Svaki put kad sam ga ja koristila smrdilo je i cijela kuca mi je bila puna dima, a za neke bozicne kolacice mi izricito pise da treba taj papir :?
U cemu je fora? Treba li ga podmazati ili ?
Svaki put kad sam ga ja koristila smrdilo je i cijela kuca mi je bila puna dima, a za neke bozicne kolacice mi izricito pise da treba taj papir :?
U cemu je fora? Treba li ga podmazati ili ?
a koristiš baš papir za pečenje (na kojemu to i piše, mislim kupovni)?
pa na to se samo stavi, niš se ne tracka
ja tako pečem kolače, pizzu...
bijeli papir, onako poluproziran...
pise na njemu Wax paper - ideal for baking :/
najbolji je die profis iz dm-a, nema šanse da se nešto zakelji a o pirotehničkim efektima nema govora.![]()
Slažem se s Ivy, ja već 2 godine koristi ovaj iz dm-a i baš je super.
Nikakvo podmazivanje ne treba ( u tome je i sva ljepota, da ne govorim o protvanu koji je čist...)
I ja imam samo idealna iskustva, a koristila sam fino, dm-ov, merkatorov...
E sad, da sam negde procitala wax, to se ne secam.
mozda to uopce nije to. sad sam fakat zbunjena :/
hvala svima na odgovorima, u ponedjeljak idem u DM po ovaj sto ga hvalite
Mislim da ti to nije obični papir za pečenje već voštani papir (smrdi ti vjerojatno vosak kad pečeš), a super je jer ne propušta vlag npr.za čuvanje svježine namirnica ili za korištenje u mikrovalnoj.ivonna prvotno napisa
treba paziti da papir ne dodiruje stijenke pećnice - možda je u tome stvar :?
inače, iskustva s papirima za pečenje svih vrsta - super!