Wonderwoman, jesi tio mršava? I meni je moja gino dramila da li da mi da antibiotik ili ne (a neki nauobičajeniji), kao jadna ja mršava (bila sam jako smršavila) pa još sad to da mi da, jao dušo itd. Ja sam tad bila 169, 56 kila, sad sam se malo napuhala od antibebi koje pijem za Maribor. Nije mi ništa bilo od toga antibiotika, veći problem su mi izazvali aspirini koje sam pila u jednom protokolu, kombinirano s najobičnijim antireumatikom (koma žgaravicu). Mislim da ćeš ipak morat naučit uzimat raznorazne dobronamjerne izjave ljudi u bijelom štono se kaže sa "zrncem soli". A zašto bi te tablete uništile? BTW, kako ja već godinama cirkuliram među brojnim ljudima u bijelom od kojih svak ponudi svoje mišljenje, ako je oprečno mišljenju mog doka, ja odmah kažem, joj hvala da ste mi rekli, odmah ću to javiti svom doktoru pa ga pitat šta sad - da vidiš kako se odmah povuku i nakite raznoraznim "waiverima i disclaimerima" - tipa a joj nisam ja to tako mislila nego samo to i to...
Evo, ovo je bilo malo emotivne podrške, a nadam se da će se naći i koja roda sa faktima da ti kaže koji je to lijek i da te i racionalno smiri..