Ja i MM pokusavamo vec neko vrijeme napraviti bebu. U pocetku smo se dogovorili da cemo ovako: kad upali-upali! I tako smo krenuli. U pocetku sve lijepo i opusteno. S veseljem sam sanjarila o plusicu na testu. Nisam tempirala odnose, mjerila bazalnu i sl. Ipak, nakon nekoliko mjeseci bez uspjeha malo sam se zabrinula. :? E, onda sam nestrpljiva ja pocela mjeriti bazalnu i tempirati odnose. Vec treci mjesec nista!Mislim da sam i ja mozda tome kriva jer moram priznati da mi je vodjenje ljubavi u vrijeme ovulacije postalo samo 'napravimo bebu'. Ima li slicnih. Please savjet!

Raditi bebu bi trebalo biti divno, zar ne?
 Raditi bebu bi trebalo biti divno, zar ne?

Odgovori s citatom
  Odgovori s citatom 

SNOOPY prvotno napisa
 SNOOPY prvotno napisa

). Nemojte se gnjaviti, nađite dobrog ginića koji će vam stvarno pomoći.
 ). Nemojte se gnjaviti, nađite dobrog ginića koji će vam stvarno pomoći. , osluskivala svaki trenutak svoje tijelo, kad nesretnica dodje ja padam u depresivna stanja...itd..
 , osluskivala svaki trenutak svoje tijelo, kad nesretnica dodje ja padam u depresivna stanja...itd.. 
  , i tako ostati desetak - petnaestak minuta. Mi poslušali makar mi je bilo smiješno, i iz prve uspjeli. Da sam ja dizala noge u zrak još bi sad valjda dubila na glavi. Idi giniću i razgovaraj s njim, možda i ti samo trebaš neku takvu akrobaciju nakon sexa. Sretno!
 , i tako ostati desetak - petnaestak minuta. Mi poslušali makar mi je bilo smiješno, i iz prve uspjeli. Da sam ja dizala noge u zrak još bi sad valjda dubila na glavi. Idi giniću i razgovaraj s njim, možda i ti samo trebaš neku takvu akrobaciju nakon sexa. Sretno!

i potpomognutom oplodnjom (konkretno-inseminacija). Sex je stvarno izgubio svoje pravo značenje i o tome smo nas dvoje puno razgovarali jer je to važna komponenta odnosa. Ali - svi koji ti kažu "opusti se  i uživaj..." ko da ne znaju što govore. Jer nema više opuštanja - ako je doc rekao - baš to veče odnos, a tebi se nee da, nema izvlačenja... isto tako, ako treba biti 4 dana apstinencije prije pretrage ili tretmana, a ti bi baš...
 i potpomognutom oplodnjom (konkretno-inseminacija). Sex je stvarno izgubio svoje pravo značenje i o tome smo nas dvoje puno razgovarali jer je to važna komponenta odnosa. Ali - svi koji ti kažu "opusti se  i uživaj..." ko da ne znaju što govore. Jer nema više opuštanja - ako je doc rekao - baš to veče odnos, a tebi se nee da, nema izvlačenja... isto tako, ako treba biti 4 dana apstinencije prije pretrage ili tretmana, a ti bi baš...  , furaj pod hladan tuš... :D
 , furaj pod hladan tuš... :D