...nadopunite zalihe po potrebi, jer ih Swaddlebees prestaje proizvoditi.![]()
...nadopunite zalihe po potrebi, jer ih Swaddlebees prestaje proizvoditi.![]()
:shock: :shock:
a ja sam sa slijedećim outlet planirala napraviti zalihu za slijedeću bebu :/
anjica prvotno napisa
![]()
Ne piše, čula sam od Amy sa Cottontail Baby, jer sam je pitala koliko će ih dugo imati na sniženju.
Ma znate kako SB ima hrpu različitih fitteds (i ne samo njih), a ove se navodno najslabije prodaju. :/
pa naravno da se najslabije prodaju kad im je cijena preko 18$TeddyBearz prvotno napisa
![]()
A jel zna netko hoće li biti još update-a na Outletu?![]()
Ja sam od onih koji bi još
ja ne znam kako često oni stavljaju outlet, ali se sjećam da smo negdje u 3. mjesecu ove godine kolektivno naručivali iste, pa možda nešto bude opet ubrzo![]()
To je tebi UBRZO :? - dva puta godišnje!!!anjica prvotno napisa
Mislim da se Anjica zezala, ako je suditi po beljavom smajliću.cekana prvotno napisa
![]()
Inače, ja bojkotiram SB site, jer mi nikad nisu odgovarali na mailove.![]()
coccinella prvotno napisa
Nisu mi odgovarali kad je pošiljka kasnila, a ja u panici.
![]()
Sram ih bilo!!!Nisu mi odgovarali kad je pošiljka kasnila, a ja u panici.![]()
Usput, odakle je najbolje naručiti Kissaluvs?
Ja sam ih naručivala sa Kittykins, davno je to bilo.![]()
od danas sam i ja ljuta na njih, naručim dva paketa, platim dva s(kršitelj koda)inga, a oni meni sve lijepo pošalju u jednom paketu![]()
:shock: :shock: :shock:anjica prvotno napisa
Napiši im bijesni mail, iako nema garancije da će ti na njega odgovoriti.Znači zbog toga moraš platiti carinu?
![]()
I ja sam naručila dva paketa i platila dva s(kršitelj koda)inga,ali sam im slala mail i molila da sve pošalju u jednm paketu.
Inače nikada mi nisu odgovorili na mail :/
Btw.Heather sa CDO mi je jednom prilikom kad je narudžbu poslala u jednom paketu,skinula s kartice drugi s(kršitelj koda)ing![]()
Pa tako bi i trebalo biti, kako možeš platiti s(kršitelj koda)ing za dva paketa ako su ti poslali samo jedan? :/ Ok je da taj s(kršitelj koda)ing onda bude nešto veći, jer je paket teži, ali bome ne može baš biti isti kao da su poslali još jedan paket.twinmama prvotno napisa
![]()
:shock:
trenutno su mi to najdraže fitted...apsolutno su najmekše, najljepše, najmekanije, naj naj naj naj.....
Snoopyćka daj malo pojasni meni neukoj koja je razlika između najmekše i najmekanijesnoopygirl prvotno napisa
![]()
Ček, ček :shock: a gdje je "fala čeksa što me nagovori" :?![]()
Nisam mogla dočekati da se uključi pa sam ju pitala na telefon da mi objasni razliku... :shock: žena stvarno nije pogriješila u pravopisu.
Predlažem da se ovu snoopycu proglasi ovisnicom s bolešću u poodmaklom stadiju!
...ja sam odmah iza nje u redu![]()
Pa dobro, koja je razlika između najmekše i najmekanije? :?![]()
ajde Ceki podjeli s nama tu tajnu, ni ja ne kužim razliku :?
To samo njezine ruke znaju... ma nema smisla, zabrljala bih generalno,ona će Vam to super opisati, kad sam vidjela na onom drugom topicu kako je objašnjavala namještanje coveradefinitivno ne želim ubiti gušt!
sram da vas bude, koje ste vi to ovisnice pa nerazumite.....
najmekanije su kad ih mazim a najmekše kad spavam s njima![]()
![]()
jaja ceksa :D
Takvu te volim, finu i pristojnusnoopygirl prvotno napisa
![]()
Jeste vidjele?! Kažem ja da je ona u najgorem stadiju bolesti![]()
najmekanije su kad ih mazim a najmekše kad spavam s njima![]()
![]()