iza mene su prvi dani korištenja Lady cup-a i ja sam toooootalno oduševljena!!!!!![]()
iza mene su prvi dani korištenja Lady cup-a i ja sam toooootalno oduševljena!!!!!![]()
u kojoj poziciji vam je najlakše umetnuti, izvaditi cup, da li ga sfrčete, samo preklopite...?
konačno sam ga i ja nabavila
zakon stvar!
stavljanje mi ide ok, al vađenje baš i nejedva maknem vakum
koja je najbezbolnija metoda vađenja? meni je stvarno teško ide van...
i još jedan problem, nije da curi, al stalno nešto brlja... ono, tek toliko da zamaže gaće pa moram imati dnevni uložak
još da mi se i toga riješiti, di bi mi bio kraj
zna li tko u čemi bi mogao biti problem?
e da, ne znam je li ovaj ciklus bilo količinski manje krvi pa se sve pogodilo, al nikad mi se nije napunio ni do pola
na ulošcima (jednokratim) to izgleda ko potop, mislila sam da ću ga morati prazniti svako malo, al uopće nema potrebe
baš me to zbunilo...
najbezbolnije vadjenje - dva prsta staviti u rodnicu, stisnuti lagano mc sa suprotnih strana da otpustis vakum i izvaditi ga
curenje - kad ga stavis napravi par kegela da dobro uhvati. ali to curenje je vjerojatno od krvi koja je bila na stijenkama oko i ispod njega
to je ta kolicina, fascinantno kako mislimo da toga vise ima
Posljednje uređivanje od ivarica : 15.07.2011. at 22:14
trenutno mi je druga menga od kad koristim Ladycup. I dalje sam oduševljenanemam problema ni s umetanjem ni s vađenjem. Ali sam jučer i jutros ostala iznenađena količinom krvi. Naime, jučer sam ga praznila relativno često, ako uzmemo u obzir da ga ne treba prazniti čak do 12 sati. Recimo svaka 3-4 sata. I poprilično je bio pun, čak više od pola.
Jutros sam imala izljev samo takav (nakon samo 4 sata spavanja), kad sam ga izvadila, bio je skoro pun!
Ista situacija nakon slijedeća 3 sata.
Moram izmjeriti količinu tekućine koja stane u čašicu, ali nekako mi se to čini puno !?
Prošli puta niti jedan dan količina nije prešla pola zapremine čašice.
Trebam li se zabrinuti? Ima li još koja od vas slično iskustvo? Jesu li te količine ok ?
sve je to ok. menstruacija se pogresno zove krv, to je u stvari menstrualna tekucina jer ima u njoj svega, a izmedju ostalog i krvi.
ja ljeti i na uloscima primjecujem obilnije krvarenje, ali i razvodnjenije u odnosu na obilna zimska.
a i sasvim je normalno da ne menstruiras jednako u svakom ciklusu. meni bi bilo cudno da je obrnuto
ne znam kako ti drukcije objasniti nego ovako - zamisli da se s.ksas s njim, kako bi to napravilau npr stojecem ili sjedecem polozaju
dok ne uvjezbas, stavljaj ga ujutro pod tusem, pa ga i izvadi kad se vratis doma, opet pod tusem
jednom ga preklopim i drzim ga tako, cvrsto, sa tri prsta