kakva su iskustva? isplati li se dati te novce za pelenicu?
kakva su iskustva? isplati li se dati te novce za pelenicu?
Od kad sam i prvi puta vidjela i primila u ruku bile su mi prekrasne. Međutim, uvijek mi je uz snap-in uložak, bio i mokar cover uz nožice. To mi je baš bilo nekako neočekivano, tim više što proizvođač preporuča nakon obavljene nužde promijeniti samo taj snap-in insert s novim.
Vidjela sam na drugom topiku da je to možda stoga što još uložak od konoplje nije u punoj formi, pa ovim pelenama dajem još šanse.
Ali danas je vrijedilo!! Bili smo kod naše pedijatrice i kad smo se skinuli bilo je: "Sestro T........., dođite vidjeti ove dalmatinere!!!!"![]()
Ja sam jos uvijek u fazi istrazivanja. Za sada shvatismo da za noc defitnitivno nisu, ali za 5h setnje jesu i jos nije ulozak ni bio skroz mokar.
ALI! Procuri mu totalno ako mu gore na ulosku ostavim onaj najmucastiji dio. Sad preklapam preko njega da bude sloj uz tijelo konoplja i sve je ok.
Ali cover je malo vlazan i nakon koristenja uloska i rubovi jesu malo vlazni, znaci ili prati ili malo posusiti, ali sigurno ne hop drugi snap in ulozak.
Nama nista ne procuri i dugo ih moze imati. Ja sam odusevljena. Imam dvije a planiram jos barem dvije naruciti. Covere koristimo sa drugim fitted pelenama.
dakle, opet relativna stvar...hm...naručiti ili ne pitanje je sad..
-furamo cover s fitted pelenam i super je! :D
ja to gledam ovako - pelena je lijepa i mazna, i bila bi prava šteta ne imati bar jednumay prvotno napisa
![]()
Slazem se sa nagrizom!![]()
A joj... magriz....Slazem se sa magriz! Tko nema ovakvu jednu, ne zna kakve je sve mucaste aspekte zivota propustio!
![]()
zato meni bed stavit ju na F da ju ne zakaka, zapiški, pa se najčešće s njom mazimo i igramoAnita-AZ prvotno napisa
![]()
da znaš šta je magriž, ne bi se tako zbunila![]()
a onda mi ne preostaje ništa drugo nego u lov na berryja
ako netk o naručuje, da se niste usudila zaobići me...![]()
May... evo dobila iz Amy sa isprobanog site-a... javila mi je upravo!
www.cottontailbaby.com
Od nje sam narucila vec puno puta (i druge cure) i stigne u roku od max 10 dana i sve super...
A mozda cu nesto kemijati s frendicom koja ide u Californiu uskoro, ali ne znam da li ce htjeti slati na hotelsku adresu. Ako da... mozemo naruciti zajedno. Ako ne, zajedno se ne isplati radi carine.
ok,javi mi...![]()
Pitala sam Amy s cottontailbaby... kaze da nazalost ne moze slati na hotelsku adresu. Znaci, nista od toga.
promašio me berry opet..![]()
jako sam zadovoljna sa berry plush coverom.... fenomenalno joj paše oko nogica i super ide na kissaluvs pelenicu... i nije promočio još do sada...
a nadam se da ni neće promočiti.... uglavnom, ocjena 5...
ceki? ostale cure?
Moj dalmatinac cover izgurao noć, ali kao AIO još nisam probala
Nama su opet izvrsne što se funkcionalnosti tiče i kao cover i kao AIO... ali trag od gumica oko nogu je prejak, pa smo ih počeli radi toga preskakati... :/