Pokazuje rezultate 1 do 50 od 382

Tema: Mooncup u akciji!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

iza mene su prvi dani korištenja Lady cup-a i ja sam toooootalno oduševljena!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

u kojoj poziciji vam je najlakše umetnuti, izvaditi cup, da li ga sfrčete, samo preklopite...?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

konačno sam ga i ja nabavila

zakon stvar!
    stavljanje mi ide ok, al vađenje baš i ne jedva maknem vakum
    koja je najbezbolnija metoda vađenja? meni je stvarno teško ide van...

i još jedan problem, nije da curi, al stalno nešto brlja... ono, tek toliko da zamaže gaće pa moram imati dnevni uložak
    još da mi se i toga riješiti, di bi mi bio kraj
    zna li tko u čemi bi mogao biti problem?

e da, ne znam je li ovaj ciklus bilo količinski manje krvi pa se sve pogodilo, al nikad mi se nije napunio ni do pola
    na ulošcima (jednokratim) to izgleda ko potop, mislila sam da ću ga morati prazniti svako malo, al uopće nema potrebe
    baš me to zbunilo...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    konačno sam ga i ja nabavila

zakon stvar!
    stavljanje mi ide ok, al vađenje baš i ne jedva maknem vakum
    koja je najbezbolnija metoda vađenja? meni je stvarno teško ide van...

i još jedan problem, nije da curi, al stalno nešto brlja... ono, tek toliko da zamaže gaće pa moram imati dnevni uložak
    još da mi se i toga riješiti, di bi mi bio kraj
    zna li tko u čemi bi mogao biti problem?

e da, ne znam je li ovaj ciklus bilo količinski manje krvi pa se sve pogodilo, al nikad mi se nije napunio ni do pola
    na ulošcima (jednokratim) to izgleda ko potop, mislila sam da ću ga morati prazniti svako malo, al uopće nema potrebe
    baš me to zbunilo...
    najbezbolnije vadjenje - dva prsta staviti u rodnicu, stisnuti lagano mc sa suprotnih strana da otpustis vakum i izvaditi ga

curenje - kad ga stavis napravi par kegela da dobro uhvati. ali to curenje je vjerojatno od krvi koja je bila na stijenkama oko i ispod njega

to je ta kolicina, fascinantno kako mislimo da toga vise ima
    Posljednje uređivanje od ivarica : 15.07.2011. at 22:14

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    baš me to zbunilo...
    trenutno mi je druga menga od kad koristim Ladycup. I dalje sam oduševljena nemam problema ni s umetanjem ni s vađenjem. Ali sam jučer i jutros ostala iznenađena količinom krvi. Naime, jučer sam ga praznila relativno često, ako uzmemo u obzir da ga ne treba prazniti čak do 12 sati. Recimo svaka 3-4 sata. I poprilično je bio pun, čak više od pola.
    Jutros sam imala izljev samo takav (nakon samo 4 sata spavanja), kad sam ga izvadila, bio je skoro pun!
    Ista situacija nakon slijedeća 3 sata.
    Moram izmjeriti količinu tekućine koja stane u čašicu, ali nekako mi se to čini puno !?
    Prošli puta niti jedan dan količina nije prešla pola zapremine čašice.

Trebam li se zabrinuti? Ima li još koja od vas slično iskustvo? Jesu li te količine ok ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj 2xmama prvotno napisa Vidi poruku
    trenutno mi je druga menga od kad koristim Ladycup. I dalje sam oduševljena nemam problema ni s umetanjem ni s vađenjem. Ali sam jučer i jutros ostala iznenađena količinom krvi. Naime, jučer sam ga praznila relativno često, ako uzmemo u obzir da ga ne treba prazniti čak do 12 sati. Recimo svaka 3-4 sata. I poprilično je bio pun, čak više od pola.
    Jutros sam imala izljev samo takav (nakon samo 4 sata spavanja), kad sam ga izvadila, bio je skoro pun!
    Ista situacija nakon slijedeća 3 sata.
    Moram izmjeriti količinu tekućine koja stane u čašicu, ali nekako mi se to čini puno !?
    Prošli puta niti jedan dan količina nije prešla pola zapremine čašice.

Trebam li se zabrinuti? Ima li još koja od vas slično iskustvo? Jesu li te količine ok ?
    sve je to ok. menstruacija se pogresno zove krv, to je u stvari menstrualna tekucina jer ima u njoj svega, a izmedju ostalog i krvi.
    ja ljeti i na uloscima primjecujem obilnije krvarenje, ali i razvodnjenije u odnosu na obilna zimska.
    a i sasvim je normalno da ne menstruiras jednako u svakom ciklusu. meni bi bilo cudno da je obrnuto

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj elly07 prvotno napisa Vidi poruku
    u kojoj poziciji vam je najlakše umetnuti, izvaditi cup, da li ga sfrčete, samo preklopite...?
    ne znam kako ti drukcije objasniti nego ovako - zamisli da se s.ksas s njim, kako bi to napravila u npr stojecem ili sjedecem polozaju
    dok ne uvjezbas, stavljaj ga ujutro pod tusem, pa ga i izvadi kad se vratis doma, opet pod tusem

jednom ga preklopim i drzim ga tako, cvrsto, sa tri prsta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •