-
kad mi je kod kuce frendica demonstrirala recept ( 2:1, ulje:mlijeko) nisam mogla vjerovati. Ponekad mi se zgusne da kad okrenem nista ne kapne van.Limun je taj koji zgusnjava. Za casu uzmes casu od jogurta, na tu kolicinu je dovoljan i sok od pola limuna, ali stavi cijeli da bude malo kiselkastije, a i ovisi od limuna do limuna, neki i nisu bas socni. To je tvornicka majoneza, sve ostalo... poput vrhnje+ senf nije majoneza vec je samo vrhnje sa senfom sto meni osobno i nije fino.
Vazno je imati stapnim mikser, a moze i onu duguljastu posudu koju dobijes sa tim.
Naravno malo i posolis, to sam zaboravila.
Mozes i po zelji staviti i malo mljevene crvene paprike.
Ponekad preprzis suncokretove sjemenke, sameljes i ubacis, pa je onako nekak' bogatija majoneza.
dobar tek
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma