dosadilo mi je da one ringle od plina...ili kako se vec zovu stalno ribam celicnom vunom pa sam stavila u masinu za sudje
kad sam izvadila, nista se nije opralo osim sjaja!
sad izgledaju mat i ninasta nalik
ima li povratka ili da idem naruciti nove?![]()
dosadilo mi je da one ringle od plina...ili kako se vec zovu stalno ribam celicnom vunom pa sam stavila u masinu za sudje
kad sam izvadila, nista se nije opralo osim sjaja!
sad izgledaju mat i ninasta nalik
ima li povratka ili da idem naruciti nove?![]()
takve stvari nejdu u perilicu
bas kao ni kristal
nemojte nikad kristalne case prat u perilici
a mozes ih spasit
kupi cilit bang i ljepo ih ostavi preko noci namocene u njemu
ujutro buju ko nove
probat cu
hvala
nisam znala da ne smije ici u masinu za sudje![]()
Moje su aluminijske, isto sam ih probala oprati u perilici i postali su mat. Ali s prvim ribanjem su isti kao prije (zgrebani). Moram probat cilit.
ja svoje redovito perem u sudjerici- jest da nisu sjajne, al su ciste i ne ribam ih rucno pa mi se samim time fucka za sjaj![]()
nisam jos jer nisam stigla da izribamAdioMare prvotno napisa
![]()
nadam se da cu veceras pa se javim sa rezultatima
Ja to stavim u jednu zdjelu naspem vodu stavim praska za ves i prokuham budu kao nove :D
Ostale su bez sjaja jer su aluminijske a on ne podnosi prašak iz mašine. Ako ih želiš opet sjajne kupi sredstvo za poliranje i uglancaj ih.Ja ih čistim i većinu svega u kući mješavinom Bravissima ( Labud - domaće), vode i octa. Super za masnoću, prašinu i kamenac.
....auuuu, a ja bas veceras pekla palacinkove( Karlo lud za njimaNjojza prvotno napisa
) i stednjak mi bio koma i buduci da mi je masina za sudje prala pomilsih isto sto i ti- i bacih ih ja unutra.bo.meni se cine iste... :?
evo ja sam opet cistila cilitom i vunenom zicom i cini se da je sad ok :D
hvala![]()