Zaposlena sam u prodavaonici mj. robe uz ugovor o radu na određeno vrijeme do 31.12.2006. Prije 10 dana test na trudnoću pokazao je + i od onda me muči što učiniti ako mi poslodavac ne produži ugovor o radu, a sve je izglednije da neće, jer je negdje procurila informacija o mojoj trudnoći iako još nije potvrđena od strane liječnika jar je dotični na godišnjem do 15.1. Moj šef je jedna poprilično nerazumna osoba kajoj se ništa ne može objasniti, a kamoli se s njime dogovoriti da mi produži ugovor na još 2 mj. kako bi stekla pravo na naknadu za bolovanje zbog komplikacija u trudnoći na koje imam pravo po riječima mojeg gin. zbog rizika na poslu ( dizanje gajbi piva, kutija punih koječega isl). Kada sam bila kod gin. dva dana nakon + na testu rekao je da mi još ne može otvoriti bolovanje jer mi nije službeno zakasnila M i nemam nikakve dokaze trudnoće, već me je poslao da napravim KKS, urin i glukozu , te na UVZ, ali tek nakon početkom sljedeće godine s obzirom da je rano.

Što mogu učiniti da mi šef produži ugovor o radu, dali da probam s njim razgovarati otvoreno i vidjeti što će reći ili da se napravim blesava i kažem da za to nema nikakvih dokaza, kao nemam pojma o čemu on govori?