-
Osoblje foruma
oh mi vjerujemo i ja ću se truditi da vjeruje i dalje...
na one hrpe Djedova koje nas proganjaju po gradu, daju ranije poklone uvijek imam spreman odgovor: Nisu pravi! Ali ako već daju neki poklon, super!!
A pokloni za bake i djedove? Pa to im mi kupujemo! Trebaju i oni nešto dobiti pod bor. Jer se zna da Djeda Mraz poklanja samo djeci! (a ponekad nešto donese i mamama i tatama)...
Moj stariji nećak vjerovao je do svoje 8 ili 9 godine (mlađi, koji sad ima 10 još uvijek vjeruje)..čaroliju mu je pokvario mali susjed, inače poznati mali divljak kada mu je rekao da njemu (susjedu) mama poklone ostavlja pod borom. Na nećakov upit, šogi mu je odgovorila, pokušavši spasiti stvar, barem za taj Božić, da nije niti čudo da malcu mama ostavlja poklone, pa zna se da je A. mali divlji malac...to je moj Ivor prihvatio kao dobar argument: Pa mora i A. nešto dobiti, barem od mame ako već ne od DM-a!
No kad su njegove sumnje napokon bile potvrđene i kad se uvjerio da DM ne postoji, sam je rekao da mu je žao što je saznao, jer se uvijek toliko veselio svemu što ide sa tim DM..!
I od kad zna (zadnjih 4 godine) NIKAD nije krenuo za tim da mlađem bratu pokvari čaroliju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma