Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 428

Tema: Šta kuhate danas

  1. #251

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    885

    Početno

    Ja znam raditi istu stvar ali bez mesa ili uz dodatak kobasica... i na kraju malo češnjaka za miris...jako dobro..

  2. #252
    stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    953

    Početno

    Ja ću danas raditi punjenu papriku ( s mesom) i pire,pa ćemo imati za dva dana.

  3. #253

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    danas je opet doooobar dan...
    samo da provjerim sto sveki kuha...

    zivjele svekice....!!! zivjeeeeelleeee...
    dole moj spaher...! dooooolleeeeeee...

  4. #254
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Evo vam se i ja priključujem ,ipak, nakon tjedana iščitavanja.
    Ja danas pravim nabujak od kelja s mljevenim mesom i salata od cikle.Stvarno je brzo a ukusno i malo drugačije.Ako tko hoće recept,pišem. Možda napravim i juhu od povrća s malo tog mljevenog.Moj Fran to obožava,a i mi veliki.Malo popržim mljevenog mesa(dvije žlice) na ulju pa dodam isječene komadiće mrkve,korijena peršina,krumpirića,graška,može i cvjetače,i peršin list, i na kraju ukuham neku sitnu tjesteninu.Jako je fina a zdrava.

  5. #255

    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    41

    Početno

    Ja vas isto stalno citam al od mene nebu neke velike koristi ak vam se pridruzim jer sam totalno netalentirana kuharica.
    Tu i tam se zalomi i nekaj finoga.
    Jucer smo za goste imali zapecenu cvijetacu sa sirom i paradajzom + pileci snicli.
    Danas sam skuhala varivo od kelja + podmornice.

  6. #256
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Podmornice?
    Šta je to?
    Ti si prava kuharica, kad si već skuhala,ja još ispijam jutarnju kavu za kompom.

  7. #257

    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    41

    Početno

    Citiraj ivancica prvotno napisa
    Podmornice?
    Šta je to?
    Podmornica je komad mesa koji pliva u varivu .
    Meni danas kobasice bile podmornice .

  8. #258

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    Vesna, ti se extra kuharica. Ja redovno baljezgam na ovu temu, ali kelj ne znam zapeci. :/
    Meni jos uvijek ona glavica kupusa stoji Nikako da se bacim na kuhanje. Nekako mi se ne da kad znam da MM nece jesti. bas je probirljiv

    18.3.2004-Edita

  9. #259
    SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    ZAGREB, Novi Zagreb
    Postovi
    387

    Početno

    Onda napravi kupus na salatu!
    Da ne propadne!

  10. #260

    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    41

    Početno

    snorki, MM pojede bas sve sta ja skuham al nekad kad ga pitam jel fino samo kaze: Ne da umrijeti!

  11. #261

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    Da ste me samo vidjele sta sam maloprije izbacila iz frizidera. Sve propalo. Isteko rok trajanja. Niko nista ne jede osim mazanja (izuzev mene koja jedem skoro sveki dan pohovane tikvice). Odmah su mi gladni pali na pamet, a i mojih cetiri godine provedene u ratu
    Sada je i Edita pocela probirati. Evo sad njoj kuham krompir i mrkvice, pa kao da gledam da to nece htjeti jest.

    P.S jucer smo rucali u restoranu. MM naravno sniclu i krompir (samo bi to jeo), a ja narucila neko azijsko jelo (riza, ananas, piletina, kilogram curry-ja...)
    Usta su mi gorila dva sata poslije. Bilo me strah zijevnut jer mi se cinilo da ako bih to uradila, sigurno bi sprzila pola restorana. :shock:

    18.3.2004-Edita

  12. #262

    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    149

    Početno

    I mi smo danas na punjenim paprikama, ali MADE BY MAMA!

  13. #263

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Iadera
    Postovi
    32

    Početno

    Upravo kuham: juhu od piletine (od pilećih ostataka), carsko meso (u zepter tavi,bez masnoće) i salatu od int. riže s povrćem (kuhana riža s raznim povrćem kojeg imate,ja danas stavljam kuh. mrkvu,pomidor,papriku i pertrsimul- sve nasjeckano na male komadiće te začinim sa uljem i soli). Mljac,brzo je gotovo i dobro !

  14. #264
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Vesna,umrijet ću od smijeha Podmornice-plutajući komadi u varivu Dobar naziv.
    Napravila sam danas nabujak od kelja i super je ispao.Čak je i Fran jeo.Pa evo vam onda recept.Probajte.Jako je jednostavno.
    Malo izdinstati mljeveno meso na ulju.Za to vrijeme prokuhati kelj u slanoj vodi i u drugoj posudi skuhati malo riže.Ja vam to sve otprilike.Kad je sve kuhano pomješati zajedno i dodati malo vegete,bibera,soli,2 žumanjka i malo krušnih mrvica.Posebno izmutiti mikserom bjeljanjke i dodati.
    Vatrostalnu zdjelu omazati margarinom i posuti krušnim mrvicama.Isuti smjesu unutra.I peće.Pa onda prste oblizivati,mljac!Probajte![/quote]

  15. #265

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    Nesto sam se zabrinula.
    Jeste li primjetile, nema nam vec nekoliko dana glavnih kuharica niskokalorisce ishrane tj. Nani, Sandref, Apricot... Sigurno ponovo tulumare po livadama daveci se u kalorijama, a ti Snorki cugaj maslinovo , i razmisljaj sta ces danas kuhat :/ A vise nammaaa idejaaaa

    18.3.2004-Edita

  16. #266

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    Citiraj snorki prvotno napisa
    Nesto sam se zabrinula.
    Jeste li primjetile, nema nam vec nekoliko dana glavnih kuharica niskokalorisce ishrane tj. Nani, Sandref, Apricot... Sigurno ponovo tulumare po livadama daveci se u kalorijama...
    kako nema??? tu smo! kakve livade...?!
    ne mogu ne primijetiti da se u zadnjih par dana javlja jako puno novih cura, pa cu to pokazati javno svoje "skromno lice" i zakljuciti da je to zato sto sam jednom napisala da su sve koje se ne javljaju LOSE kuharice, pa sad one dokazuju suprotno
    neka, neka... drago je meni... cim vise - to bolje - to vise recepata - to boljih ruckova....

    zanima me nesto? jel primjenjujete recepte koje ovdje pisemo?

    btw, danas opet piletina (jadan mm ) sa zelenom salatom. nema se puno vremena, a ovo je fino i brzo gotovo.

  17. #267
    vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Split
    Postovi
    722

    Početno

    ja stojim iza toga da sam losa kuharica :D :D zasad ne pobajem recepte samo skupljam ideje 8)
    a za piletinu, kad je stavis u tavu i bude pri kraju stavi na svaki komad pileetine, komad topljivog sira, tipa podravec, gaudo i poklopi tavu da se otopi-talijanski specijalitet 8) ....obozavam specijalitete koji se rade dvi minute

  18. #268

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    Citiraj vanjci prvotno napisa
    ... a za piletinu, kad je stavis u tavu i bude pri kraju stavi na svaki komad pileetine, komad topljivog sira, tipa podravec, gaudo i poklopi tavu da se otopi-talijanski specijalitet 8)
    ovo ti je dobra ideja. mm ce (mozda ipak!) biti zadovoljan s danasnjom piletinom, on je inace uvijek "za" te talijanske specijalitete...

  19. #269

    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Postovi
    59

    Početno

    Loša kuharica! (prijavljujem se)
    Ali čitam redovno

  20. #270

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    Citiraj Oxi prvotno napisa
    Loša kuharica! (prijavljujem se)
    Ali čitam redovno
    Oxicka, nije dovoljno prijaviti sebe.... prijavi ti nama neki recept... onda ces tek postati "nasa"... 8)

  21. #271
    mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,285

    Početno

    jučer kuhala rižoto sa šampinjonima.
    dinsta se luk, doda se sitno sjeckana paprika, može i mrkva, rajčica (friška, pelat ili iz tube) i sitno sjeckane tikvice, začini se po ukusu -sol, papar, ja dodam još slatku papriku u prahu i curry, može i peršin, vrhnje i šampinjoni isjeckani na četvrtine.
    poklopiš i dinstaš nekih 15-20ak min.
    na kraju se pomiješa sa skuhanom rižom, a malo neobičnija varijanta je umjesto riže skuhat heljdu.
    brzo i fino , paše uz zelenu salatu (koju bdw često umjesto octom začinim limunom- superfino ).

  22. #272
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Divno,baš me oduševio ovaj recept sa šampinjonima.Mamma Juanita, kao da si znala da ne znam što bih za sutra skuhala, jer mi inače petkom ne jedemo meso a već mi idu na živce tijesta sa sirom,krompirom,kupusom... i lešo s ribom.Novi recepti, juhu :D

  23. #273

    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,132

    Početno

    mama ju, i mi danas isprobavamo tvoj recept, samo umjesto sampinjona - vrganji... mislim da će biti mljac, uz to cikla na salatu, i zelena salata, a za Irmu kašica od bundeve, a možda i nama skuham juhu od bundeve: i to ovak..... dinstaš lukec i bundevu, dodaš začine po tvom ukusu i vode, kad se smekša propasiraš ili zmiksaš, možeš umjesto vode dodati i pileći temeljac, prije serviranja dodati vrhnja....

    eto to bi bio moj prvi prijedlog, inače mi je ova tema otkriče, voooolim kuhati ali kak mm radi ko manijak, i nikad ga nema doma neda mi se za sebe samu....

  24. #274

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    danas cu iznenaditi svoje ukucane toplim sendvicima s Recepata.

    znam da je to kao nekakav snack, ali - eto - topli sendvici za rucak!

    mislim da cu napraviti i Banana kolac (isto s Recepata); spremam se vec neko vrijeme...

  25. #275

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    885

    Početno

    It is I i tu sam!! I na žalost ne valjam/o se po livadama....hm ali bi se rado povaljala sa par roštiljanih čevapa na nekoj livadi... :D :D
    Umjesto toga uživam u brokuli na češnjaku i maslinovom.....mislila sam na tebe snorki.... ...dobro bila je i teleća juhica....a danas....ne znam ni sama...imam neke teleće šniclice....ne znam ni sama šta bi...nešto brzo i fino....i niskokalorično!!! hehe šala, šala....na kraju ću ih sigurno zaliti vrhnjem i češnjakom i eto ti fine klopice!!!!

  26. #276
    SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    ZAGREB, Novi Zagreb
    Postovi
    387

    Početno

    Nani, a jesi li čula za "ličke šnicle"? To se radi od teletine, relativno se brzo sprema, ali je finooooo!

  27. #277
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Ličke šnicle su najbolje na svijetu (zaboravila napomenuti nuni kad je pitala što će), ali nisu baš niskokalorične.
    Dakle, ispohaš šnicle na pariški, poslažeš ih u lonac i zaliješ vinom sa češnjakom i peršinom. Kuhaš duuugo, dok se meso (doslovce) ne počne topiti u ustima.
    Zgodno je što meso možeš ispohati dan prije, a nastaviti sutradan.

  28. #278

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa
    ...ispohaš šnicle na pariški...
    kako? brasno, jaja... :?

  29. #279
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Jel može meso svih vrsta ili s kojim mesom je najbolje?

  30. #280
    nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    529

    Početno

    Slažem se za ličke snicle, super su jer se stvarno tope u ustima, a kada se još uz njih naprave knedle od kruha, divota jedna.
    Teletina je kao najbolja ali sam čula da se moze raditi i sa svinjskim šniclama, mada je teletina nabolja jer je najmekanija 8) .
    Ja često radim rižoto sa šampinjonima, pogotovo ako radim pohane šnicle nekak mi to ide onda fino zajedno.
    Danas imam saft i tijesto, naravno zelena salatica sa malo mrkvice.

  31. #281
    SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    ZAGREB, Novi Zagreb
    Postovi
    387

    Početno

    Moj prilog uz ličke šnicle:
    skuhati slani krumpir (razrezati na četvrtine), preliti sa peršinom lagano poprženim na maslinovom ulju. Mljac!

  32. #282

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    .... ja jos uvijek cekam recept za snicle na pariski ...

    ... anybody... :?

    ... nobody...?

    neka, neka.... nabacit cu i ja tako neki recept, bez uputa za pripremu... pa cete vidjeti...

  33. #283
    Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,882

    Početno

    Mi smo danas na pilećoj juhici s mrkvom i rezancima, mesu iz juhe i rizi biziju.

  34. #284

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    danas piletina i krompir , sve to dobro zaljeveno uljem (onako da mast curi niz bradu) + ona jadna glavica kupusa koja vec nekoliko dana cuci negdje u frizidere. Napokon sam odlucila da je dobro izerendam (smanjim obim glave)i prelijem jabukovim sircetom. Imam i neko maslinovo ulje koje ceka bolja vremena


    18.3.2004-Edita

  35. #285
    stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    953

    Početno

    Evo nešto fino,ali jaaaako kalorično :D
    Pileće filete pohati na pariški (uvaljani u smjesu kao za palačinke-od jaja,brašna i mlijeka).Nakon pohanja poslagati ih u vatrostalnu (ili protvan), naribati malo sira po njima, zaliti vrhnjem za kuhanje da ih pokrije (jer se ono kasnije ukuha), i staviti zapeći.
    Njam,njam,ali i jako zasitno!

  36. #286

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    Zene pomagajteeeee. Sutra je MM rodjendan. Sta da kuham?
    Nemojte nesto komplikovano 8)


    18.3.2004-Edita

  37. #287

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    Citiraj snorki prvotno napisa
    Zene pomagajteeeee. Sutra je MM rodjendan. Sta da kuham?
    Nemojte nesto komplikovano 8)


    18.3.2004-Edita
    pastu s Barillom!

    snorki, daj barem priblizno cime bis ga zeljela razveseliti (meso, riba, povrce...)...

    tm sretan rodjendan

  38. #288

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    On najvise voli meso. Samo ja nemam pojma sta da napravim uz to. Piletinu i krompir smo jucer jeli :/

    18.3.2004-Edita

  39. #289
    stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    953

    Početno

    Jel volite faširanu štrucu?
    Uzmeš mljeveno meso,umiješaš jaje,crvenu papriku,malo kruha namočenog u vodi (i ocijeđenog),vegete,peršina,soli,papra,po želji češanj češnjaka, i malo crvenog luka (ili kupiš Fant začin za kosani odrezak i umiješaš ga u meso).Meso stavim na alu foliju prethodno posutu mrvicama da se ne zalijepi, razvučem prstima, i na to poslažem ili kuhana jaja ili šunku i sir (u biti tko šta voli), i fino zarolaš to kao štrucu, i staviš u zagrijano ulje u pećnicu peći.
    Nije komplicirano, a fino je. :D

  40. #290

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    163

    Početno

    Ja uglavnom samo čitam (to stignem ), i nisam baš od recepata, ali evo imam jedan koji jako volim, može se raditi u 100 varijanti, ja ga obično radim kad mi netko dolazi u goste jer se sve može pripremit ranije, a kad ljudi dođu samo zapeć i - gotovo.
    Dakle, ispeku se najnormalije teleći šnicli i komadi pilećeg/purećeg filea. Prije pečenja natrljam češnjakom, solju, paprom, mažuranom, timijanom...nije nužno sve, birajte po ukusu.
    Onda se to pečeno meso posloži u vatrostalnu zdjelu i gore se slaže red sušene šunke (može i buđola ili tako nešto) i red sira (obično kombiniram mozarellu s npr. edamerom) i to se prelije s umakom koji se napravi tako da se prodista luk, na to baci konzerva pelata, začini po volji, može malo vinca unutra, doda se vode da bude fino tekuće.
    Na to se baci ribanog parmezana i zapeče. Uz to bio koja salata, ja najvolim zelenu + rukola + radič, a za prilog riža, njoki, bulgur ili kuskus.
    Meni je ovo jelo super, probajte.
    Količine određujem napamet, ovisno što i koliko imam u frižideru i koliko ljudi za stolom.

  41. #291

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    kako se pravi Kus kus, (kuskus, kako li se vec pise) :?


    18.3.2004-Edita

  42. #292

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    snorki, i? cime si nahranila muza za rodjendan?

    ja sam jucer musaku i zelenu salatu + banana kocke, danas sveki salje japrak i knedle sa sljivama.
    i kako da onda napisem da mi nije dobra??? 8)

  43. #293
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Postovi
    4,570

    Početno

    Sandraf, sline mi cure na spomen musake. Moja pokojna baka je to izvrsno radila; mama ima neki glupi recept, a sve musake iz kuharice meni nekako sumnjivo mirišu

    Jel može neki domaći recept onako s nogu i nabrzaka

  44. #294

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Sandraf, sline mi cure na spomen musake. Moja pokojna baka je to izvrsno radila; mama ima neki glupi recept, a sve musake iz kuharice meni nekako sumnjivo mirišu

    Jel može neki domaći recept onako s nogu i nabrzaka

    a sto ne bi moglo? 8)

    dakle, 1/2 kg teletine mljevene, 4 velika krumpira, 3 jaja, vrhnje + 1 jaje, zacini (persin, cesnjak, kupula, papar, vegeta)

    na malo ulja zdinstas kapulicu i na to bacis mljeveno meso. 20-30 minuta na laganoj vatri uz podlijevanje (ja na sve to bacim gustin umucen u malo vode za poveze i da bude gusce, a mojoj mami to uspije samo s kapulom. ne znam kako)

    skuhas krumpir u kori, cca 45 min dok ga ne mozes fino probosti nozem. ocistis i narezes na listice.

    skuhas 3 (ili koliko hoces) tvrdo kuhana jaja.

    nauljis vatrostalnu posudu, poslazes krompir (ja ga da se bolje slegne jos malo protisnem onim cudom za tiskanje pire krompira), posolis, na to slazes pola mesa, malo jaja, pa opet krompir, sol, ostatak mesa, jaje, opet krompir (ako sto ostane) i na sve to prelijes 1 vrhnje u koje umutis jaje.

    u zagrijanoj pecnici na 200 st. peces cca 15 min.

    posluziti uz zelenu salatu.

    jesti toplo, ali moze i sljedeci dan uz podgrijavanje

    dobar tek

  45. #295

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    744

    Početno

    Sandraf, evo recepta za ličke:
    LIČKI ŠNICLI
    60 dag junetine od buta
    mrvice
    3 jaja
    sol, papar, ulje
    3 češnja češnjaka
    3 žl nasjeckanog peršin
    1 žl vegete
    1 dl vina
    Junetinu izrežite na tanke odreske, posolite i popaprite, pospite mrvicama i dobro istucite batom. Odreske stavite u razmućena jaja pa opet u mrvice. Pohajte. Pohane odreske stavite u lonac, zalijte vinom i vodom (da ih pokrijete tekućinom), dodajte 2-3 žl ulja od pohanja, vegetu i nasjeckani peršin i češnjak pa kuhajte lagano oko 45 min. Poslužite uz krumpir, rižu ili seml-knedle.



    Bitno je istući šnicle s mrvicama, to ih razmekša i onda možeš slobodno uzeti i junetinu.

  46. #296

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    tinars, i hvala

  47. #297

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    744

    Početno

    aj da i ja nešto pridonesem topicu, inače samo gledam.

    Nekad sam redovito kuhala, čak dosta dobro, a sad se svi hranimo na radnom mjestu (osim Petre, ali ona ionako jede samo juhu i tjesteninu s ničim ), a vikendom se najčešće ogrebemo kod mojih ili MMovih (spajamo obaveze s korisnim ).

  48. #298

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    412

    Početno

    A vidis sandraf, ja musaku (kad pravim ), ne kuham krompir. Poprzim luk i malo mrkvice pa dodam mljeveno meso i sve zajedno prodinstam sa dosta zacina (po volji). Onda svjezi krompri narezem na ploske, pa redam prvo krompir, pa poprzeno meso, pa opet krompir. Kad porumeni krompir, zalijem sa 2 jajeta i mlijekom i zapecem.
    Made mi se i ovaj tvoj recept dopada. Cim osposobim novu kuhinju probam.

  49. #299

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    Citiraj mayah79 prvotno napisa
    ... Cim osposobim novu kuhinju probam.
    ... a sto ce tebi draga nova kuhinja...? (ubi me, ne mogu odoljeti bas ni jedan put 8) )

    a ovo sto si napisala sam jednom probala, ali mi je krompir ispao tvrdji (ne bas po mome cefu), pa sam odustala i sad ga kuham (mamin recept).

  50. #300

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    412

    Početno

    8) Kupili smo SVOJ stan i SVOJU kuhinju, pa cu onda fino, na miru moci da spremam sto mi se sprema. Onda valjda budem pocela i kuhat (al' mislim da sam se vec previse uljenila 8) )

Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •