Gdje kupiti čičak za pelene u Zagrebu.
imaš jako mekani široki čičak u maji kod džamije.
Zibba - čestitam na tvom plusiću i dobro došla u svijet platnenih :D
Hvala ti CEKENA. Definitivno počinjem šivati platnene pelene. Trebati će meni, čini mi se da ću navući i šogoricu na njih( blizanci stižu u 6. mj), jedino je seka još tvrdi orah( sredina 3. mj dolazi nećak). Ja se zaljubila u platnene. Kupila sam u Zeki u mamutici nekekvu što oni kažu za široko previjanje, ali meni izgleda baš kao pelena i mislim da može poslužiti za prvih 1-2 mj. jer imaju i zadebljanje u sredini, a novorođenčad ionako prematamo svako malo.
Sigurno ću imati hrpu pitanja u vezi šivanja.
A-ha, lijepe su, izgledaju isto kao platnene pelene, ali je materijal drugačiji kod njih - taj na žalost ništa ne upija.zibba prvotno napisa
Mislim da je u pitanju frotir. Tako su mekane, i nježne i slatke i ahh.
:D tnx Josie (ti si naša mala škrinja znanjajosie prvotno napisa
)
Baš takav čičak nisam nigdje našla!
Jel ima koja dobrovoljka da mi kupi i pošalje koji metar tog mekanog širokog čička?.. priti pliiiiiz![]()
ovo zlo s kojim ja radim samo mi pokvarii pelenu
Pa lijepo ti piše, kod đamijemomtobe prvotno napisa
![]()
Šalim se. Sjedneš na Jelačić placu na npr. 17icu i kad dođe do đamije siđeš dolje. Kreni oko đamije od te južne strane u smjeru istoka prema sjevernoj strani i tu ćeš prek ceste vidjeti dva dućana s materijalima. U jednom je dekor, posteljno platno i sl, a u drugom "Maji" pozamanterija i obleka.
Joj kako vam zavidim na mekanom čičku, ovaj koji ja koristim je katastrofa, tako je grub pa moram paziti da ne zareže trbuščić, a uz to i nekvalitetan![]()
Potpisujem Makku, ima li kakva dobra duša da i meni pošalje čičak?
Hvala ti lijepa, al nisam namjeravala po čičak ići s kompasomenela prvotno napisa
![]()
Izadjes iz tramvaja i udjes u prvi ducan, te njih pitas gdje je "Maja"![]()
A možda me krivo shvate, koju Maju ja to ražim?ornela_m prvotno napisa
![]()
Ma imam Zagreb na dlanu, samo si ne mogu vizualno predočiti taj dućan. Idem brzo dok ne nestane čička![]()
mislim da je pokraj Maje centrala HDZ-a. mozda to pomogne.![]()
pitanje, jel tko narucivao onaj cicak koji nije u traci nego je ko tkanina, s onog internet ducana, mislim da se zove diapershop? zanima me jel taj cicak mekan.