Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: mogu li mi ne odobriti promjenu pedijatra?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno mogu li mi ne odobriti promjenu pedijatra?

malo je dug naslov, oprostite
    jucer sam podnijela zahtjev za promjenu pedijatra jer sam nezadovoljna dosadasnjim, sad je to na arbitrazi i moram cekati na odluku 15 dana, zanima me da li mi mogu odbiti promjenu, ili je to samo puka formalnost.
    pretpostavljam da me ne mogu prisiliti da ostanem kod istog pedijatra.
    inace moja kcerka ima pet i pol mjeseci, a znam da bi trebala bar godinu dana biti kod istog, mada ako nesto ne stima valjda mogu promijeniti.
    znam da je bilo cura koje su mijenjale pedijatra bez problema, ali mene konkretno zanima mogu li me odbiti.
    trazila sam po pretrazniku ali nisam nasla to sto mi treba
    hvala

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nas nisu odbili. Ali rekli su nam da samo nekakvu izjavu treba napisati i nema problema. Dakle, ne trebaš brinuti. Samo mi nije jasno tih 15 dana. Mi nismo toliko čekali.

P.S. Mene to sad opet čeka...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam napisala izjavu, i odabrala novog pedijatra i ovjerila nove izjave ali su mi rekli da sad moram cekati tih 15 dana na odluku arbitraze; (zato jer je razlog promjene nezadovoljstvo starim pedijatrom, pa to onda mora proci kroz tu proceduru), i tek onda nazvati novog pedijatra a njega ce hzzo obavijestiti o odluci. pa ako je odluka pozitivna moram po potvrdu u hzzo i sa tim po karton kod starog pedijatra;
    ma samo me je zanimalo da li neko zna jesu li ikad ikog odbili. nisam navela neke jake razloge u izjavi jer nisam htjela komplicirat suvise, nego samo da nisam zadovoljna i to je to.
    cini mi se da bi bilo lakse da sam navela neki banalan razlog tipa: blizi mi je drugi dom zdravlja..., tad ne bi bilo procedure, ali nisam reagirala na vrijeme.
    bilo bi mi malo bezveze da mi ne odobre promjenu pa da se to razvuce vremenski dok nadjem drugi nacin.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko sam shvatila po ovome molbu moras pisati samo ako navedes nezadovoljstvo kao razlog? a ako kazes neki drugi razlog onda ne?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je danas med.sestra u našoj ordinaciji rekla da se liječnik može mijenjati cijele godine, ali da treba proći najmanje godina dana boravka kod istog liječnika. Vjerovatno je zato tvoja molba na razmatranju jer si kraći period kod jednog liječnika. Takva je procedura.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Neće te odbiti, stvar je u nekoj proceduri da se kao razmotre razlozi, a procedura je zbog toga što oni godišnje odrede neki period koji služi kao vrijeme za zamjene doktora, a ako tražiš promjene van toga perioda onda moraš pisati razloge zašto.
    Ja sam imala gorko iskustvo sa stomatologom, koja me upisala na sebe bez moga znanja i potpisa i naravno da sam poludila od muke i tražila hitni premještaj i nakon mog povećeg opisa nezadovoljstva potvrdili su mi odmah.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •