Potpisujem u potpunosti i šaljem velike puseisabel prvotno napisa
![]()
Potpisujem u potpunosti i šaljem velike puseisabel prvotno napisa
![]()
podizem jer je vrlo informativno za nas koji se spremamo na aih![]()
Jedena mala nedoumica vezana uz klomifen: pri terapiji od 100 mg dnevno dali uzmete 2 tabletice odjednom ili svakih 12h po jednu? Ima li to kakvog utjecaja?
Ja sam uzimala po 1 svakih 12 sati jer mi je dr. tako napisao 2x1Superman prvotno napisa
ja isto kao charlie,al ne bi gledala da bude razmak 12 sati,nego jednu jutri drugu navečer i ne bih gledala da bude u isto vrijeme![]()
i japirica prvotno napisa
čini mi se da se na VV piju po dvije odjednom![]()
Curke, puno vam hvala!
Doc. mi nije dao nikakva uputstva (dvije tablete odjednom ili jedna svakih 12h), a ja nisam o tome ni razmišljala, već sam pila svakih 12h po jednu, kao kad sam bila na istoj terapiji kod svoje soc.gin. I tek danas, ničim izazvana, pogodila me misao, pa možda treba popiti obje tablete odjednom! Pitala sam odmah doca., i kaže on da sam trebala uzeti dvije odjednom..... K vragu! Sad jel da budem ljuta na doca. koji nije ništa ni rekao ni napisao, ili da budem ljuta na sebe, što sam se sad tek toga sjetila...?Nevjerojatno, toliko sam već u svemu ovome i onda mi se dogodi ovakav gaf!
Ništa, sutra, 7. dc UZV pa ćemo vidjeti...Do sada nije bilo baš neke reakcije na klomifen....A dali način uzimanja može utjecati (i koliko) na reakciju... :?
superman mislim da ti to nema veze,ja sam uvijek do sada pila klomifen jednu jutri jednu navečer bez brojenja razmaka između i reakcija je uvijek bila dobra.![]()
![]()
podrav svima...ja sam nova evo moj prvi post na ovoj temi
![]()
ja sam popila klomifene i sad za 3 dana idem na uzv giniću... i onda je rekao da će nam sve dalje objasniti... mi smo jako friški u ovome..pokušavamo tek 2 mj. ali smo problematči :/ ja imam policistične jajnike a m tera...spermia (užasno dugačna riječ)...
uglavnom ne znam ni sama što nas čeka..znam da sam jako uzbuđena i preplašena istodobno![]()
bit će sve ok...držite fige da razvije dosta folikula![]()
pozdrav
Da li netko zna koliko košta inseminacija privatno,jer ja idem u polokliniku Vili,napravila sam tamo histeroskopiju,i sve je super prošlo,dr,radončić je rekao da se vidimo poslije sljedećeg ciklusa da dogovorimo što dalje!!!!
Natasha, najbolje da to pitanje postaviš na temi Privatne poliklinike. Tamo su cure koje idu privatno i one će ti najbolje znati odgovoriti. Sretno![]()
tinaka,puno ti hvala,jer mi je sreća zaista potrebna jer 8 godina u braku pa ništa,ali sada sam krenula sa svim postupcima nema više čekanja jer ne mogu više ovako!Veliki pozdrav!!!
Cure da li je koja išla na inseminaciju bez štoperice,samo klo.?
ja obavila tri inseminacije i u sve tri dobila štopericu, a koliko znam tako i sve cure na VV
Prve dvije inseminacije sa štopericom = 0
Treća inseminacija - klomifen bez štoperice = moj Pingu
Sa ovom trećom (dobitnom) kombinacijom idemo po seku i/ili bracu![]()
evo dobre teme za predstaviti se..i moj prvi AIH je prošao bez štoperice..a i bez klomifena, samo sam dobila Dabrostone :?
curke,pomozite!Da li je netko bio kod dr.Radončića u poliklinici vili na inseminaciji,jer bih ja trebala tamo ići za mjesec dana?Idem na privatno,da li znate koliko se čeka ako idem negdje drugdje na uputnicu?Ja sam danas kupila sve lijekove potrebne za inseminaciju i ostavila 1250,00kn u apoteci.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...p?t=30548//url
natasha evo ti link na kojemu možeš doznati informacije, sretno![]()