Pozdrav djevojčice!
eto čitam vas redom pa možda pomognem bar malo, naime rodila sam 06.06. na SD, a prije toga sam bila mjesec na održavanju .
Pa koliko ja znam bebe mogu biti s tobom 24.h, moram priznati iako mi je ovo drugi porod da nisam prije znala za tu mogućnost :/ , jer bi je vjerojatno tražila pogotovo nakon šokova i stahova koje sam prošla zadnjih mjesec dana :shock: .
No i onako ti bebu donesu već oko 5:30, i odnesu ih na kupanje nakon cca 1h, vrate ih nakon vizita ;prvo oko7:30 ginekološka, a oko 10:00 pedijatrijska, tad je beba s tobom do ručka, 13:00, pa ti je donesu do posjeta, 16:00, te nakon posjeta do 21:00 i od 22:00 do ponoći.
:D JA imam odlično iskustvo sa pomoći oko dojenja jer su i sestre i pedijatri bar jednom dnevno dolazili vidjeti kao to ide, no moram sa žaljenjem reći da sa Nicole nikako nemam mlijeka, jednostavno nikada nije kako spada došlo, već u kapljicama, dok sam Tomija (8.g) dojila do godine dana dok nije sam odbijo ciku,i trust me mogla bi bila nahraniti još troje .
Istina neke su i sa takvim rasporedom boravka sa bebicama bile preopterećene i žalile se da se ne mogu odmoriti :/
no meni je bilo drago da je kraj mene i da ju gledam i gleEdam i raazgoovaram s njom, doduše vjerojatno su me curke držale malo čaknutom , primjetim to i sada u šetnji gradom (hm,kao da pričam sama sa sobom?!) ALI GO FOR IT GIRL!!!
Eto nadam se da sam ti bar malo pomogla , i ako imaš još kakovih dvojbi samo reci.

P.S. bdw curke ima li ko kakvo iskustvo kako se borit sa NEnadolazećim mlijekom jer bi fakat htjela dojit svoju curku