Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: bolne grudi

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno bolne grudi

Sto znaci to sto su moje grudi bolne na dodir? Nisu vise ni nabrekle, nemaju nikakve kvrzice, nisu crvene, otecene ni nista takvo, mlijeka kolko mi se cini ima i let down je dobar...al i kad su pune i kad su prazne bole na dodir, onako neka ostra bol. Bole me i bradavice, a nemam ragade niti izgledaju osteceno, na izgled sve normalno. Nakon par sekundi dojenja prestanu bolit. Palo mi je na pamet da bi mogao biti soor, ali bebac nema nikakve simptome (bijeli jezik i to), pa neznam bas...kolko je moguce da ja imam soor ako on nema? I dal bi to moglo biti nesto drugo? Tako me boli zadnjih 4-5 dana.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

al meni nije bolan let down, nego su mi grudi bolne cijelo vrijeme! ? :/
    Sta nema niko da je imao takvo iskustvo? Dal su grudi dojiljama kad je sve normalno potpuno bezbolne?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

YoungMummy moguće da je soor i ako se ne vidi bebi na jeziku, a moguće i da jednostavno imaš osjetljive grudi. Mene su prva dva mjeseca poprilično bolile cice non stop, bez obzira na ostale specifične probleme koje sam prošla.. Jednostavno im je valjda trebalo neko vrijeme da se priviknu na sve te promjene.
    A ako sumnjaš u soor, ja ti mogu samo reći da probaš naći u biljnim ljekarnama CITROFIT, to je ekstrakt sjemenki grejpa, dakle ful prirodno a stvarno pomaže protiv gljivica, a ako ih i nema ne škodi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •