da, jos sam ljetos muku pucila sa prepunjenoscu dojki, 5 mj. sam imala silikonske grudi, spricalo je na sve strane, jastucice sam mijenjala svako malo, po noci se budila u lokvi mlijeka...a onda su se ispuhale.
lagano je let down postao normalan, jastucice vise nisam trebala, pa se vise nisam moga izdojiti, Lea se preznojava dok vuce, ipak je navikla da joj mlijeko samo curi u usta, postaje sve nervoznija jer drzi se grcevito ustima za sisu a mlijeko ne curi, pa povuce par puta, pa mlatara nogicama i rukicama, ali ne curi, pa opet vuce, pa let down nikako. prije bi samo pomislila na nju i dosao bi dvometarski mlaz. ja je gledam, prisjecam se njenih svih 9 mjeseci, ali let down nikako da krene i sad sam u novoj situaciji- trazim po portalu sta raditi kada je let down preslab. moj mali sisavac koji ne zna piti nikako drukcije i koji uz dohranu ima preko dana ima oko 8 podoja (plus nocna nasisavanja) prelijena je vuci.
fale mi oni dani kada se davila u mlijeku. kada je mogla pojesti cijeli obrok a ja bi i nakon njega moga bez problema izdojiti. fale mi ona moja 5 podivljala kalalica. fali mi Leino tusiranje i smijeh nakon njega. fali mi moj prejaki let down![]()

Odgovori s citatom