Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: ići ljekaru ili ne??

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno ići ljekaru ili ne??

Pošto sam paničarka po prirodi, a da ne bih prenaglila kao što inače to radim molim vas za savjet...naime dini je prije par dana počeo da curi nosić i u subotu je počeo kašljati, temperature nije imao osim u petak 37,4 koja je poslije sama spala i onda se vratila na 37,1 koja je bila i na božić ali samo kratko jedno sat vremena...sada mu kašalj više nije suh, nosić uredno ispuhuje, temperature nema, ali najveći mi je problem što neće da jede (jer on stvarno fino jede, čak šta više odlično). Ja sam skontala ako dobije temperaturu da ću ga odvesti ljekaru, ali pošto nema temperature neću da ga vodim jer već vidim bočicu Penbritina forte koje dijele kao novogodišnje paketiće (šakom i kapom). U suštini nije da on bash ništa ne pojede, ali nije to to, jučer je pojeo monte, čokolino i tek negdje oko 18:00 je htjeo jesti sira i hljeba (pored raznoraznog povrća koje inače super pojede) stvarno ne znam šta da radim, nekako idem logikom da je upaljeno grlo imao bi temperaturu kako je to do sada bilo, odmah mu skače na 38,5...ako imate kakvih ideja i sugestija rado ću ih poslušati

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Vjerojatno mu je malo od te virozice pao apetit. Ja sam isto panicarka, ali dok nema temperature bolje ne ici pogotovo ako se na djetetu vidi da ide na bolje. Svakako bih davala neke vitamine za imunitet. Ja i Emi dajem sad kad je ovo doba bolestina. I mi odrasli nemamo apetit kad smo bolesni ponekad. Ali, ako se kasalj nastavi ipak bi odvela doktoru da poslusa, ne daj Boze da se stogod zavuce na pluca. Kako god bilo, saljem vibrice da brzo prodje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ma već pije sirup za imunitet, i sada pije apisirup za kašalj kažu da je super, izgleda mi kao da se nosić smiruje, a ne kašlje često, svakako ću ga odvesti zbog kašlja ako se nastavi da ga posluša, malo sam mu leđa i prsa mazala vikovom baby kremom pred spavanje i izgleda da mu pomaže, ali bash me uhvati neki strah, pogotovo kada odbija jesti

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Cuj, mozda ga boli grlo, ili mu je onak peckavo pa zato nece jesti. A ne mora imati temperaturu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •