ovo je super! samo mi nije jasna Ogresta - dobila je paket što je humana gesta? ne razumijem.
Mozda misli na humanu "sretnu bebu".aleta prvotno napisa
Tu se ne bi slozili s time, zar ne?![]()
Ovo mi je najbolje
:DZorica Kondža
Cijenim sve što je prirodno, tako je i s dojenjem. Najmlađeg sam sina dojila čak dvije i pol godine, no, zato je njegov zdravstveni karton prazan. Neopisiva je ta spona između majke i djeteta.![]()
![]()
Ana Rucner:
Svi su mi komentari na mjestu (posebno Zorica K.Ne treba odustati - tih se nekoliko mjeseci može izdržati), ali ovaj mi zvuči kao da je dojenje kazna koju treba izdržavati, i to još samo nekoliko mjeseci :shock:
A jos bolje je da je dvije litre zamrzula ak mlijeko ciribu-ciriba nestane!No zapravo htjedoh reci da sam jednom vidjela tu fotku J.Hall kako doji,zbilja izgleda glamurozno i predivno!
![]()
evo i fotke J.Hall
http://img240.imageshack.us/img240/3...board01vj0.jpg
hiii
blago jodie. ja nekontrolirano jedem ali samo dobivam na težiniJodie je imala velikih problema s gubljenjem tjelesne težine. Za vrijeme dojenja svog sina 1998. godine neprestano je jela, no nekontrolirano je gubila težinu.![]()
Linda prvotno napisa
Vidjela sam je jednom prilikom kad je mali imao oko dva mjeseca. I NIJE dojila. Kome laže? I zakaj? :?
da bi se našla bok uz bok s elle i cindy![]()
A gdje je ona divasica? Zakaj nisu nju intervjuirali.
Onaj spot za vrijeme tjedna dojenja je valjda bio pokazan svega 5 puta i to u čudnim terminima na HTV-u.
Šteta
Divasice su bile dvije,zapravo nadam se da jos uvijek doje.![]()
Neki dan citam,jedna nasa poznata tenisacica izjavila nesto u stilu:" Nemoras bit jako pametan da znas da je dojenje najbolje za bebu,ali moja beba jako voli papati pa mislim da cu je uskoro morat pocet nadohranjivati. "
Beba stara mjesec dana. Eto..i sta sad rec..![]()
da, to je I.Majoli
a malo OT (iako ne potpuno)
citala sam da Tihana Zrnic (mislim da se tako preziva-voditeljica sa HTV. U isto vrijeme bila trudna kad i Karmela V.C, sa isitim muskarcem...ne citam inace zuti tisak) doji, i to je OK, ali njena izjava da malu puste (on i NJM) da place dok se ne umori i ne zaspe, jer kad je sita i presvucena, to je onda OK, posto to djeca znaju iskoristiti (reagiranja na plac) i ne smije ih se razmaziti :shock:
Slika J. Hall e prekrasna. Ma bebač mi je mrak mrak!
Ne kužim kako se Ogresta našla u tok priči :? . I da Rucner spremi dve litre mlijeka, a onda misli da će joj mlijeko nestati :shock:
cure, molim vas bez navođenja imena i prepričavanja žute štampe: to nikako nije smisao ovog Foruma.
i kako da ja sad to editiram, kad sve pršti od imena javnih osoba... :/
pa jednostavno.... kao u ministarstvu istine ....prekroji ili izbriši