Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Opet proljev

Rabac

Početno Opet proljev

Ne znam šta da radim!!!! Bebica stara 4 mjeseca već 4 tjedna ima proljev! Svi nalazi ok. Pedijatrica me stavila na bezgluteinsku dijetu ima već 2 tjedna jer je isključivo dojim i ništa ne pomaže. Dajem mu šipkov čaj između obroka, čak je i hospitaliziran jedan dan i otpušten kao zdrav jer mu se kakica na kratko poboljšala. Inače kaka dvaput dnevno, jako obilno, puno prozirne sluzi i u par navrata bilo je i tragova krvi. Prolife ne pomaže ništa. Normalno dobiva na težini, spava, raspoložen kao i uvijek. Pedijatrica je rekla da je ne interesira što ima proljev jer da je on super :shock: Da li ima netko neka saznanja, iskustva, ideju......

Hvala

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo imas nesto sto bi ti moglo pomoci na topiku o alergiji na konzervans. Bebica je mala pa se po mom misljenju proljev ne bi smio tako olako shvatiti. Potrazi drugo misljenje doktora. Moj ti je savjet da joj nedajes prolife jer u njemu ima pojacivaca okusa i jos nekog smeca da bude ukusan kad se pije. Izbaci kravlje mlijeko iz prehrane i nemoj bebi davati nikakve cajeve, POGOTOVO NE ONE INSTANT HIPOVE.Sve sto je tako maloj bebi potrebno je tvoje mlijeko, ali samo malo cesce zbog mogucnosti da dehidrira uslijed cestih proljeva.Probaj analizirati sto ti jedes i kako ona reagira na pojedinu namirnicu ,mislim da je potrebno nekih 8-10 sati da bi ono sto si ti pojela ostavilo reakciju na bebu.Za ovo nisam sigurna, neka me isprave mame koje su jos u toku sa dojenjem.Samo budi oprezna i osluskuj svoju bebu, mislim da je samo opasno da ti ne dehidrira.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj BOBO prvotno napisa
    Izbaci kravlje mlijeko iz prehrane
    Ovo mi je puno logičnije nego izbaciti gluten,svakako izbaci mlijeko i mliječne proizvode pa vidi ima li poboljšanja.Treba proći mislim i nekoliko dana dok ne vidiš poboljšanje.Pretpostavlja li pedijatrica da beba ima celijakliju kad je rekla da izbaciš gluten?To mi je malo čudno jer obično se prvi simptomi javljaju oko prve godine i treba proći niz kompliciranih pretraga da bi se dokazala :/

ZuZi

Početno

Rabac,moja beba je stara 5 meseci i stolica mu je kao shto si ti opisala(samo bez primesa krvi)...chesto se zna nakakati i to prodje do vrata chak S' obzirom na to da je iskljuchivo dojen,dr kaze da je normalno da ima takvu skoro technu stolicu i da nema razloga za brigu.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pedijatrica me stavila na bezglutensku dijetu
    Ovo nema puno smisla jer frakcija glutena koja izaziva alergiju-glijadin ne prolazi u majčino mlijeko. Izbaci kravlje mlijeko, to ima puno više smisla.
    Imaš dosta iskustava o proljevu (pa i naše) na drugom topicu, mislim da se zove Proljev pomozite, nisam sigurna.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo pronašla-pogledaj ispod!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •