Pokazuje rezultate 1 do 50 od 382

Tema: Mooncup u akciji!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

citam vas ali molila bi samo par odgovora posto do sad zaista nisam ni cula da MC postoji (u sirokoj upotrebi)
    - pri mjenjanju / praznjenju da li stavljate kakve sterilne rukavice ili sto (da se ne navuce kakva bakterija), narocito ako niste kod kuce, a recimo operete ruke a morate dodirnuti kljuc...
    - koji su najvece prednosti koristenja MC
    -koliko traje jedan MC, tj kad se mora zamijeniti

hvala

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj BP prvotno napisa Vidi poruku
    citam vas ali molila bi samo par odgovora posto do sad zaista nisam ni cula da MC postoji (u sirokoj upotrebi)
    - pri mjenjanju / praznjenju da li stavljate kakve sterilne rukavice ili sto (da se ne navuce kakva bakterija), narocito ako niste kod kuce, a recimo operete ruke a morate dodirnuti kljuc...
    ne kužim kako misliš ovo s ključem točno...
    ali ja operem ruke prije no što ga idem isprazniti, i lijena kakva jesam, kad nisam doma ne ispirem ga, samo vratim

koji su najvece prednosti koristenja MC
    meni to što mi više ne curi, ima mooncup mjesta za sav moj potop ;DDD
    tisuću puta je ugodniji od tampona
    mogu ga nositi po noći, a tampone ne mogu
    a za ostale detalje idi vidi http://www.mooncup.hr, tamo ti isti ima komentara korisnica

-koliko traje jedan MC, tj kad se mora zamijeniti hvala
    zauvijek, ako ga paziš.
    ali različiti proizvođači menstraulnih čašica imaju različite preporuke. pretpostavljam da to ovisi o materijalima od kojih je rađen.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

- koji su najvece prednosti koristenja MC
    -koliko traje jedan MC, tj kad se mora zamijeniti

hvala
    Ja perem krvnički ruke ) i njega isto krvnički perem, vrlo toplom vodom,a doma toplom vodom i bebečim sapunom.
    meni je prednost činjenica da se može korisititi stalno (i noću), te da se može staviti prije i nositi poslije, ne treba čekati početak ko kod tampona (uloške ne podnosim). Također mi je prednost što je stalno u torbi, ne može "nestati" pa da ti treba, a žicaš okolo tampon)
    pretpostavljam da traje barem 5g.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

hvala na odgovorima, odlucila sam ga probati.

btw kupila sam ga u prenatalu

ovo sa kljucem , krivo sam se izrazila mislila sam na sve sto se moze dirati nakon sto se operu ruke a prije umetanja Mc-a, npr kljuc, kvake itd...

u svakom slucaju javim impresije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •