Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: medi ped

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno medi ped

Žene, ako ste imale problema s uraslim noktima, jeste li išli u Medi Ped?
    Ja ću uskoro morati ići. Zanima me sve u detalje, kakav je tretman, je li boli, koliko se puta mora ići i kada se stavlja kopčica. Cijena me ne zanima.

HVALAAAAAAAAA i Sretan Božić svima

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mislim da imaš dosta o tome na topicu 'urasli nokat' pa škicni !

inače, ja idem tamo od proljeća (nakon što sam 7mj. 'sama operirala' doma i napravila si takvo sr... da sam morala kupovati broj veće cipele da bih mogla juniora bar u šetnju izvest) i imam samo riječi hvale... doduše, inače sam kod lidije, a tek nakon što sam slučajno završila kod kristine shvatila sam koliko je lidija pažljiva i nježna...

ako te boli prst i nokat ti je urastao naravno da će te boljeti i tretman, ali stisni zube i pretrpi!
    iskustva s kopčicama nemam jer još uvijek pokušavamo vratiti nokat u ispravan rast 'prirodno'...
    uglavnom, svima preporučujem!!!

sretno!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam bila prije 2 godine,relativno sam bila zadovoljna ali skupo mi je bilo,jer koliko se sječam i "kontrol"su mi naplaćivali a to je bilo svaki tjedan.Zadnjih 2 puta sam išla u jedan salon na Krugama,i super mi je ženska napravila tako da zadnjih 5 mj.sama si održavam i taj nokat.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno ogorčena

U Medi Pedu u Ogrizovićevoj prije malo više mjesec dana bila sam na pedikuri kod Anite. Bila je iznimno neljubazna i gruba (očito se negdje žurila jer je stalno gledala na sat). Nakon njezinog tretmana 3 tjedna sam šepala jer mi je očito nešto pomaknula svojim grubim načinom rada. Još i sad osjećam posljedice, a prošlo je mjesec dana.
    Kada sam se otišla žaliti nisu se niti ispričali i rekli su mi da je nemoguće da je ona to napravila jer je jako sitna i mala djevojka?!?!?! Vjerujte mi moje stopalo je manje od nje! :shock:
    Toliko o 180 kuna Medi Peda u Ogrizovićevoj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •