadićima krvavog tkiva, te ponekad grčevima.

Mnoga su nagađanja o uzroku ovih ranih pobačaja: kromosomski problemi u razvoju fetusa, abnormalni endometrij, abnormalnosti maternice ili pojedine infekcije, te problem antitijela i dr.

Prolazite li kroz neki od postupaka izvantjelesne oplodnje – jedna studija u Americi pokazala je da 54,1% pacijentica koje su prethodno imale biokemijsku trudnoću zanesu prilikom slijedećeg IVF-a, suprotno od 46,5% pacijentica koje nisu nikako uspjele zanijeti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I kako ti draga živiš sa svime time.. :?
    Dali radiš na novoj bebi.
    Ja se osjećam užasno i nesretno kao da se cijeli svijet srušio.
    Nikada neću odustati ma koliko me god puta ovoliko bolilo.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

prvi put me je dotuklo nisam snikim mogla pricati sve mi je islo na zivce kao za jarac svi oko mene ostajali trudni pa me valjda i to jos vishe slomilo.. drugi put je bilo isto tako ... treci put je bilo tesko al valjd sam bila pomalo "otupila" na to pa je bilo malo lakse .. radimo na bebi i neodustajemo zadnji put je bilo cinimise prije dva mj. ak se nevaram al sto se moze zivot ide dalje
    i mi s njim .. proslost ostavljamo iza sebe a veselimo se buducnosti ...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Super si :D
    Dali si možda otkrila uzroke,jesi radila briseve,hormone itd....
    Uh što sam puna pitanja :?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Radila sam i hormone i briseve sve je uredno.. i prestala trazit uzroke bilo je jer je moralo tako biti u tom trenutko u sljedecem mozes biti isto ali moze biti
    da ce sve biti super ... zato draga ostavi to nekak iza sebe i u boj po malog

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ti si prva osoba koja si mi nako dugooo vremena unjela malo optimizma.
    Ah ništa,šta nam drugo preostaje ...
    Tebi već ovaj mjesec želim jedan veeeeliki plus i jednog malog pišolinca ili pišolinku....... :D :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam imala dve "biohemijske" u 5. nedelji. Prvi put nisam dozivela to tragicno jer mi je to bio dokaz da mogu da ostanem trudna. Uradila sam briseve- pozitivna na ureoplazmu. To smo resili. Posle godinu dana ostanem opet trudna. U tom ciklusu ukljucili smo dabroston za svaki slucaj. Beta se u pocetku lepo duplala, a onda jedan dan spoting- povecali dozu dabrostona ali beta je pocela da pada. Sve je samo otislo. Ovaj drugi put sam se dobrano zabrinula i postala opsesivna u trazenju uzroka kojeg jos uvek nisam pronasla. Doduse postoji tu par nekih "problemcica" (ja- heterozigot za MTHFR, sateliti na 17. hromozomu, malo povisen FSH, nizak progesteron) ali za koje nijedan doktor nije rekao da to je uzrok.
    Mislim da je dobro iskljuciti sve moguce faktore koji mogu dovesti do spontanog- na vreme! ALI isto tako je bitno da to prepustis lekarima. Zasto? Zato sto sam ja mnoge pretrage uradila na svoju ruku citajuci stosta na internetu- a s obzirom da nemam dovoljno znanja iz te oblasti kad sam naletela u svojim nalazima na nesto sto mi je sumnjivo- uzasno sam se opteretila. Postala sam potpuno disfunkcionalna i u socijalnom i u profesionalnom zivotu. Nadji nekog dobrog ginekologa u koga imas poverenja i ne lupaj glavu o tomo sta ce biti u sledecoj trudnoci. Bitno je da pozitivno mislis jer i to utice na hormonsku ravnotezu koja je neophodna da zatrudnis i izneses trudnocu do kraja.
    Puno pozdrava obema s nadom da cemo u dogledno vreme biti ponosne trudnice i mamice!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Znam kako ti, ali samo hrabro naprijed.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pardon, trebalo je pisati: znam kako ti je...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

prada,ja sam do sad imala samo jednu bioke.T i nadam se da se neće ponoviti.Ali,isto tako znam da i ako se ponovi,ići ću dalje sve dok ne dođe taj dan kad će naše maleno ugledati svijet.Što se može,nije svakom isto,netko do nećeg lakše dođe,netko drugi teže.Neki imaju više sreće u jednoj domeni,a drugi u drugoj.Life is beautifull-zar ne?
    Ma,možemo mi to....

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Imala sam 2 spontana, 1 biokemijsku, a pred tjedan dana sam, nako super uredne trudnoće, rodila prekrasnu i prezdravu curicu. Dakle, može se! Samo hrabro i optimistično naprijed.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

blis cestitam!!! :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

:D blis :D

to je tako ljepo za pročitat :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam imala dva rana i jedan kasni pobacaj, ali i dvoje prekrasne djece koji su vrijedni svakog truda i straha u trudnocama. samo hrabro!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

blis,čestitam!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

:D :D ...zaboravih na smajliće u prethodnom postu

silvija avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

blis cestitke na bebacu :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam imala jedan rani spontani izmedju dvije trudnoće.U prvoj sam rodila zdravog dječaka pa nažalost taj glupi spontani(bolilo me tri dana iza kad se maternica vraćala u prvobitno stanje-užasno,ne toliko kad je bila sama kiretaža)i sad sam trudna već pet i po mjeseci i zasad je sve ok nadam se maloj curici..... pretpostavljam da je sigurno još teže izgubiti bebu tako kasno u šestom mjesecu- ma uvijek je teško.Preboliš, ali ne zaboraviš.Mislim da je najvažnije ne misliti puno i hrabro naprijed....

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

dobrodošla prada.
    O svojim osjećajima nakon pobačaja sam pisala,vidjet ćeš i sama kako je sve lakše prolaziti sa forumašicama koje imaju slična iskustva kao tvoja.
    znam kako ti je,ali glavu gore i idemo dalje.

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

dobrodošla

nažalost, i ja sam jedna od nas...

14.12.2006. je bio dan moje kiretaže.

...
    idemo dalje...
    sve pretrage u redu..i muževe i moje..
    što da ti kažem...

sretno i puno strpljenja i vam želim. jednako kao i sebi.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Prada,
    i ja sam imala dva spontana, prva trudnoca je otisla odmah u 5-oj nedelji, i bilo mi je grozno, druga trudnoca je otisla u 10 nedelji (missed ab) i meni i muzu je to bio uzasan udarac, nakon tacno 6 mjeseci test je pokazao +, i sad imam prekrasnu curicu od tri i po mjeseca, cuvaj se, i puno pusa

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Laura Radic prvotno napisa
    Prada,
    i ja sam imala dva spontana, prva trudnoca je otisla odmah u 5-oj nedelji, i bilo mi je grozno, druga trudnoca je otisla u 10 nedelji (missed ab) i meni i muzu je to bio uzasan udarac, nakon tacno 6 mjeseci test je pokazao +, i sad imam prekrasnu curicu od tri i po mjeseca, cuvaj se, i puno pusa
    Baš mi je drago zbog vas.Nadam se da ću i ja jednog dana moći govoriti u prošlom vremenu o tome svemu i da ću imati svoju bebicu u naručju.
    Jesi li možda otkrila zbog čega su ti se ta dva spontana desila.
    Kao što sam već napisala meni je otkvirena ureloplazma manje od 10 na 4(navodno nije uzrok spontanih) jedino što MM ima previše leukocita u ejakulatu (pa je možda to uzrok) :?
    Hormone sam vadila 03 dan ciklusa sve 5 kao i krvna slika.
    Sada ćekam 21 dan pa da vidim....drugo od pretraga više niti neznam šta trebam raditi....
    Oprosti na ovako dugom postu.....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Prada, ja bih ipak na vašem mjestu liječila tu Ureaplasmu. Ako sada i je u malom titru, lako se ona namnoži do opterećujućeg.
    Višak leukocita u ejakulatu uvijek znači upalu. Da li je on radio briseve, urinokulturu, kulturu eksprimata prostate? Ako nije bilo bi dobro da napravi.

Nadam se da ćeš se uskoro premjestiti na forum trudnica.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa
    Prada, ja bih ipak na vašem mjestu liječila tu Ureaplasmu. Ako sada i je u malom titru, lako se ona namnoži do opterećujućeg.
    Višak leukocita u ejakulatu uvijek znači upalu. Da li je on radio briseve, urinokulturu, kulturu eksprimata prostate? Ako nije bilo bi dobro da napravi.

Nadam se da ćeš se uskoro premjestiti na forum trudnica.
    Bibai pozdrav, pijemo antibiotike oboje(on za upalu ja za ureoplazmu).
    Što se tiče MM on je dao briseve i ejakulat.Vjerojatno je to sve ovo što si nabrojala.
    Pošto meni nisu našli ništa drugo a njemu samo tu upalu nadam se da je navedena upala bila razlog mojih spontanih tj.biokemiskih trudnoća.
    Uskoro ćemo mi na novu bebolinu,ne odustajemo.
    Pusa

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Draga prada,
    ja sam 2003 god imala veeliku cistu na desnom jajniku(6x7cm) i uklonili su je laparskopskim putem, a i 2/3jajnika, nakon 2 spontana, sa trecom trudnocom u 5-oj nedelji sam imala krvarenje (ne puno, samo fleka na gacicama, ali za mene je bio ogroman sok i panika)tad mi je doktor predlozio progesteron inekcije, preventive radi i objasnio mi je da u predgodne 2 trudnoce nije bilo dovoljno progesterona (hormon koji se zove cuvar trudnoce), jer jajnik nije mogao dovoljno da proizvede progesterona pa sam ga morala unositi putem inekcije, i kao sto sam rekla sad imam Mateu koja spava u svom kreveticu.

Ja se izvinjavam ako sam pisala malo konfuzno, razlog, nedostatak sna, puno pusa

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Laura Radic prvotno napisa
    Draga prada,
    ja sam 2003 god imala veeliku cistu na desnom jajniku(6x7cm) i uklonili su je laparskopskim putem, a i 2/3jajnika, nakon 2 spontana, sa trecom trudnocom u 5-oj nedelji sam imala krvarenje (ne puno, samo fleka na gacicama, ali za mene je bio ogroman sok i panika)tad mi je doktor predlozio progesteron inekcije, preventive radi i objasnio mi je da u predgodne 2 trudnoce nije bilo dovoljno progesterona (hormon koji se zove cuvar trudnoce), jer jajnik nije mogao dovoljno da proizvede progesterona pa sam ga morala unositi putem inekcije, i kao sto sam rekla sad imam Mateu koja spava u svom kreveticu.

Ja se izvinjavam ako sam pisala malo konfuzno, razlog, nedostatak sna, puno pusa
    Pozdrav Laura,
    baš mi je drago zbog tvog sretnog završetka cijele te briče.
    Naime i ja sam u ovoj drugoj trudnoći bila na utrogestanima 3x1 dnevno,ali nažalost nije pomoglo.I ja sam prije par godina operirala cistu na jajniku ali nisam na operaciji završila zbog ciste već zbog upale slijepog crijeva i tada mi je kirurg koji ga je operirao usput odstranio cistu (nije bio ginekolog).Trenutno nemam problema sa cistama.
    Pusa tebi i jedna velika Matei

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bok cure,
    Evo i ja sam među vama. Nedavno sam imala spontani i zanima me nakon koliko mjeseci mogu ići na drugo dijete? Kaj vi mislite? Ja inače nisam radila kiretažu, već samo lijekovima??

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kad sama osjetiš da si spremna psihički, a fiziči neki kažu odmah može drugi ciklus, neki kažu čekaj 3 mjeseca, neki 6... nema pravila

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ANČI prvotno napisa
    Bok cure,
    Evo i ja sam među vama. Nedavno sam imala spontani i zanima me nakon koliko mjeseci mogu ići na drugo dijete? Kaj vi mislite? Ja inače nisam radila kiretažu, već samo lijekovima??
    Pozdrav Anči,

evo i ja sam na žalost imala sličnu situaciju kao ti,bez kiretaže sa lijekovima sam se čistila.
    Ja planiram čim popijem kuru antibiotika ponovno na bebulina.
    NE ODUSTAJEEEEEEEM :D :D :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a KADA STE DOBILE MENGU??? MENE TO JAKO ZANIMA. JA RAZMIŠLJAM ČIM DOBIJEM PRVU MENGU IDEM NA DIJETE. NEMA ČEKANJA, KAJ VI MISLITE??

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Što ste točno o pretraga radile?
    U Petrovoj su mi napravili bateriju testova krv,urin, papa, UV - još čekam za trombofiliju (tak nekak).
    Kad sam pitala svog ginića za hormone, on je rekao da možemo ali da su hormoni obično povezani s nemogućem začeća, a da se kod spontanih gledaju pozadinske upale i problemi s grušnjavanjem krvi.
    Još kod prvog spontanog sam radila i kariogram, bris i sve gornje testove (osim trombofilije). Sad ću ponoviti bris. Uvijek sve uredno školski.

Što dalje?

Anči, meni menka stigla točno po rasporedu kako inače dolazi. Prođi bar osnovne testove koji se rade prije trudnoće (u najviše mjesec dana dobiješ sve rezultate) pa onda navali.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ANČI prvotno napisa
    a KADA STE DOBILE MENGU??? MENE TO JAKO ZANIMA. JA RAZMIŠLJAM ČIM DOBIJEM PRVU MENGU IDEM NA DIJETE. NEMA ČEKANJA, KAJ VI MISLITE??
    Ako ti je napravljena kiretaža,bolje nemoj odmah ići na trudnoću,ipak treba sluznici maternice da se oporavi.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

prada ja sam imala prvu trudnoću blighted ovum, poslje toga 2 spontana i nisam odustala, a umirala sam od straha, 2004 sam imala školsku trudnoću i sve je bilo ok, i sad sam opet trudna strah me i trudim se ne mislit na najgore, teško je ali idem dalje i dalje, vjerujem u svoju mrvicu i nedam se
    želim vam svima koje ste toprošle da nikad ne odustajete jer bebica vas vaša čeka, nedajte se i mislite pozitivno

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Nella prvotno napisa
    prada ja sam imala prvu trudnoću blighted ovum, poslje toga 2 spontana i nisam odustala, a umirala sam od straha, 2004 sam imala školsku trudnoću i sve je bilo ok, i sad sam opet trudna strah me i trudim se ne mislit na najgore, teško je ali idem dalje i dalje, vjerujem u svoju mrvicu i nedam se
    želim vam svima koje ste toprošle da nikad ne odustajete jer bebica vas vaša čeka, nedajte se i mislite pozitivno
    Pozdrav Nella,

tužno je to što nas ima toliko sa istim ili sličnim pričama.
    Jako mi je drago što tvoja priča ima sretan kraj i vjerujem da će i tvoja nova mrvica izdržati do kraja,ne da hoće već MORA. :D :D :D
    Ja već ovaj mjesec krećem u akciju i vjerujem da ću i ja ugledati svoje sunce.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Nella prvotno napisa

Kako dobro djeluju ovakve sretne priče.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Linkam ovu temu s drugom gdje smo napravile popis pretraga:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=41584

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Draga Prada!Ja sam prije osam mijeseci imala missed.ab u 10 tjednu a prije 7 dana blighet ovum u 7 tjednu,oba puta kiretaža!Točno znam kako se osjećaš,tužno i bespomoćno,ali nemoj gubit nadu,jednom mora uspijeti!Kad vidim da su neke od vas prošle i više od 2 pobačaja a kasnije imale zdravu trudnoću ,to nam ulijeva veliku nadu da ce sve doći na svoje,samo treba malo vremena!Ne smijemo gubiti nadu jer nada umire zadnja!

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ja nakon pobacaja imam uzasan strah od sljedece trudnoce...hoce li sve biti u redu,hocu li uspjeti dovesti sve do kraja ili ce me opet snaci spontani...
    mislim da su ti strahovi sasvim opravdani i normalni...

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

evo, ja sam jedna od onih "sretnica" koje su imale dva missed-a i jednu biokemijsku!
    nakon oba missed-a sam isla na kiretazu, blagi uzas! i nakon svake sam rekla kako necu vise nikada niti pomisljati na T, ali sada ulazim u 9 tjedan.

i prvi puta mi je sam pocetak T onako kako bi i trebao biti, prvi put, i sada mi to daje malu nadu da ce sve biti u redu! ali i dalje postoji strah, osjetim da se ne smijem onako kako sam se smijala prije nekoliko mjeseci.....
    no, svaki dan si razmisljam kako sam blize svojem crveku, pa ako i ova T zavrsi spontanim, nadam se da nece, barem sam dozivjela mali napredak koji ce mi dati snagu da se iznova suprotstavim svojim strahovima i krenem u novu T.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Reci mi Crvić jesi ti obavila kakve pretrage prije tih spontanih i koliku si pauzu napravila nakon spontanih?

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

nakon drugog missed-a, radila sam cervikalne briseve, vadila hormone, urinokulturu, koagulogram, lupus, i MM i ja smo radili kariogram.
    i sve je bilo u redu, osim sto imam nizi progesteron 21DC, ali receno mi je da neke zene imaju normalne trudnoce s tom razinom progesterona.

ovu trudnocu nismo planirali, cak smo i pazili na plodne dane, da nam se ne bi desilo, ali iznenadilo nas je! a pauza je bila 8 mjeseci.
    nakon biokemijske trudnoce, ne trebas niti pauzirati, koliko je meni poznato. ja sam morala zbog kiretaza koje sam imala.

samo hrabro naprijed, i tebe ceka tvoj mali

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Koliko se dugo čekaju rezultati tih silnih pretraga,ja a nekih tri mjeseca želim ponovno planirat trudnoću ,nadam se da cu to uspjet napravit za tri mjeseca,jako sam nestrpljiva i silno želim bebicu!

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

brisevi su gotovi za tjedan dana, hormoni isto tako, koagulogram i lupus za tri dana, a kariogram mjesec dana

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ništa ,cim dobijem menstruaciju krećem sa pretragama,možeš mi objasnit kakva je to pretraga lupus i gdje se radi?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

crvic, sretno

slap,
    sve koagulacijske, imunoloske pretrage, testove secera, kariogram... mozes raditi odmah, za hormone i briseve - nakon prve M.
    Koagulacijske i imunoloske pretrage se rade na Rebru (sve iz krvi) i na zalost neki nalazi se cekaju i do mjesec dana (barem je tako mene zapalo). Ako se radi Lupus Antikoagulant(LA) pametno je odmah napraviti i Antikardiolipinska antitijela ( AcL IgG, IgM) tako da se iskljuci antifosfolipidni sindrom za kojeg statistike kazu da ga ima 15% zena s habitualnim pobacajima. LA i ACL jesu imunoloski indikatori, no povezani su s razvojem tromboze i smatra se da utjecu na stvaranje ugrusaka i na upalne procese u placenti koji onda imaju za posljedicu rane pobačaje.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Može mi netko reći za taj kariogram,odnosno dali je u većini slučajeva uredan , dali je netko imao kariogram da nije bio uredan i kakve su šanse za dalje?Znam da sam naporna sa tim silnim pitanjima ali užasno se bojim svih tih pretraga,odnosno da neću moć imat nakon ta dva spontana djecu!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Cure, ja vas moram nekaj pitati ...ja stalno nekaj imam za pitati.
    Ja mislim da sam imala jednom biokemijsku trudnoću, ali tada niti smo radili na bebaču, Janko još nije imao ni godinu dana, dojila sam ga i ciklusi su mi bili svakakvi, pa kad mi je menga kasnila 12 dana nisam tome pridavala nikakvu pažnju...Mislila si jesam kaj sako sam trudna, ali nisam radila ni testove ni ništa, jedan dan sam samo procurila, taj siti dan me u jendom momentu uhvatila takva bol da nisam mogla stajati i nakon toga je iz mene izašlo nešto, ne baš malo, stalo bi na dlan i bilo je izgleda sličnog jetricama...Kad je to izašlo presalo me boljeti, odkrvarila sam svoje i poslije je sve opet bilo ok. Je li to mogla biti biokemijska trudnoća. Da sam možda planirala trudnoću, pa odmah nakon 2 dana kašnjenja napravila test, pa on bio pozitivan, pa se to dogodilo znala bih, ovako mogu samo pretpostavljati, jer kaj drugo može biti, PAPA je nakon toga bio uredan i sve ok! I kad smo onda odlučili bebača došlo nam je od prve, evo još malo i stiže naša curkica!

U svakom slučaju svim vama curama koje muče ovakve brige želim da što prije u ruke primite vaše male bebice

Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •