Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: POZDRAV

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno POZDRAV

HEJ CURKE BOK!
    JA SAM NOVA PA MI OPROSTITE AKO NEZNAM SVA PRAVILA.
    IMAM 3 BEBAČA(12 GOD ,8 GOD I 18 MJ) TRENUTNO SAM NA PORODILJNOM I NA ZNAM DA LI ME BOLJE IZLUĐUJE OVAJ NAJMANJI KOJI NIKAKO DA SE ODVOJI OD CICE (KO PRAVO MUŠKO) ILI NAJSTARIJA CURA KOJA JE U PUBERTETU. IMATE LI TAKVIH PROBLEMA? PUS :D A!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jutro i tebi

na internetu pisanje velikim slovima znaci da se deres, pa samo ubuduce pisi malim slovima

tu ces naci hrpu roditelja i zanimljivih ljudi i neko ce ti uvijek znati dati odgovarajuci savijet ili podrsku, ovaj forum je predobra stvar

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Bok Maniva, dobro dosla!!!
    S pubertetlijama nemam problema, osim sto radim s njima. A moj Filip ima 20 mj. i cicu polako ostavlja. Prelaz od cico ovisnika do ove faze nije bio spontan, meni je dosadilo, pa sam otkacila cicanje prije spavanja i po noci, ostavila samo jutanje. Malo me je proganjao, ja bjezala i skretala pozornost, a onda se pomirio sa sudbinom i pristao samo na mazenje, pricice i, to nam je nova navika, lezanje s glavom na mom golom trbuhu (valjda da nadoknadi dodir koze na kozu, a i ja mu pricala kako je tu spavao prije rodjenja).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •