molim iskustva iskusnih pelenašica. Mi smo još mali ali planiram kasnije naručivati veće pa mi se ovo čini važna odlika pelena.
molim iskustva iskusnih pelenašica. Mi smo još mali ali planiram kasnije naručivati veće pa mi se ovo čini važna odlika pelena.
Kad se jednom odluče kretat nema te pelene koja će ih omesti u tome![]()
No ja preferiram FB upravo zato jer se meni čine nekako najtanje i najmanje "prostora" zauzmu, a te nam jedino ne procure baš baš nikad.
Čime puniš FB? Nama baš danas tako procurila nakon manje od 1,5 sataTiwi prvotno napisa
.
Home made napravljene od felpe, koja je jako, jako, jako mekana, pa se lijepo smjesti između nogica da ne smeta.
Nama nije procurila ni samo sa thirsites insertom er fakat pazim da namjestim.slava prvotno napisa
Ali dobitna kombinacija recimo za noć su mi thirsties + loopy doo (tak nekak se piše) - upravo sad sam ga presvukla, probudio se. Ima pelenu od sinoć u 21,30. Nije promočila nigdje.
Inače, za preko dana stavim thirsties + pola tetra pelene (kojoj su rubovi odrezani i poendlani tako da nema onih grbavih dijelova na presavinutom). Ova kombinacija isto fenomenalno upija a jako je mekana pa se bebać fino kreće.
Mi u FB prefrknemo uložak tako da gore dođe duplo punjenje i nema šanse da mi promoći. A inaće smo veliki popišanci. Sve ostalo nam procuri jer nemamo dobar cover (za dan koristim kamarisove).
I ustvari mi više uopće ne smeta to "curenje" tako sam se već navikla da ga presvlačim da mi je to postalo pod normalno![]()
Ja stavim još jedan kamaris uložak, ali to sve zajedno bude tako mokro da se može cijediti.
mene su savjetovali za sb
uska medu nogicama i da dobro upija
kad stigni javim dojmove
Ja mislim da ako je dijete od početka u platnenim, da mu niti jedna ne ometa kretanje... sb je i moj najdraži izbor sada (a i Karlu najmilija zbog pčelice) vidiš da smo opelješili tetu Margaritu za par dana
Meni su sb najslađe i najmanje ali, odmah nam procure - ne kužim ..
FB su mi isto super i one nam nikad ne procure..
Ja danas djetetu skinula pelenu i nafrljila grijanje i mali PROPUZAO. Kad sam mu vratila pelenu više nije htio/mogao i počeo se ljutiti (možda se i umorio).
Moj gospodin je vrlo lijena guzica. Tek kad mu na malo duže skinem pelenu napravi skok u razvoju. Tako se počeo i okretati na trbuh (ipak sve to držim s jednom dozom sumnje jer se možda slučajno potrefilo ili bi to isto s pelenom napravio dva dana kasnije)
Mi smo u platnenima unazad 3 mjeseca, a prohodao je s 10 mj i 10 dana, dakle nakon mjesec dana u platnenima i to kamaris.
U prvo vrijeme je bio prilično nesiguran u hodanju, samo je išao na kratke relacije, ostalo puzao, a onda nakon nekih 10-ak dana kad je krenuo... Sad ga ne možemo pohvatati :D .
Obožavam gledati ga kako se gega.
glasam za swaddlebees, ali ne sjedaju svoj djeci dobro :/
punimo jednim microfibre insertom i tetrom presavijenom na trećinu, pa na pola.
drže kao fb