-
Zvali nas na cjepljenje
aaaaa
kako sam se naljutila
zvala nas je sestra od ped. telefonski, da jel mi mislimo doći na docjepljivanje?
da znam li ja koliko je vremena prošlo?
a ja nju pitam jel zna ona da smo kašljali dva i po mjeseca dušu od zadnjeg cjepljenja? i prošli 5 pretraga zbog hripanja. niko nije ni trepnuo na to.
to naravno ne zna.
al zna da bi se trebali docjepiti.
uglavnom malo sam je izrešetala svojim skromnim znanjem, e ja fakat znam malo o cjepivima, al ona nema pojma. jako sam se neugodno iznenadila. iako, očekivala sam to. ali sma se potajno nadala da zna bar nešto o cjepivu i cjepljenjima.
na moje pitanje što je HIB i što izaziva rekla mi je ful ozbiljno da je to opaki virus.
ja stvarno nisam, apriori, protiv cjepljenja, ali kako vrijeme prolazi uviđam da mi nitko od doktora s kojima sam pričala ne zna reći ništa konkretno i istinito osim papagajskog ponavljanja: morali bi, trebali bi...
rekla je da moramo primiti sve doze svih propisanih cjepiva do prvog rođendana. ja pitam zašto? ona kaže: pa tako.
to je odgovor. pa tako.
ja pitam: mislite jer se ne može upisati u vrtić ako nije cjepljena? ona veli: pa da!
majko premila, svi sveci i ostala ekipo čujete li...
pukla sam, pukla...
svašta je još natrabunjala ja sam kipila. tri puta sam naglasila da mislimo doći ali kad s ejoš amlo informiramo, ništa ko da zidu govoriš.
na kraju je sestra rekla cjepljenje je zakonska obaveza. ja sam rekla: pa baš i nije.
ljuta sam ko pas.
ljuta....
aaaaaa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma