-
i mi smo oba puta bili na SD. za TM ne znam, jer MM nije ni jednom bio sa mnom.
a sto se tice parkiranja, prvi put me MM ostavio pred bolnicom i otisao se sparkirati, jer su mi trudovi bili svake 3min i bilo bi mi malo tesko hodati do bolnice. pricekala sam ga pred ulazom i onda smo skupa isli gore.
drugi put mi je puknuo vodenjak, trudovi su bili manje bolni pa sam mislila da se mogu i prosetati od parkinga do bolnice - kobna greska! jesam ja dohodala do radjaone, ali sam imala osjecaj da mi se beba sa svakim korakom spusta sve niize i da cu roditi prije nego dodjemo.
tako da ti savjetujem da se ili sparkirate ispred (kao sto su neke cure napravile) ili da te TM ostavi pred ulazom i ode se sparkirati, a ti ga pricekas.
meni je samo bilo malo smijesno, kad sam, na 1. porodu, cekala MM pred bolnicom, sarafili su me trudovi, pa sam se malo savinula, primila za klupicu i spuhavala, svaki covjek koji je prosao me pitao jesam dobro. a kad bih rekla da jesam, da radjam, svi se se uspanicili, ajme, jel vam treba pomoc, da zovemo da donesu kolica, ocete da vas otpeljamo do radjaone...
a ja lijepo smireno, ma ne, cekam muza, sad ce on doci pa cemo onda polako.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma