Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Upozorenje!

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Upozorenje!

Mojoj Emi je prije par dana teta cuvalica stavila FB pelenicu. Ali obzirom da ju ja koza nisam upozorila ona je mislila da bi bilo zgodno kada idu van staviti jos jedan doubler da ne procuri. No medutim stavila ga je na van a ne u pocket. Nije zena kriva jer ne zna ja sam kriva jer ju nisam upozorila. Doubler koji je stavila je thirsties.

Samo da upozorim NIKAKO ne stavljajte tu vrstu doubler direkt na bebinu guzu. Ema je dobila 4 fleka na guzi kao da joj je spaljena koza. Jaaaakkkoo crveno i jaaaakkkooo suho. Nije ju ni bolilo ni peckalo ni smetalo ali izgledalo je :shock: . Cure su meni vec rekla da taj materijal jako isusuje kozu ali to je stvarno jako grozno izgledalo. Mazali smo Pavlovicevom kremom na debelo 3 dana i gornji sloj te koze se ogulio onak kao kad pocrnimo na moru pa onda kada se kupamo pa se ona smeda koza ruli kada se brisemo rucnikom. Sada joj je guzo opet glatka i mekana.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je onaj microterry? :/

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Joooooj Ema.... puse maloj guzi

Coccinella i još neke cure su već pisale o tome, da taj materijal nije nikako da se stavlja do guze, zato se i zovu inserti iako mi sve to zovemo jednom riječju - ulošci, a očito nije baš tako... hm...

Ja sam iz ne znanja dva puta stavila loopy do do guze, ali nije bilo problema srećom!

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Užas! Po tome ispada da su gore od jednokratnih

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naravno da nisu, taj microterry mora uvijek ići ispod nečega, ne smije se stavljati direktno na guzu, to svugdje piše.

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ma naravno da nije gore od jednokratnih. Nemojmo mjesati kruske i jabuke. Stvar je u tome da teta cuvalica nije znala. Ti microterry inserti su superupijajuci i kada se stave na kozu totalno dehidriraju kozu. Platnene pelene RULE - nema do PLATNENIH.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala na upozorenju! Uopce to nisam naglasila svojoj mami kad ga cuva, a od kud da ona to zna!

Ali stvarno, ok, ne ide direkt na kozu, ali da li je mozda ipak bolje koristiti neku alternativu tim microterry uloscima?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Konoplja vjerojatno. Konoplja upija super, ali sporije od tog micrroterry-a, pa se onda zna microterry staviti na vrh (ispod fleecea kojim je pokriven pocket), a ispod njega konoplja.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Konoplja mi je super! U Berry plush pelenama je konopljin ulozak i stvarno odlično upija i čak posluzi i za noc!!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ajd okej ta konoplja. Nije loša, ali stvarno su thirsties fenomenalni i ja ih najviše volim korisititi.

Jedino što sam ja tetra pelene prerezala na pola i poendlala i stavim još i to iznad inserta, pa super upija. To nam je najnovija fora i super je jer nije predebelo a genijalno upija.
    Nama je to i noćna varijanta. Ili thirsties + loopy do ali onda je onak tvrdo zbog konoplje.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Konoplja mi je super! U Berry plush pelenama je konopljin ulozak i stvarno odlično upija i čak posluzi i za noc!!
    Jel ti izdrži BP pelena noć??? Uložak im je velik, ali mene ipak brine kako ću pokriti cijelu onu plastiku... još uvijek nam BP samo stoji za slikanje

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Jel ti izdrži BP pelena noć??? Uložak im je velik, ali mene ipak brine kako ću pokriti cijelu onu plastiku... još uvijek nam BP samo stoji za slikanje
    Super drzi ako stavim da konoplja bude prva, a ne onaj mucasti dio jer s njega procuri.
    Ipak, ne koristim je po noci jer mu ostaju jaaaki tragovi od gumica. :/ Zato sam i odlucila da su nam te jedne dosta. Ak smrsavi, kupim jos!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa
    Sad će me zatući sve zaljubljenice u Berry Plush , ali meni je ta pelena uživo čisto razočaranje. Skroz mi je loša ideja da je cijelom površinom iznutra PUL. :/
    Zato se i moj brzoprstić malo usporio kod nje..

Niste primjetile kada brišete prašinu "magičnim krpama" da vam se isuše ruke?
    bubanoj guzi!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sad će me zatući sve zaljubljenice u Berry Plush , ali meni je ta pelena uživo čisto razočaranje. Skroz mi je loša ideja da je cijelom površinom iznutra PUL. :/
    Ali taj pul ne dotiče kožu uopće!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Baš sam sretna što više nemamo pelene, bome niti ne razumijem 90% termina koje sad tu upotrebljavate!

Mi smo prošli super s home-made kamaris-like pelenama.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako ne? Ono što sam ja vidjela kako izgleda, nema šanse da ne dotiče kožu. :?
    Također. :?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

One thing I wish I did know before purchasing though is I wish I had know that the pul inner (polyester knit side) does touch baby's skin.
    http://www.diaperpin.com/diapers/ItemDetail.asp?ID=1202

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Uložak ispuni sve jer je sirok. Mozda mrvicu dotice sa strane.. moram provjeriti, ali ako da, onda samo tu i taj pul iznutra nije kao drugi pulovi iznutra.

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa Cocci onda si uzmes BP cover. Stavis lijepu fitted pelenicu i super mekani BP cover sa tigrom ili dalmatinerom i :D

Emi fakat ne smeta taj PUL iznutra i ono kaj cure kazu nije kao u ovih drugih pelena kao da je meksi i finiji. Isto tako stvarno je ulozak dosta sirok tak da nije pretjerani bad. Ali naravno zato i imamo toliko izbora da si svatko moze kupiti i naruciti ono sto mu najbolje pase. Mi imamo zasada dvije BP i meni su super pogotovo za pokazivanje

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cocci to ce sigurno biti zavidna kolekcija!

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cocci prvotno napisa
    Pa i ne vjerujem baš da ću više ikada imati to što sam imala. :/
    nikad ne reci nikad

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Sad ću ja kupovati pelene iz vaših zavidnih kolekcija.
    :D

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Sad ću ja kupovati pelene iz vaših zavidnih kolekcija.
    Pobjeglo mi, htjela sam reći: :D za coccinelinu novu bebicu, neka što prije počne kupovati od nas!

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Da ne bude zabune iz ovoga što je Čeksa napisala - beba još nije na putu. 8)
    Ja draga, samo navijam

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

i ja sam doživjela totalno razočarenje, očekivala sam nešto kao superpelenu, a sad mi više stoji u ladici no što je na guzi. pušta nam skoro svaki put, a kao cover je isto nepozdana. samo je izvana preljepa, pravi plišanac.
    a mikro krpice ne podnosim, mislim, koristim ih kao inserte jer super upijaju ali ih mrzim slagat, sve mi ruke razderu. puse bubanoj guzi

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

eh, a ja i dalje slinim za berrijem ali što više čitam, nekako mi se čini da nije baš neka pelena... onako razumski... a onaj drugio dio mene kaže: MA KUPI!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sto se tice BP.. nama definitinvo procure, kako sam vec negdje spomenula, ako je minki sloj uz guzu. S njega samo sklizne.... svaki put je procurilo ako tako ulozak namjestim. Sad taj sloj "sakrijem" ispod konoplje i drzi i po noci, ali je druga strana losa sto su gumice jako jake.

Pul iznutra je slican kao npr. FB pul izvana... znači onaj tkan, a ne plastičan dio. I da, dotiče ga malo sa strane.

Slatka je i super, ali ipak necu naruciti ostale kako sam namjeravala. Ipak, drago mi je imati bar jednu ovako slatku i lijepu.

A jucer sam u kiki naisla na neke skupe plišane životinje (219kn jedna srednje veličine, ne bas velika), a materijal njezan minki, isti kao na nasoj pelenici! Ipak, nisam ih kupila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •