Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: prehlada nakon upale pluća

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno prehlada nakon upale pluća

moja curica ima 14 mjeseci i do godine dana nikad nije bila bolesna, a kad je krenula u jaslice - katastrofa...i na kraju je ispala i bakterijska upala pluća koju smo (sva sreća da imam super intuiciju i stav) na vrijeme otkrili i izlječili (intravenski je dobivala antibiotik)...imala je i neku bakteriju u nosu i to smo isto riješili Klavocinom.

e, sad..opet je krenula u vrtić - nos je procurio i opet kašlje (od prije 2 dana). Stvarno me strah da se opet ne zakomplicira jer je još uvijek to vrijeme virusa i bakterija i nikako da "pokrepaju" od hladnoće.

Moje glavno pitanje: Da li prehlada ubrzo nakon upale pluća može uzrokovati njezin recidiv??
    Kakva su vaša iskustva s upalama pluća???

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Čuj, neznam. To sve ovisi od slučaja do slučaja. Istina da je nakon svake prehlade, pa tako i od upale pluća imunitet oslabljen i da je podložnost infekcijama sigurno veća, e sad dali će se ponoviti upala pluća to ti nemože nitko sa sigurnošću reći. Ja bi možda za sada dijete ostavila doma. To je veliki problem kod klinaca kad su u grupi s ostalom djecom i već smo na ovim stranicama prevrtili milijun u jedan savjet kako da pokušamo nešto popraviti, ali jednostavno nejde. Neka dijeca su tako osjetljivija (moj M.za primjer), a neka sve to skupa bolje podnose.
    Šaljem ti , drži se i prati stanje djeteta, vjerojatno je samo mala šmrcalica. Javi novosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •