Odlučila sam isključivo dojiti i to nam uspjeva -ima 19 dana. međutim vidim kako bi bilo puno lakše da mu ponekad dam izdojeno mlijeko na bočicu- npr morala sam kod doktora i on me čekao gladan. Isto tako voljela bih negdje otiči, u kazalište npr ali nemogu jer neznam kad će biti gladan. Nemogu ga nikome ni ostaviti da ga pričuva ni na sat vremena. Nema još stalni ritam i prilično je gladan. Kako vi to riješavate. hoće li stvarno prvih 6 mjeseci biti isključivo vezan samo za mene? Htjela bi samo dojiti, a neznam jeli to moguče?

Odgovori s citatom
...
tako ce brzo narasti i svaki trenutak je poseban
naravno da mozes izdojiti mlijeka i ostaviti u frizideru ili frizeru. bilo bi dobro da bebu ne hrane na bocicu dok je jos tako mala da ne dode do "konfuzije" da ne pomijesa nacine sisanja na bocci i sisi. zato ako joj daju izdojeno dok te nema , neka daju na zlicicu.
onda sam idući tjedan otišla na kavicu u lokalni kafić ispod zgrade na jednu polasatnu solo kavicu, ali sam ga prije toga dobrano našopala i gledala mobitel svake minute, a onda sam se sa negdje mjesec dana uzoholila i otišla autom do DM-a u šoping na sat vremena. prije toga sam se izdojila nekih 50ml i još sam ga nadojila pa je taman pred moj povratak tih 50ml posrkao za minutu i udri u plač, ali je mm uspješnim metodama smirio maloga dok se ja nisam vratila. e onda sam ja na žalost otišla u bolnicu na kiretažu i povela njega sa sobom, ali dok su me kiretirali mm ga je izveo van pa je 3 sata bio bez mene i to je uspješno prošlo. onda sam morala na rendgen u bolnicu snimati zube, vaditi umnjak, pa danas vaditi krv i sa vremena na vrijeme odem u taj kafić ispod zgrade na 15 minuta popiti kavicu no sada nam se dojenje već ustalilo pa ako ga pošteno našopam izdrži oko 3 sata tako da mi nije problem. u subotu idem gledati ruski balet na 3 sata pa ću ga prije dobrano podojiti, ali ću se i izdojiti. bitno mi je da je dok mene nema sa svojim tatom, a i njemu je to onda veliko uzbuđenje, biti sam sa svojim sinom
i sigurno sam s više sijedih vlasi otišla nego došla! A doma sam jurila samo na pol poslušenom kosom bez frizure skoro da je frizerka sa fenom za menom trčala!