ipak sam potrazila ljecnicku pomoc....kod mene su se poklopila 5 faktora...Tessa prvotno napisa
1.inace imam suzenu nosnicu pa sam i ranije teze dobivala zraka,iako meni je to bilo normalno disanje (na zalost tu mi se nemoze puno pomoci)...
2.u trudnoci inace bebica stisce pluca pa i to otezava disanje
3.imam laganu infekciju grla...neku laganu virozu...(trudnice spara sa ljekovima)
4.alergicna sam...ali to mogu rjesavati tek nakon trudnoce...neku ev pumpicu je spomenuo...
5.preuredjivali smo kucu(jos nije zavrsena u potpunosti) i imamo dosta novog namjestaja od cega isto postoji mogucnost da mi nesto smeta (ljecnik je prije mjesec dana trgao svoju po mjeri radjenu spavacu jer mu je majstor ljepio nekim ljepilom koji u kontaktu s drvom stvorilo odredjeni plin od koji je i njih gusilo)
...i jos plus svega toga opcenito je u zraku izmjerena povecana koncentracija prasine i smoga ...
na zalost nemoze mi se puno pomoci ..vec trpiti do poroda jel onda imam vece mogucnosti..a vjerojatno mi i nece vise toliko smetati toliko stvari...
...eto,kada sam postavila pitanje mi se dosta njih javilo da ima slican problem pa se nadam da sam nekome mozda i pomogla...

Odgovori s citatom