Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: koju autosjedalicu

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno koju autosjedalicu

Haj!

Moja princeza za tjedan dana navršava 8 mjeseci i teška je cca. 8 kg. Molim savjet za kupnju autosjedalice koja udovoljava svim standardima u kategoriji 9-18 kg. Nažalost u dućanima cijena nije jedini kriterij i garancija da udovoljvava svim kriterijima. Toyota yaris je auto u kojem ćemo je montirati.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

magela razlog za preseljenje u sjedalicu od 09-18 kg je koji?

dva uvjeta koja se moraju u potpunosti ispuniti da bi dijete moglo u sjedalicu u smjeru vožnje su:
    - da se dijete samostalno ustaje i
    - da ima minimalno 9 kg.

a preraslo je sjedalicu za novorodjence u koliko ima vise od 10 ili 13 kg (ovisi o sjedalici) ili ako je visinom (tu se ne racuna duzina nogu) prerasla sjedalicu, otprilike ako je glavica oko 2 cm do ruba - detaljnije pogledati u uputama.

mislim, imate jos jako puno vremena za kupnju nove. ili se jednostavno zelis pripremiti?!

i kod as u principu vise manje stoji da sjedalice od renomiranih proizvodjaca budu bolje, u tom slucaju i skuplje.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa
    magela razlog za preseljenje u sjedalicu od 09-18 kg je koji?

dva uvjeta koja se moraju u potpunosti ispuniti da bi dijete moglo u sjedalicu u smjeru vožnje su:
    - da se dijete samostalno ustaje i
    - da ima minimalno 9 kg.

a preraslo je sjedalicu za novorodjence u koliko ima vise od 10 ili 13 kg (ovisi o sjedalici) ili ako je visinom (tu se ne racuna duzina nogu) prerasla sjedalicu, otprilike ako je glavica oko 2 cm do ruba - detaljnije pogledati u uputama.

mislim, imate jos jako puno vremena za kupnju nove. ili se jednostavno zelis pripremiti?!

i kod as u principu vise manje stoji da sjedalice od renomiranih proizvodjaca budu bolje, u tom slucaju i skuplje.

Želim se samo pripremiti budući planiramo izdvojiti novac za bolju autosjedalicu. Svakako novu neću korisititi dok Anja ne bude spremna za nju.Kako imam vremena nadam se da ću možda imati sreće pa kupiti željenu autosjedalicu na akciji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •