Osvježavam temu ... Postoji i jedna novija, no, ova mi je bliža po tematici postova.
Mali mi ide u vrtić u Vrbanima, na jesen će napuniti 3 godine, a boravka u vrtiću 2 godine, te bih ga, s obzirom da vrtić u Vrbanima nema raznovrsne programe kao vrtić na Jarunu, te da prostori u svim objektima nisu toliko dobri kao u jasličkom objektu i da mijenjaju objekte iz godine u godinu, pokušala od jeseni upisati u vrtić na Jarunu.
U tome premještaju najvažnije mi je kako će on prihvatiti promjenu tete i promjenu djece iz grupe, a prostor bi ionako mijenjao i u vrtiću u Vrbanima.
Što se tiče promjene tete - jednu ima od početka, a druga je bila s grupom nepunih godinu dana, pa je sljedeću godinu dobio druge dvije s nepunim RV i dodatno, u poslijepodnevnim satima ostaje u dežurstvu kada su i druge tete; znači, i tete je mijenjao.
Što se tiče grupe - njih cca 15tak je bilo zajedno od 1. godine, a onda im se od 2. godine pridružilo još njih 10, tako da je i tu imao promjenu.
Po prirodi je oprezan tip, prvo snimi situaciju, a onda djeluje, u vrtiću su ga bili prozvali istraživač, jer voli svašta istraživati/ispitivati, prilagodbu na jaslice je bio prošao OK.
Molim vaša iskustva i savjete prema onome što sam napisala. Hvala.