Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: dok me nema - sve ok, kad me vidi - urlaona??

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno dok me nema - sve ok, kad me vidi - urlaona??

stvarno sam zbunjena sto mu je, pa bih molila pojasnjenje od iskusnijih mama...

zeko je njezno dijete, obicno mu treba dulje vrijeme da se opusti u drustvu nepoznatih ljudi a dotad se drzi mene. ali kad je siguran u mom narucju, veseo je i drustven, svima se smije.

jucer smo dundica i ja bile na masazi. ja sam uzivala, a ona se igrala s deckima u drugoj sobi. i sad, decki se igraju, jagor dobre volje iako mu je vec vrijeme za spavanje, proslo je nekih 45 min bez da me vidio. kad je zavrsila masaza, iva (kolic) mi ga je donijela u sobu. dok ga je nosila, bio je jos ok volje, onak zbunjen, ali kad me vidio - usnice su mu se pocele grciti, i poceo je urlati i plakati i zavijati, ma strasno nikako ga nisam mogla smiriti, odbijao je dojiti, taman se malo smiri i pogleda me, pa pocne novi val urlanja... jedva se nekako uspavao dojeci, svako malo jecajuci. nakon tog spavanja (vrlo kratkog) bio je manje vise ok.

navecer se ponovila ista scena. u pola 11 me zvao papati, standardno (budi se 8-18 puta po noci, navikla sam vec ne spavati...), i odjednom bez nekog ocitog razloga se pocne izvijati, neutjesno plakati... sat vremena sam ga nosala po stanu dok je urlao.

danas je ok. i gledam unatrag i nista mi nije jasno. prije tjedan dana smo takodjer bile na masazi i takodjer je urlao, ali je urlanje pocelo i prije nego me vidio (mada se pojacalo kad me vidio). jel mozda stvar u tome sto su njega odnijeli meni, umjesto da sam ja dosla njemu? :?

jasno mi je da cu mu faliti ako ga ulovi strah od separacije ili kako se to vec zove, taman je u toj dobi. ali nekako ocekujem, da place dok me nema, a uz mene da se smiri, a ne da pocne plakati kad me vidi??? u cemu je stvar??? :?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

place jer se sjetio da te neko vrijeme nije bilo.
    otkad smo se vratili s puta Videk ne da da ga spustim. oma urla. proci se.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako da mu olaksam?
    ima li neke veze to sto nisam ja dosla njemu , nego su njega donijeli meni?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uvrijedio se što si ga ostavila.
    To meni Kaleb non stop radi, kad izađem iz sobe (ako me ne vidi), super se zabavlja s tatom, a kad se vratim i nasmijem mu se, on udari u očajnički plač (i kasnije se ne skida s mene).

Mališa ti je malo rano dospio u fazu separacijskog straha. To je to, bar prema mom iskustvu.

Svejedno je tko ide kome, bar kod nas. Nije te bilo i to mu smeta. Možda da odgodiš malo te masaže...Ili probaj tempirati povratak dok spava, ako ga tko drugi može uspavati...

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ma kaj rano! Moja Ida je već pred više od mjesec dana skužila kad me nema dulje od pol sata! Po jednom se tak rasplakala svakoj baki i tati i sad maksimalno izbjegavam ostaviti ju i s njima dulje od pol sata (mogu zaboraviti frizera, doktore i slično, na kave nisam ni pomišljala). Prekjučer nam je bila rođakinja fizijatrica i malo se igrala s njom čisto da vidi kak je (ja sam se maknula, jer ju nije fermala ni pol posto dok sam ja bila tam). Pri kraju se Ida tak ražalostila da sam ju jedva smirila (cica ju uopće nije zanimala). Danas nije htjela spavati niti malo sama pa sam pri kraju snaga s njom legla u 18:00, a i sad me tražila već par puta (zaspala je u 23:30). Boje se oni, mi smo im sve: i hrana i toplina

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nisam imala slično iskustvo, ali imam osjećaj da vam se srce para kad bebač plaće kad vas vidi...
    sve pta mogu reći je...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sebastian je u dobi od 7 mjeseci isao kod kiroprakticara i nakon tretmana se raspalakao, ko da se plakanjem iscistio od stresa

onda mi je kiropratkicar objasnio da je stavljanjem kicme u ravnotezu i niveliranjem ekstremiteta sretio ta energijwa opet ide kako treba i sebastian se napokon mogao odpustiti jer je sve u ravnotezi i mogao je isplakati stres

moguce je da je masaza imala isti efekt, da se plakanjem jednostavno prazni

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima logike, ali ja sam bila na masazi, a on se igrao.
    slazem se da dobar plac ima terapijsko djelovanje. bolje da odplace, nego da skuplja u sebi (kao cesto mi odrasli).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •