Bok svima! I ja sam eto vlasnica mc. Imam s njim veeeliki problem. Uvijek mi procuri i tto podosta. Moram dakle uvijek uz njega imati i uložak. Nakon samo dva sata mc bude pun ali i uložak bude poprilično pun. Molim vas recite mi u čemu griješim. Odrezala sam pipak do pola jer mi je mc nemoguće pronaći bez njega kada ga trebam izvaditi. STavljam ga na sljedeći način: Presavinem u oblik slova u, držim sa dva prsta stitnuti. Stavim onaj prvi deblji rub na sam ulaz u rodnicu i kada je sav rub unutre, pustim. Čujem ga kako stvori vakum i osjetim da se namjestio. Obično je tada doni dio mc točno na ulazu u rodnicu ali mi pipak ostane vani. Zavrtim ga lijevo i desno i bude sve kao i u uputama. Tada krene problem. Ja osjetim kako se mc, čim se ja podignem u uspravan položaj, počinje pomicati dublje u rodnicu i sve mi se dolje "navlaži" tako da on jednostavno klizne unutra. Tada samo pipak ostane točno na ulazu u rodnicu i više ne viri van. To je glavni razlog zašto ga nisam skroz odrezala. Pretvarala sam se da ga nema i pokušala izvaditi mc bez pipka. To je bila nemmoguća misija. Ovako , pronađem pipak i povučem ga prema dolje, nakon toga stisnem dno mc-a i izvučem ga van. Uvijek curi, čak i kada ga vadim čujem kako otpušta vakum. Molim vas pomozite. Pročitala sam sve vaše postove i pokušala stavljati mc dok je suh, mokar, topao, hladan, sve... i opet curi.