Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Privatni fizijatar u Zagrebu

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Privatni fizijatar u Zagrebu

Moja curica ima cetiri mjeseca i dosta cesto drzi palceve zarobljene u sakicama, pa bi je htjela odvesti fizijatru.
    Inace, motorika joj je super, lijepo uzima igracku, cak se moze iz polusjedeceg polozaja sama podici u sjedeci, samo nas prstici u sakicama malo muce, pa bi bas voljela da je pregleda neki dobar fizijatar

koga nam mozete preporuciti?

unaprijed Vam puno hvala

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

imas polikliniku dr. sabol na cvjetnom.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ili trazi uputnicu za goljak

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    imas polikliniku dr. sabol na cvjetnom.
    sabol nije fizijatar, on je neuropedijatar, ali ima fizioterapeuticu koja radi s djecom.

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fizijatrica u Klaićevoj je odlična.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

apri, zato sam napisala poliklinika a koliko znam bas se zove tako

i vinogradska ima takodjer.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Svejedno će opet dr. Sabol biti taj koji će pogledati dijete - neuropedijatri pregledavaju djecu slično ako ne i isto kao fizijatri.
    Još ima i neka dr. Doko u Sesvetama, za koju ja baš nisam čula preporuke, a tu je i privatna ordinacija doktora Polovina.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam cula za tog (mislim da je zena) u sesvetama i sve ok

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne ići u Sesvete, koma je žena.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ma da. isla je moja sestricna sa blizancima i ona ih je uputila na goljak. nije fulala. a ko ce vise znati....

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo kod polovine!!
    malo je fatalisticki nastrojen, pa da opet biram-on definitivno ne bi bio moj 1. izbor!

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mi smo bili kod Sabola.. svidio mi se , a išla sam zbog istog problemčića...nas je pregledao baš dr.Sabol, bio je super / za cijenu od 450 kn / ..ali , barem smo mirni..

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

apri, zato sam napisala poliklinika a koliko znam bas se zove tako
    znam ja što si ti napisala.
    ali, žena traži fizijatra, a u "Poliklinici Sabol" nema fizijatra, nego fizioterapeutica.
    Sabol je neuropedijatar, dr. Gjergja (mislim da je kardiolog), dr. Sabol (supruga) - specijalista školske medicine, dr. Presečki - majstorica za UZV, dr. Marn (vanjski) - ORL...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Sanela-Naja prvotno napisa
    mi smo bili kod Sabola.. svidio mi se , a išla sam zbog istog problemčića...nas je pregledao baš dr.Sabol, bio je super / za cijenu od 450 kn / ..ali , barem smo mirni..
    što su vam rekli?

thnx cure
    odlucila sam se za sabola, teta koja se javila na telefon je bila bas ugodna i lijepo me umirila

hvala jos jednom

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

O Sabolu imamo i mi jako dobro misljenje.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ja. iako mislim da je previse dramatican. toliko nas je splasio da nisam danima prestajala plakati, a onda su na goljaku rekli da je u granicama normale.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sabol?!
    Pa on je izuzetno blag u dijagnozama.
    I stvarno se trudi prezentirati to na vrlo prihvatljiv način.
    Nisi ga zamijenila s Polovinom? (Poslije njega se plače)

lidac2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Sabol?!
    Pa on je izuzetno blag u dijagnozama.
    I stvarno se trudi prezentirati to na vrlo prihvatljiv način.
    Nisi ga zamijenila s Polovinom? (Poslije njega se plače)
    bas ovako.
    mi smo bili sa J. kod njega i imamo samo rijeci pohvale.
    za Polovinu sam cula da je onakav kako je leonisa napisala.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nisam, apri
    reko mi je da cu morat produziti porodiljni zbbog nje. i recenica koja me ubila u pojam "ali na kraju ce ipak prohodati..."
    bio je ljut sto nismo prije dosli. na pedicu. ne nas. i reko da ne moze fizijatar ili pedijatar pregledati ono sto treba neuropedijatar. bioje ljut, vidjelo se po njemu na baby fitnes, kako je to za zdravu djecu, da njoj treba poseban...moram ic, L. se izvija pa da nešadne..

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

leonisa, a zasto ste isli kod njega?

ja sam nas jucer narucila i zena koja mi se javila na tel je bila bas ljubazna i preporucila je da odmah napravimo i UZV glave
    malo me to jucer poljuljalo, plakala sam, ali danas sam ipak hrabra i uvjerena da je Tara ok

kaj vi mislite? ona najcesce drzi otvorene rukice, ali kad zatvara sakice, palac najcesce ostaje unutar sakice

a inace je ok, prima igracke, uhvati sve sto joj se da i ne cini mi se da tu nesto zaostaje

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Bejb, ultrazvuk glave je potrebno napraviti tako da se vidi da li je dijete imalo krvarenje u mozgu kod rođenja, koja mogu biti prvog stupnja, drugog.... pa prema tome dokor može dalje odrediti dijagnozu. Moje dijete je imalo I-II stupnja, a primjetila sam da nešto nije u redu kad se izvijalo u luk, a sada lijepo puuno viježbamo pa će pričuvne stanice koje se nalaze u mozgu lijepo zamijeniti one koje su oštećene kod rođenja i sve će biti kako treba. A što se tiče palčeva u šakici, fizijatrica mi rekla da dijeca imaju prao ih držati do šestog mjeseca, a kasnije više ne. Moja E još uvijek drži . Uglavnom htjela sam ti reći da se ne bojiš i da će sve biti u redu, glavno da idete stručnjaku na pregled koji će Vas lijepo dalje uputiti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj bejb prvotno napisa
    ona najcesce drzi otvorene rukice,
    eto, to ti je odgovor.
    bit će sve u redu.

lidac2004

Početno

Citiraj bejb prvotno napisa
    leonisa, a zasto ste isli kod njega?

ja sam nas jucer narucila i zena koja mi se javila na tel je bila bas ljubazna i preporucila je da odmah napravimo i UZV glave
    malo me to jucer poljuljalo, plakala sam, ali danas sam ipak hrabra i uvjerena da je Tara ok

kaj vi mislite? ona najcesce drzi otvorene rukice, ali kad zatvara sakice, palac najcesce ostaje unutar sakice

a inace je ok, prima igracke, uhvati sve sto joj se da i ne cini mi se da tu nesto zaostaje
    bejb, ne se brinuti.
    UZV glave se preporucuje svima.

po ovome sto si napisala ne vidim razlog za brigu

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

oka, najradije bi te poljubila

bas si me utjesila

lidac, thnx, i ja nekako mislim da je ona dobro
    cmokni mi imenjakinju i malenu I.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

bejb, i nama je rekla ugodna zena na telefonu da treba uzv. i bila je ista shema ko kod oke, I-II, sa 7 mj. nije bila ni blizu sjedenja, na trbuhu bi ili lezala ili se izvijala u ladju i avion, nije posezala u vis, nogice totalno mlohave, daleko od toga da ih je stavljala u usta...pa smo kreuli na goljak. poslije prvog seta vjezbica uocio se veliki pomak, za pola mj. je sama ostala sjediti, no nisam je jos posjedala, sa 8 je super sjedila, savrseno vojnicki puzala u stranu i nazad, sa 9 smo bili na kontroli i receno je da je u granicama normale samo lijena. i dalje trebamo vjezbati da se pocne sama posjedati, pa 4.nozni i na kraju dizanje na noge.
    ne brini se, to sa sakicom nije rijetka pojava, moja L. je otvarala rukice ali je znala drzat "figu" mislim i sa sest mj. sve se da vjezbicama ispraviti! ne bediraj se, budi vesela radi nje, a i sebe i uzivajte!

ps. sorry za prijasnji post, Lea mi je bila u narucju i bila je jako zivahna

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

joj, hvala ti

Tari je sad 4 mjeseca i tjedan i hvata svoje nogice, cim ju polegnem odmah ih dize i drzi se za stopala, okrece se na bok, cak se iz polulezeceg sama dize u sjedeci
    meni se cini da je to ok

kako se vama cini?

leonisa, a sta sad sve lea zna?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nika se 1x iz lezeceg digla u sjedeci sa 1o,5 mjeseci!!!
    isli smo kod fizijatra i jos uvijek idemo,ali nadam se jos kratko!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nisam, apri
    reko mi je da cu morat produziti porodiljni zbbog nje.
    meni je istu stvar reko polovina!!
    i nisam ga produzila i nika je sad super i vjerojatno nam je za par dana zadnji odlazak fizijatru!! :D

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a sa čim se oni prijete ..

btw. 'na kraju će ipak prohodati' je , je li, dobra prognoza.
    Loša prognoza je 'u najboljem će slučaju šepati' (rekla dr. Polovina za moju nećakinju)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Loša prognoza je 'u najboljem će slučaju šepati' (rekla dr. Polovina za moju nećakinju)
    i kako je sad malena, nadam se da su opako pogriješili...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Malena sad ide u drugi osnovne i hoda k'o zmaj, najnormalnije je prohodala, kasnije su išli na Goljak i mislim da čak nisu niti morali vježbati.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

aj, fala Bogu!

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo godinu dana išli na Goljak kod Žućka. Moram ga nahvaliti, jer nikad nisam vidjela boljeg i pristupačnijeg doktora. Pogotovo za djecu.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Polovina ima najveći postotak izlječenja koja graniče s čudom, naravno ako povjerujete njihovoj inicijalnoj prognozi.

mfo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ivanche prvotno napisa
    Mi smo godinu dana išli na Goljak kod Žućka. Moram ga nahvaliti, jer nikad nisam vidjela boljeg i pristupačnijeg doktora. Pogotovo za djecu.
    potpisujem skroz na skroz

mi smo bili i kod Sabola i bio je stvarno ok, smirio me u prvom trenu kad sam bila totalno isprepadana, ali mislim da je najbolje ići na goljak

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja mislim da je najbolje ići na Goljak, samo što se nažalost jako dugo čeka na pregled.

I mi smo bili kod doktora Žučka i on je stvarno odličan doktor, jako je detaljan, sve vidi, i sve ga se može pitati. A baš što se tiče davanja prognoza - meni je dr. Žučko prvu prognozu dao kad je Lea imala deset mjeseci, a vježbali smo od njenih pet tjedana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Apsolutno se slažem da su na Goljaku najbolji. I mi volimo Žućka, smiren, ugodan, zna s klincima, ne diže nepotrebnu paniku, vrlo realan. Fizijatrice su također jedna bolja od druge, a tek neuropedijatrica...Kompletna ekipa je za 5, Goljak je po meni prvi izbor, daleko ispred ovih fensi šmensi privatnjaka koji deru pripadajuće fensi šmensi cijene.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i mi hvalimo Goljak i ekipu!

jedna zdenka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Svakako bih preporučila dr. Žućka na Goljaku. Marko inače plače čim vidi bijelu kutu, ali ne i kod njega. Što se stisnutih šakica tiče, mislim da na cijelu situaciju ne treba gledati fatalistički.

dijetlic

Početno

Citiraj mfo prvotno napisa
    Citiraj ivanche prvotno napisa
    potpisujem skroz na skroz

mi smo bili i kod Sabola i bio je stvarno ok, smirio me u prvom trenu kad sam bila totalno isprepadana, ali mislim da je najbolje ići na goljak
    potpisujem i mi smo takoder jako zadovoljni sa dr. Zuckom i dr. Sabolom

kod dr. Sabola smo isli nakon UZV-a u Klaicevoj (II i III stupanj krvarenja)
    ne trebam ni pisati kako sam skoro isla kuci placuci jer mi nisu nista objasnili
    (nismo bili naruceni kod neuropedijatra nego samo na UZV ali svejedno grrr
    da mi nisu mogli apsolutno nista objasniti bez obzira sto sam pitala)
    hvala bogu na forumu pa sam se malo smirila do sljedeceg dana kada smo bili naruceni na
    pregled kod dr. Sabola (svisnula bih od muke da sam morala cekati termin u Klaicevoj)

kod dr. Polovine mi nije ni palo napamet ici jer su prijatelji otisli od nje doslovce ukomirani
    mali nije imao krvarenja kao G., drzao je sakice zatvorene na sto im je ona dala prognozu
    da nikada nece hodati odnosno ako i prohoda da ce sepati, cerebralna paraliza...
    normalno da je ona ispala "cudotvorac" jer mali sada ima 4 godine i ne da je s njim sve u redu nego je super
    ne velim da ona mozda nije u redu kao dr. ali ipak bi kod priopcavanja dijagnoze roditeljima mogla biti obzirnija
    a ne ih preplasiti kao da inace roditelji ne bi vjezbali s djetetom ili to ozbiljno shvatili

sto se tice termina za Goljak mislim da stvarno imamo srecu kod narucivanja jer nas su za prvi pregled narucili za 12 dana
    a za kontrolu takoder isto (ili je to predugo?) tako da smatram da ovo i nije neki daleki termin s obzirom koliko se kod nas
    opcenito ceka za narucivanje bez obzira bila djeca ili odrasli

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, da, to nisam ni spomenula - i mi imamo super iskustvo s naručivanjem na Goljaku, nakon što smo prvi put čekali rekordna 2 mjeseca (!! - od 1.7. do 1.9.), dalje su nas naručivali kao po špagici, a naša nas je draga fizijatrica uredno dvaput naručila u vrijeme pauze! Mislim, ti ljudi su nevjerojatni - ima tih pola sata u danu da si nešto pojede i malo se odmori, a ona i tad primi dijete.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Na Goljaku se za pregled kod fizijatra čeka i po dva, tri mjeseca, samo što oni imaju i termine koji se naknadno oslobađaju (dežurstva, pa bolnice imaju rezervirane termine koji se ne popune uvijek, netko i otkaže), tako da je moguće upasti i ranije, zato se isplati nazvati i pitati. Imaju oni čak i nekakve liste čekanja.

Inače i nas je naša fizioterapetica Karolina naručivala i u pauzama, i prije svog radnog vremena, i na neke dane kad uopće nije trebala raditi.

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo da pohvalim i Klaićevu.
    Fizijatrica je odlična. Čekali na prvi pregled cca 10 dana.
    Za terapeuticu Ivanu samo riječi pohvale
    Odlična je i kod L. je napredak gotovo svakodnevan.

BlueFish

Početno

Mi smo isto oduševljeni dr.Žučkom. No, nažalost nisam bila zadovoljna tzv.pokaznom terapijom. Nakon 4 dana vježbanja uopće nismo shvatili kako treba vježbati. Fizioterapeutica je izuzetno simpatična i brbljava, no jedino što sam naučila je kako obuči bebu u krilu i kako ga okrenuti s boka na leđa i obrnuto (što on sam još ne bi trebao raditi). Ubrzo idemo kod Žučka na kontorlu i molit ću ga da nam ponovi terapije.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

bili smo danas kod Sabola i s curicom je apsolutno sve ok

to sto drzi palac jos uvijek ponekad u sakici dr je rekao da ne vidi uzrok zasto jer da je ona motoricki napredna, cak nam je napisao u nalazu je bogata motorika

lijepo se s njom poigrao i kroz igru vidio sve sto zna raditi - uspostaviti socijalni kontakt, uzeti igracku, premjestiti iz ruke u ruku, dirati svoja stopala, okrenuti se na bok, igracku prinijeti ustima, pratiti pogledom predmet, glavica prati tijelo kad je dize i sve je za pet :D :D

joj, koliki kamen mi je danas pao sa srca...

huh...

hvala vam jos jednom na savjetima i preporukama

lidac2004

Početno

ma znala sam da je s ljepoticom sve u redu :D

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Podižem temu, hitno nam treba drugo mišljenje zbog "piganja" glave i nogica u lijevu stranu, a kičma se izvija prema natrag, pa sa ni ne znam kod koga bi trebali ići kod neuropedijatra ili odmah kod fizijatra?
    Koga mi možete sada preporučiti?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sabol?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    Polovina ima najveći postotak izlječenja koja graniče s čudom, naravno ako povjerujete njihovoj inicijalnoj prognozi.
    tek sad ovo vidim!!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

poliklinika dr. sabol u cvjetnom naselju

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •