i ja imam jedan, stalno mislim kako ći ga podijeliti s vama, ko onaj pravi je, svi se dave u njemu i nije kompliciran kao što se čini, provjereno

TIJESTO

pjenasto umutiti
3 žumanjka
10 dg šećera
1 vanilin š.

dodati
4 žl. vruće vode

pomiješati
5 dg oštrog brašna
1 vrećicu pudinga od čokolade
2 žlice kakaa
1/2 praška za pecivo
i dodati u gornju smjesu

na kraju istući
snijeg od 3 bjelanjka
i ručno umiješati u ostatak tijesta

peći na oko 180, oko 20 min

prije slaganja, tijesto malo poškropiti mlijekom (ja to uredno zaboravim svaki put)

KREMA

1/2 l hola šlaga
2 jogurta (najbolje čvrsta)
15 dg šećera (može i manje)

istući šlag i dodati jogurt i šećer

GLAZURA

15 dg čokolade za kuhanje
15 dg margarina

tijesto podijeliti na 2 dijela, a kremu na 3
slagati ovim redom:
tijesto-krema glazura, sačekati da se stvrdne (najbrže ide u zamrzivaču), onda opet
krema-glazura-
tijesto (odmah na mokru glazuru da se poslije ne odvaja)-krema-glazura

recept je za onu dublju tepsiju 30-akx20-ak cm