-
Harry Poter
Zanima me vaše mišljenje naime moja malecka obožava Harry Potera, pa usput ako znate koji link za bojanku,,film ili bilo šta u vezi njega javite.Gledaju njezine vrtičke vršnjake ona je jedina da ju tako nešto interesira,ona se ful uživi gleda,a ne samo da gleda nego vidim da mi zna prepričati o čemu se radi u filmu.
-
Osoblje foruma
proguglaj "Harry Potter coloring pages", puno toga ce izbaciti, npr.
ovo
-
moja mala istoo božava pottera još od 2. godine, sad snimamo drugi dio -će bit na božić u 20,05 sati na rtlu, čini mi se...
zatilta kad joj upalim i hipnotizirano gleda
-
zaboravila sam reći da sad ima 3,5 godina
-
Isto ko i moja,malo se zapitala dal je normalno da ju takve teme zanimaju sa obzirom na godine,sada uzme slamke to su joj čarobni štapići i tako več mi je rekla za maškare da bi bila čarobnjak,vidla sam da je na rtlu to se nemože dočekat, a kupili joj Plameni pehar to je isto več neznam koliko puta gledalaa.Sad mi lakše kad vidim da ima još djece koju takve stvari interesiraju.A uz Pottera potraga za nemoj je na 2 mjestu gledanosti.
-
Meni se to čini prestrašno za malu djecu. Sva ta čudovišta, zmije, kaj ja znam, ali vidim da Elenu interesira (na RTL-u se stalno vrti foršpan). Ja sam gledala zadnji dio i više mi je izgledao ko horor nego film za malu djecu.
-
Ja isto mislim da ima dosta zastrasujucih scena,ali moj Luka ga isto voli pa mu dozvolim da si malo pogleda.
Zadnja dva dijela su stvarno strasna i te dijelove bas i ne gledamo.
MI smo Luki kupili carobni stapic kao sto ima Harry Potter. Stapic proizvodi neke zvukove i odusevljen je s njim.
-
kod nas to nosi oznaku da je za djecu iznad 6 godina, ili cak 12 ako se ne varam, jer je prepun nasilja
postoji ti lego harry potter http://www.2ttoys.nl/home.html?lang=nl&target=d23.html
tu si mozes naci brojeve setova pa trazi dalje prek e-bay
-
Da, mislim da zadnja dva dijela nisu za djecu ispod dvanaest godina.
Luka za sad gleda samo prvi dio i mislim da cemo malo pricekati do drugog dijela.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma