-
kako protiv sebe
ne mogu locirati svoj problem bez diskusije s nekim, najmanje smijem pričat o tome s MM-om jer on odma počne govoriti kako sam ja njemu predivna, prekrasna, sexi..... i ode smisao razgovora u papar
a problem je: kako smršaviti? ne u smislu koja prehrana ("diplomirala" po tom pitanju) nego psihički, kako krenuti?
prije 5mj sam kupila super knjigu (Montignac) i krenula ne baš sve po PS-u jer je tu i tamo uletio sladoled i u mjesec dana skinula sam 2kg ja puna poleta, i onda je MM komentira kako je to super i ako tako nastavim za godinu dana skinuti ću 25kg što mi je krajnji cilj. isti tren nešto je u meni učinilo KLIK i svaki sljedeći dan sam sama sebi sabotirala mršavljenje na ovi ili oni način s miljun opravdanja
di je problem? :?
imam čeličnu volju kad hoću i kad imam motiv, sad imam jako dobar motiv a to je skinuti kile prije slijedeće trudnoće da ne završim na inzulinu (tr. dijabetes)
nije mi problem volje nego u autodestruktivnosti, zašto je aktivirana ne znam :/ , gledala Opru, baš bila tema o tom kako loše stvari iz djetinstva (kao kod mene izoliranje od strane vršnjaka - dok ne bi uvidjeli da nisam samo drukčija nego i dobra) mogu kasnije rezultirati poremećajem u prehrani,
pa sam pokušala analizirati sebe u tom okviru, ali nije povezano jer sam ja u srednjoj bez problema pdržavala težinu 62-65kg (185cm) čak sam neko vrijeme i dizala se ujutro i vježbala od 6,30-7,00 pa išla u školu, čelična volja
na faxu sam imala oko 70kg - stresan fax ali volim tu profesiju
i onda sam krenula s MM-om, od tad počima debljanje: nakon par puknutih kondoma i teške panike počela sam piti pilule koje su dobrano udarile na moj apetit - nesavladiva glad, i ja nakupila još 11kg, pa jo-jo brza riješenja i u trudnoću sam krenula s 86kg, kad sam došla do 100-tke
ajmo na OGTT - trudnički dijabetes i ajmo dijeta na porod sam krenula s 96kg , iz rodilišta došla s 87kg, sve 5, iako me dojenje iscrpljivalo nisam imala pretjeran apetit, najviše su mi odgovarale kuhane namirnice , i onda presing okoline: moraš jesti "pošteno" pa ti dojiš.. ja posustala i počela jesti više i eto u prva 4mj dojenja natukla sam još 8kg
sad imam 95kg i ozbiljan problem: kočnicu negdi u sebi
kako "pobijediti" sebe?
help
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma