-
Pozdrav djevojčice!
eto čitam vas redom pa možda pomognem bar malo, naime rodila sam 06.06. na SD, a prije toga sam bila mjesec na održavanju
.
Pa koliko ja znam bebe mogu biti s tobom 24.h, moram priznati iako mi je ovo drugi porod da nisam prije znala za tu mogućnost :/ , jer bi je vjerojatno tražila pogotovo nakon šokova i stahova koje sam prošla zadnjih mjesec dana :shock: .
No i onako ti bebu donesu već oko 5:30, i odnesu ih na kupanje nakon cca 1h, vrate ih nakon vizita ;prvo oko7:30 ginekološka, a oko 10:00 pedijatrijska, tad je beba s tobom do ručka, 13:00, pa ti je donesu do posjeta, 16:00, te nakon posjeta do 21:00 i od 22:00 do ponoći.
:D JA imam odlično iskustvo sa pomoći oko dojenja jer su i sestre i pedijatri bar jednom dnevno dolazili vidjeti kao to ide, no moram sa žaljenjem reći da sa Nicole nikako nemam mlijeka, jednostavno nikada nije kako spada došlo, već u kapljicama, dok sam Tomija (8.g) dojila do godine dana dok nije sam odbijo ciku,i trust me mogla bi bila nahraniti još troje
.
Istina neke su i sa takvim rasporedom boravka sa bebicama bile preopterećene i žalile se da se ne mogu odmoriti :/
no meni je bilo drago da je kraj mene i da ju gledam i gleEdam i raazgoovaram s njom, doduše vjerojatno su me curke držale malo čaknutom
, primjetim to i sada u šetnji gradom
(hm,kao da pričam sama sa sobom?!) ALI GO FOR IT GIRL!!!
Eto nadam se da sam ti bar malo pomogla , i ako imaš još kakovih dvojbi samo reci.
P.S. bdw curke ima li ko kakvo iskustvo kako se borit sa NEnadolazećim mlijekom jer bi fakat htjela dojit svoju curku
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma