Mi smo stavili te zaštite na ladice (usprkos rupama ). Još uvijek nam traju, jer Andrej nema grif da otvori zaštitu (nema ni moja mama ), ali bi itekako imao snage i grifa skinuti selotejp ili gumicu. Nije stvar u tome da je sadržaj ladica opasan za njega (uostalom, većina ladica mu je dostupna i "njegovo vlasništvo", zatvorili smo samo manji dio), nego da ne želim da razbacuje neke papire, dokumente i sl. - nisu svi sadržaji ladica dječja igračka.
Na ormare smo stavili one, kako Annie kaže, điđice koje se lijepe iz Mullera, i to je funkcioniralo do otprilike godinu i pol, sad ih bez ikakvog problema sam otvara i zatvara. One zaštite za ormar iz TL-a je uspio potrgati (toliko o tome da malo dijete nema snage potrgati zaštitu). Ipak, poslužile su svrsi dok je trebalo, a sad mi ne preostaje drugo nego da ga lijepo zamolim da zatvori ormar - najčešće i posluša.
Što se tiče zaštite za rubove stola, stalno su nam otpadale, pa ih je on sam vraćao natrag uglavnom, nisu služile ničemu.
Što se tiče radijatora, zaštitili smo samo jedan, koji je nizak i uz koji se često igra. Stavili smo neki debeli poplun preko radijatora, pa služi i kao zaštita i kao dekoracija. Sad baš razmišljam da bismo ga trebali ponekad i oprati...