Zna li netko što o njemu? Sveki mu uči djete u školi ( ili je učila). Zanima me kakva su iskustva s njim, kakav je kao dr.? Molim napišite ako ste bile kod njega da li je OK ili ne.
Zna li netko što o njemu? Sveki mu uči djete u školi ( ili je učila). Zanima me kakva su iskustva s njim, kakav je kao dr.? Molim napišite ako ste bile kod njega da li je OK ili ne.
Ja sam bila kod njega pred kraj trudnoće, ne svaki put jer je bio na godišnjem. Trebao mi je biti na porodu al smo ga pretekli, za malo...
Meni je bio ok,( došla sam kod njega po preporuci) ali bi mi svaki put zaboravio ime![]()
Vidjela sam da je jednu trudnicu pred rađaonom malo neugodno otpilio, ali je meni uvjek bio ljubazan i nježan na pregledu. Osim toga dosta je u rađaoni i često dežura pa imaš veliku šansu da te baš on dočeka na porodu.
Uglavnom sam za njega čula dobre stvari.
Bio dežuran kad sam radjala! Sve najbolje mogu reći, nemam nikakvih negativnih iskustava!
Čula sam da je jednoj ženi koja je isto kao njega vodila trudnoću kao po žnori došao na porod. Nazvala ga je u 2 u noći i on bez problema rekao što da radi, da polako krene prema bolnici i da se nađu tamo. To mi se čini super, jer ipak ti je lakše kada je uz tebe netko koga si upoznao tokom trudnoće i tko zna cijelu priču kako je tekla od početka. Sa prvim djetetom mi je trudnoću vodio dr. Đelmiš iz petrove- kada je bio tamo, a ne na godišnjem, pa na putu isl, a na porodu posve nepoznata lica, sve neki stažisti, pogotovo onaj na kraju s iglom i koncem. To je bilo bolnije od samog poroda. U petrovu više ne idem.Osim toga dosta je u rađaoni i često dežura pa imaš veliku šansu da te baš on dočeka na porodu.
Hvala. Molim još iskustava.
Dr. Blagajić mi je napravio carski. Ja sam htjela probati vaginalno, on je poštivao sve moje želje, mogu reći sve najbolje za njega. Jednostavan, drag i stručan doktor.![]()
Bio je dežuran u rađaoni kad sam drugi put rađala.
Ciničan je i ima neobičan smisao za humor, ali i ja pa smo se dobro zezali MM, babica, on i ja.
Bio je o.k., tražio je moju suglasnost oko ponuđenih medicinskih intervencija (nije je dobio pa nije ni inzistirao na dripu npr.).
Rodila sam ekspresno pa nije stigao prisustvovati samom izgonuveć je dotrčao kad je sve bilo gotovo.
Konzultirao se s MM-om treba li ušiti jedan šav ili ne (MM rekao da ne treba pa nije).
Jedina zamjerka, ali ne znam koliko je realna, je da nije dobro pregledao posteljicu, budući da mi je naknadno utvrđen zaostali komad posteljice zbog čega sam 6 tjedana nakon poroda završila na kiretaži. A dobro se sjećam da je preda mnom pregledavao posteljicu i ustvrdio da je cijela.
:?
Bio je igrom slučaja meni na porodu i moram ga pohvaliti.Inače sam ga viđala na vizitama na odjelu dok sam čuvala trudnoću,i uvijek je bio ok.
Hvala vam cure. Sutra idem k njemu na pregled i na UVZ, pa se javim. Puno ste me umirile.![]()
Ovako je bilo i kod mene. Za sve me pitao, dopustila sam samo prokidanje vodenjaka kad je K. već bio skroz nisko, učinio je to vrlo nježno. Rodila sam u njegovoj smjeni, iako mi nije on asistirao (nije bilo potrebe), već moja najdraža primalja Naska.Barbi prvotno napisa
![]()
Sasvim u redu doktor.
on je mene pustio da prisustvujem jednom dosta teškom i neizvjesnom porodu i općenito je bio jako ljubazan, a i inače je takav, kad i nije na radnom mjestu![]()
Bila danas kod njega i zaista je super ljubazan i susretljiv. Naručio me na kontrolu za 2 tj. jer jošnije počelo kucati, ali još je rano za to. Sada barem znam da je moje zlato na pravome mjestu tamo gdje i treba biti.
Ja sam jućer bila kod dr.Blagaić i neznam šta bih rekla...
Niti sam oduševljena,niti razoćarana...
Inaće sam u 32 tjednu i šta god sam ga pitala nije konkretno odgovarao već samo kimao glavom...
Ovo mi je prva trudnoća,pa mi se to baš i nije svidjelo kod njega.
No,narućio me za 2 tjedna,pa bumo vidjeli....
on je i meni bio na porodu (jedan od njih 6 oko mene)
vec sam negdje pisala o njemu...bio je ok, onako miran i stalozen
odgovarao mi na sva moja pitanja
sve u svemu ok, nemam losa iskustva
Evo samo da javim da smo u bili MM i ja kod njega na UVZ i da je bilo super. Istina da su se dečki zagledali u ekran kao da je neka važna tekma na TV, a ja se morala navirivati da išta vidim. Dr. je MM-u sve detaljno objasnio, pokazao i odgovarao na pitanja. Bilo je baš super. Sljedeći UVZ je za 10 tj. i znam da ću opet ići k njemu jer je dr super. Jedino MM ima jednu zamjerku na njega, rekao je da više tamo ne idem sama "jer je doktor jako mlad i poprilično dobro izgleda". Ah što radi ljubomora, a jedva sam ga nagovorila da ide samnom.
Meni je on bio jedan od mnogih koji su me "prepipavali" dok sam preko 12 sati čekala porod s puknutim vodenjakom. Jedino me njegov pregled nije bolio, i zato bih htjela kod njega voditi trudnoću ako je to ikako moguće. Prošlu T sam išla na UZV kako su me naručili, pa koji se od dr tamo zatekao. Jel se može baš tražiti da te vodi neki željeni izabrani dr? Ja bih htjela da me on vodi, jel radi on i u ambulanti na UZV, ili je samo u rađaoni i na babinjačama?
Spasio me, nakon 25 sati trudova, hrpe boca dripa.....dočekala sam drugi dan kad je on došao u smjenu. Beba nije išla van, da bi izbjegla vakuum, dr. je bebu "okrenuo" i opet nije išlo, predložio je porod u čučećem stavu i jedva je N. izašao.
Hvala puno njemu i sestri Gogi, da oni nisu došli, tko zna koliko bih još čekala.
ja nisam zadovoljnja s njime i zamjerio mi se.15h trudova i stiskanja pravio se faca pred ostalim doktorima,i dao mi loptu za skakat u najgorim trudovima....a na pregledu mi je bio bezveze...Nekako nos do plafona...![]()
I ja sam skakala na lopti u najgorim trudovima, iako o nije bio u smjeni. Htjeli su mi pomoći da se bebica što prije spusti.pupy_23 prvotno napisa
i ja nemam pozitivna iskustva s dr.blagajicem,
doduse tada je radio u ob sisak.
totalno nezainteresiran i iritantan lik.
Meni je on bio okej, osim što je friknuo kad sam mu, otvorena 5-6 prstiju, s trudovima svakih 8 minuta, rekla da bih ja u Rijeku.
Nisu mi se svidjeli neki detalji pri nagovaranju da ipak ostanemo na Sv. Duhu, kao ni pokušaji sugestije tipa: "Nećete izdržati do Rijeke!" i slični.
Ono što poštujem jest činjenica da je nazvao Rijeku tu večer i upitao kako sam i da li je sve u redu.
Dr. Vladimir Blagaić (ginekolog sa Sv Duha) je par godina radio u Sisku gdje mu je i otac dr. Vladimir Blagaić radio kao ginekolog. Da stvar bude još kompliciranija, u sisačkoj bolnici kao ginekolog radi dr. Jurica Blagaić (mlađi brat!). E, on je iritantan lik.... Ovdje spomenuti je sasvim pristojan i sposoban doc.
bio mi na porodu. Nekaj radio, nemam pojma što, vjerojatno proširivao prolazjer sam imala stravične trudove, a nisam se otvarala. Na kraju pošizio i rekao ništa od toga ona neće do jutra. Ja rodila za 1 sat. Sva sreća da tamo babice stalno obilaze, pa mi je jedna došla (i to zahvaljujući tome što sam urlala) i rekla prestanite tiskati. Ja njoj velim da ne mogu. Ona je odmah pozvala neku ženu (ne znam da li je doktorica ili babica, karatko pošišana super žena). Dodirnula me i rekla da se okrenem na leđa da vidi kaj se događa. Ja to učinim, odjednom vidim svi se strčaše u moj boks. Pozvaše i MM i tako smo rođeni. Kad sam tjedan dana nakon poroda opet završila u bolnici sa temp. prošao je dr. Blagaić prepoznao me i pitao kaj je. I stalno kad bi se vidjeli u bolnici me pitao kako sam. Ma tip je O.K., samo kaj mu je bilo da tak izgubi živce ne znam. A nisam niti ja baš bila neko nevinašce u svemu tome
![]()
Meni je dr. Blagaić na kontrolama bio super, i htjela bih baš njega na porodu, baš mi je sjeo i da fakat je nježan kod vaginalnog pregleda, koji izbjegava ako nije nužan, to mi je super, što manje čačkanja to bolje.
U potpunosti mu vjerujem, strpljivo je odgovarao na naša brojna pitanja i vidim da neće ništa forsirati ukoliko se porod bude odvijao svojim prirodnim tijekom, ali prije svega vjerujem svome tijelu da će odradit svoje - nema do Majke prirode.
Bitno mi je da dr. nije u startu nabrijan na nekakve intervencije grrr..... od takvih bježim kilometrima.... baš mi je simpa, uskoro javim kako je bilo![]()
Meni bio na porodu još u Sisku. Odličan. Pričao viceve s mm cca 2 sata od onih 10 što sam bila na dripu. Kad god bi se sreli kasnije sjetio me se i pitao za malog. Jako mi je žao što je otišao, a otišao je zbog budaletine od brata s kojim su ga svi mijenjali zbog prezimena. Inače otac bio vrhunski ginekolog i pravi gospodin.
Dr Blagajić je porodio moje obje curke i meni je on izvrstan. Vjerujem da je dobar doktor, da zna što radi i poštivao je moje želje. Oba poroda su prošla u najboljem redu i zahvaljujući njemu, cijeloj ekipi i ishodu poroda mogla bi rađati još puno, puno puta.
Ja isto imam same pohvale za doktora Blagaića. Vodio mi je obje (problematične) trudnoće i bio na oba poroda i samo mogu reć da je stručan doktor, smiren, jednostavno uljeva ti neko povjerenje! Hvala mu na svemu!
mene samo zanima jeste li vi bas njega trazile ili su vam ga sestre dodijelile? i jel on vodi samo rizicne trudnoce? ja se trebam naruciti za kraj 5mj na ctg i pregled (bit cu 39tj), pa dal da, kad nazovem sestre, trazim bas dr. B. i hoce li me htjeti staviti njemu?
Kad se naručuješ telefonski, (od 13 sati se možeš naručiti) traži da te stave kod njega. On ima ponedjeljkom do 12 sati ambulantu. Može se desiti da je eventualno dan ranije dežuran 24 sata, pa onda ga neko mjenja, tj. nečeš njemu upasti u ruke. On je meni vodio cjelu trudnoću i samo mi se jednom delilo da ga je mjenjala doktorica Horvat!
lucifer - hvala na odgovoru, narucena sam 1.6. kod njega, nadam se da ce me oduseviti kao i vecinu vas ovdje. ili bar da necu biti previse razocarana...
Nema na čemu, baš me zanima dojam! Inače pošto vidim da si ti pred kraj, neznam koliko ćeš puta biti naručena još do poroda, ali pošto on glavni u rađaoni možda naletiš kad bude tamo! Sretno!
mislim da ce mi ovo biti 1. i zadnji pregled prije poroda u bolnici![]()
al, isto tako mislim da mi je dr. Blagaic bio na 1. porodu, i bas mi je drago da idem kod njega na kontrolu, da vidim jel to on. bila je strka na 1. porodu, tak da sam zapamtila kak covjek izgleda, al nemam pojma kak se zove. i nije mi se nista narocito zamjerio na porodu (za razliku od nekih drugih tamo prisutnih ljudi).
javim se kad prodje pregled, da i svoj dojam ostavim.
Evo i mene sa iskustvom...U nedjelju navečer rodila sam na Sv. Duhu, porađao me dr. Blagajić...Dakle, doista nemam riječi kojima bi opisala svoje iskustvo....Doktor je i više nego predivan...pažljiv....topao, komunikativan, pun razumijevanja....Naime, on mi je vodio trudnoću od 7 mjeseca...do završno s porodom...Da sam ga svijećom tražila ne bi našla boljega...Ni sanjala nisam da ću se osjećati tako dobro prilikom poroda...brinuo se o meni najvjerojatnije kao o vlastitom djetetu...Doista iznad prosječno...Ma cijela ekipa bila je fantastična...Kad bi mi svaki porod bio takav...mogla bi cijeli život provesti rađajući...Neopisivo sam zahvalna dr. Blagajiću i cijeloj ekipi na SD...od rodilišta do babinjača...
Istina je da dr. Blagajić odaje dojam arogantnog i umišljenog doktora sa nosom do plafona, ali u biti nije takav. Smatram da je stručan i odgovoran. On i dr. Prka bili su dežurna postava kad sam rađala D. i obojica su kolutala očima na moju želju za VBAC-om. No, bio je korektan, nije bilo nikakvih intervencija osim prokidanja vodenjaka koji je obavio dr. Blagajić, a na koji sam pristala nakon što sam se prestala otvarat na 6 cm i bilo mi je već dosadno.
Dobila sam dojam da je cijelo vrijeme mislio, ma džaba se mučiš neće ti VBAC ionako uspjet, ali nek ti bude kad hoćeš...
evo ja sma nova na forumu i pregledavm teme pa sam vidjela dr. Blagajić i mogu ga samo pohvaliti. Kod njega sam bila od 35 tjedna kad nisam jednu ned. osjetila bebu, došla na hitnu a on i sestra sjeli pored mene i stali me tješit i na kraju su me i zafrkavali da sam preveliki paničar ali da me razumiju jer i oni sami imaju po troje. Porod su mi inducirali na 41 +5, ali na kraju sam završila na hitnom carskom (pala sam u nesvjest i svašta nešto). Nakon toga bila sam 2 dana na intenzivnoj jer sam izgubila puno krvi, dakle dolazio je 2 puta tijekom radnog vremena, i nije mu bilo jasno kak se sve to dogodilo, uglavnom jako brižan i drag čovjek. Još bi nadodala da me tješio jer sam bila u komi radi CR. Nakon 6 dana u bolnici na moje klečanje i moljakanje me pustio doma ali onak na jedvite jade, skoro sam ga izljubila na hodniku tam pred svima kad mi je rekao da možemo kući. Hvala mu na svemu!