Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Hipermangan - ispiranje protiv pelenskog osipa?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Hipermangan - ispiranje protiv pelenskog osipa?

Jel netko ima iskustva s ispiranjem bebine guze u vodi sa dva zrnca hipermangana (preporuka ljekarnika) nakon svakog čišćenja guze
    tijekom tretmana (liječenja) crvenila i pelenskog osipa pa i gljivica?

Da li šteti nježnoj dječjoj koži?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nitko ništa ne odgovara?!
    mi smo koristili kao dezinficijens po preporuci jer Stalactiv (mustelin) treba nanijeti na čistu kožu..Stanje se vidno popravilo,,,

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nisam neka pomoc!
    stvarno nemam pojma!! :/

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja isto ne znam...
    mi smo kupali u kamilici, ostavljali je spavati golu (bez pelene), pazili na prehranu, jogurt ti je super jer ima dobre bakterije koje fale pa gljivice uzmu maha...
    najbolje je acidofilno mlijeko!
    Probali smo Sudocrem, i od Mustele to neko čudo za pelenski osip... nije se pogoršavalo, ali ni popravljalo... pa je dr rekla gljivice... Plimycol krema i sve opet 5!

Ali ako ti Stalactiv pomaže možda ni nemate gljivice, samo osip!
    za hipermangan ne znam... nekad se to kao koristilo... ali nije ti ni potrebno ako se stanje popravlja

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

naravno, dohrana (jogurti, acidofilno, izbjegavati bijelo brašno, kiselo voće i šećer) se ne odnosi na tebe jer ste još mali al možda zatreba kasnije
    nadam se da ne

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi smo imali loše iskustvo sa ispiranjem hipermanganom, jer joj se osip tek tada proširio, malo je falilo da se otvore rane Tek kada sam prestala da ga upotrebljavam, osip se smirio i nestao (mazala sam guzu samo pavlovićevom mazom, koju sam kupila u DM-u).
    Tek poslije sam čula od drugog doktora da hipermangan zna biti poprilično agresivan prema koži beba ako se slučajno napravi jači rastvor od preporučenog.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala...prošo nam je u roku od dva tjedna u potpunosti ali smo mazali 2x dnevno plymicol a izmedju kod svakog previjanja Stelactiv...nismo ni mi na kraju koristili hipermangan (ostala kutijica neotvorena) nego samo detaljno prali i posušivali kod svakog previjanja i prije tretmana kremama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •