-
Dojenje na zahtjev?
MOžda malo blesavo pitanje, ali kako kod vas izgleda kad beba traži dojiti. Ja ustvari uopće ne znam šta znači dojiti na zahtjev. Curku sam dojila nešto duže od godine dana i ona si je nekako sama izbacivala obroke i spontano je prestalo dojenje. Bebač sad ima 13 mjeseci i stvarno bi ga htela što duže dojiti. To mi je najljepše životno iskusvo i nešto na što sam silno ponosna, da mogu s ponosom reći da su mi djeca othranjena na mojem mlijeku, bez bočica i sl. stvari. Ali ja stvarno imam osjećaj da samo ja uživam u dojenju, a frajer pojede eto zato što se nudi. Uz sva moja nuđenja sada smo na dojenju ujutro i navećer i ponekad preko dana. Po noći spava cijelu noć, a po danu jednostavno nema vremena. Čak ni ne povuće, koji put par gutljaja. Utjeha mu je zagrljaj, vodicu pije na čašu. Imam osjećaj kad ja ne bi nudila, prestao bi dojiti isti tren. Moja poanta je da u stvari nijedno moje dijete nije nikad tražilo dojiti, već su papali kad bi im ja nudila. To se , naravno odnosi na ono kad su malo veći. Jel vaši klinci zavlače ruku u majicu, traže pogledom,naslanjaju se, kako to izgleda?
[/b]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma