-
Što ponijeti na skijanje od lijekova?
Idemo 1.1. na skijanje i sada me zanima, obzirom da je on sklon prehaldi čim promijeni županiju, molim savjete što sve da nosim na skijanje - od vitamina, antipiretika i sl.?
Jedna med. sestra je rekla limun??? :/
-
Pa znaš već šta mu daješ.
Ja nosim vitamine, propolis za nos, propolis za grlo, sterimar, sirup za kašalj, Plicet, toplomjer, koji flaster. A sad vidim da bi mogla med i čaj. Ili da to tamo kupim ako dođe do prehlade?!
-
Ja na put uvijek nosim istu kutiju- "apoteku"- plicet, sirup za kašalj, kapi za nos, koji flaster, toplomijer, sprej za rane (koji nam uvijek posluži)
-
Osoblje foruma
ja sam jedna od onih koje ne nose ništa, pa se snalaze na licu mjesta...
eventualno, ako baš idem u potpuno nepoznato, antipiretik.
-
A meni što god da ponesem uvije fali ono čega se nisam sjetila.
-
koji dobar topic!
toplomjer, sirup za iskasljavanje, aquamaris, fiziolosku, cepici, vitamini
-
...spremamo se krajem veljače na jedan vikend do Nasfelda (neznam kako se točno piše...)-da malo napunimo baterije......pa čitam popis lijekova.Što je to Plicet a što sterimar?(pročitala gore...)
p.s.-1: a ima li gdje topic što uzimate na skijanje od odjeće/obuće i ostalih potrepština za djecu?
p.s.-2: bio već neko s klincima gore?iskustva/savjeti?
-
Plicet je plivin paracetamol, isto što i lupocet, panadol, lekadol...
Antipiretik i analgetik.
Sterimar je fiziološka otopina u spreju za čišćenje i vlaženje nosa, osobno preferirm aquamaris, pod manjim je pritiskom.
Ja bi ponjela i kapi za nos, npr operil P, možda koju vrećicu rehidromixa i medicinski ugljen u slučaju proljeva.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma