Ma, tooooo!ivancica prvotno napisa
(Naravno, hvala i na komplimentima!)
Ma, tooooo!ivancica prvotno napisa
(Naravno, hvala i na komplimentima!)
anek, ček' samo da se negdje vidimo na kavi. Onda ću te pitati hoćeš li još uvijek dupliće!anek prvotno napisa
![]()
![]()
toliko su predivni da je to tesko uopce izrazit!
u prvoj seriji fotki je fotka broj 5 odozgo legendarna!
zajedno su FENOMENALNI....a ova di spavaju svaki na svojoj cici je uvjerljivo nesto najljepse sta sam ikad vidila! (dobro, tu se ne ubraja moj bebac)![]()
![]()
hahahaha tek sad vidim ovu sliku u rodinim majicama.. steta, samo sam tweetynom djetetu vidila majicu, no tvoje sam prepoznala po licu![]()
Ponovno apdejt
zderonje musavi
huncuti
umorni smo
a duse drage preslatke
preslatko na kvadrat![]()
nek su zivi, zdravi i veseli
lexići su nam se ponovili!
od kad su to caddyici u igri? ili ste se utrpali nekim drugim dabls-icima u kolica![]()
znaš kaj, svaki put kad staviš nove fotke ja se rastopim od slatkoće na te tvoje male medenjake..i uvijek zovem MM-a: "MA DAJ IH POGLEDAJ, DAJ IH POGLEDAJ!!!!"
![]()
...inače i moja mama voli vida zvati huncut, na što on puca od smijeha..
~lex~, mam uzimam jednoga za zeta!
ne zna se koji je ljepši (sve su različitiji)...
slatkiši maleni! a narasliiiii..!
kaj ste caddyje kupili, mi imamo ovaj pješčani s istom mrežom iz tl-a![]()
spojili ste ih ili..??
Preslatki su!!! A vidim da su im i nogice u kolicima "po gospodski" na klupici....![]()
Lex, jeu li ovo dupla bagi kolica?
Ako jesu, gdje ste kupili?
Ajme, baš su![]()
!
Kako neko već kazao je, med medeni x2
Snorki, nisu dupla, nego obična, Chicco Caddy, samo kaj sam ih spojila spojnicama. Spojnice su za Inglesina kolica, ali i nama pašu.
Tviti, kupili smo ih prije tjedan dana, dosadilo nam gurati onaj tenk! :iscrpljeni smajli oduševljeno plješće jer sad gura 11 kila kolica, umjesto 24, sa 20 kila djetetine:
ja se preporodila otkad imamo caddy umjesto c1, a guram samo 9 kila djetetine![]()
Famozni su! Osobito tamo gdje su se bas napapali!
Pusa deckima!
Kako se samo uozbilje kad su pospani....Stvarno su slatkisi. Sta je huncut?
guze male satke... prekrasni su decki! musavci jedni. super mi je fotka gdje klopaju.
super su.
~lex~ daj posalji link na te spajalaice ili bar sliku. kako se skidaju/stavljaju?
huncut je nesto kao FAKINninet prvotno napisa
![]()
kad objašnjavamo huncuta, nek mi netko kaže drugu riječ za šmizlu, jer ju ja ne znam objasnit ljudima koji ne znaju kaj je šmizla.... a zara je šmizla![]()
ma da maza, možda "razmažena maza koja zna što hoće i kako to dobiti trepčući lijepim okicama"
Lexice, klinci su ti sve slađi i slađi kako rastu. Postaju pravi mali frajerčići. A kako ih samo smontaš, sve u tonu. Super mi je što ih oblačiš različito pa čak i kolica različite boje.![]()
Dečki su stvarno narasli. Moramo se jednom dogovoriti za sastanak. Dolaziš možda, slučajno u ČK ili okolicu?
Čuj, budući da smo još na Krku, mislim da ćemo na sjever tek sredinom listopada. Ali čim budemo u susjedstvu, javimo se! :namig:Poslid prvotno napisa
Puse klincovima!
Predivni su![]()
Napravili smo kompilaciju, da ne opterećujemo Rodin forum.
N&L
preslatki su; prelijepe glavice, oči, a kad se tek nasmiju...![]()
ti mrak izgledaš u onoj pinkastoj haljini![]()
a fotke su kao da ih je neki profi radio, baš onak umjetničke !
đečkići su ti pre pre medeni..![]()
a lbumić ti je mrak!
Dečkići su stvarno medeni, a album mi je super!![]()
ah......:smajlić u nekom romantičnom raspoloženju gleda u daljinu i vrti u glavi zadnje dvije godine :
![]()
Poslid prvotno napisa
Ma znam... Nije mi se dalo...![]()
Divni su ti deckici!![]()
bombonići![]()
kako ih je lijepo vidjeti skupa, sve mi dođe žao da nisam rodila dupliće!
(ma ne mogu vjerovati da su dvojajčani - JAKO su slični. moje seke su dvojajčane ali su različite kao dan i noć!)
Preslatki su!
Dille nam ih je već preporučila, jer smo izvisili kod Frana.
Možemo rezervirati jednoga?![]()
Dečki su prekrasni![]()
ja nista ne vidim??? Kod mene pokazuje samo kvadratice :/
Snorki, jesi išla na link koji je ~lex~ stavila 24.1.?
Hajd, kad ste već izvadili ovo iz naftalina, da bar vidite ono novije....
http://public.fotki.com/-lex-/nl/
pw: deckici
Ovo pitanje pod brojem 12 je ziher pitala Luna?![]()
Prekrasni ste i dalje![]()