Ajme kakav šećerko!
meni je mali magrizić jedan od najljepših dječaka na cijelom forumumagriz prvotno napisa
,
bez dalmatinera ili sa![]()
A ja se ne bi mogla odlučiti između tvog Jakova i margizićajosie prvotno napisa
![]()
cure hvala...josie prvotno napisa
josie - meni je tvoj Jakov prelijep razlika je u mamama - jakovova je daleko zgodnija od Franove![]()
http://new.photos.yahoo.com/sabina40...04169485671/35
moj novitet![]()
tri sličice zaredom
koji gušt opet objavljivati 8)
:D jelda
a još dok stignu dvije xl hh![]()
valjda će biti ok, ako ne, idemo na xxl
sad sam brojala po albumu, kroz moje ruke je prošlo cca 130-150 pelenica![]()
:Dklmama prvotno napisa
klmama ti si moj ideal. Kad te dostignem, pristajem na troje djece! Uh, da ovo vidi MD odma bi naručio i kontejner pelena![]()
Molim da se uzme u obzir da je klmama imala istovremeno dvoje platnenopelenaša![]()
Velika je to brojka pelene, pa i za dvoje. Ali, ima ovdje koji su i s jednim pelenašem jako blizu(da sad ne navodim nickove
).
ja samo prijavljujem da moje dijete upravo fura svoju prvu platnenu pelenu u životu! :D
namještanje je super prošlo (bar prema mojim pojmovima) i čekam kaj se bude dogodilo u idućih sat i pol.
-imam novi životni smisao
on se smije, viče i igra, znači da mu nije loše
jedino mu je guza malo veća i nogice su mu "naširoko" ali mislim da je to do mene tj. mog namještanja pelene. bar se time tješim
eto, zasad sam baš hepi i stalno ga mjerkam
nadam se da bude dobro prošlo jer nemamo kremu na guzi...
a i baš mi se sviđe ideja o platnenima!
epopeja - e ja kad pišem onda fakat udavi...
vimmerby prvotno napisa
![]()
evo nam još jedne ovisnice :D
welcome to the club..
Anjice, anjice! Kolko smo samo tebe čekali sa slikicamaanjica prvotno napisa
![]()
Jedva sam vas našla![]()
Nakon malo reduciranja i MMovih zamolbi (jer sad i on nekoliko puta dnevno mijenja pelene) kupih još tri preeeeekrasne, posebne, lijepeeee
evo ih: http://public.fotki.com/PatrikovSvij...atnene_pelene/
Naime, MMu su HH odlične, lakše mu ih je zakopčati a otkad sam naučila da treba ostati onaj dio koji viri - vani, od tada ni ne procure. Punim ih original insertom + pola tetre (da bude tanko) i drži bez beda 2 sata (ali i noć, iako ja ipak noću stavim FB)...
Boje se možda ne vide najbolje, ali evo usporedba: http://public.fotki.com/PatrikovSvij...redbaboja.html
Tiwi, krasni noviteti!![]()
ma baš volim šarene pelene!
a ja tek sad vidla, fakat sam se pogubila više u ovom mnoštvu!
pa evo našeg početka!
http://public.fotki.com/vimmerby/platneni-poeci/
Vimmerby, ajme kakav bucko!!!![]()
Sve mi se čini da uživa u svojoj novoj peleni...
Vimmerby kako bih ga ščipnula za te obraščiće![]()
Evo čitam vaš forum i baš ste mi pomogli pri odabiru pelena, a i savjeti za održavanje su fantastični, doslovno sam ih slijedila i ful sam zadovoljna...
počela sam sa 2 kom kamarisovih još u trudnoći, no moram reči da nisam baš bog zna ča zadovoljna, naime mala mi se rodila sa malo manje od 3kg, sad ima 5,5 mj i 6kg i jošuvijek su joj kamarisove velike oko nogicama... no inspirirana vašim postovima naručila sam si od ME nekoliko pelena i strpljivo čekala da mi dođe prijateljica iz kanade da mi ih donese. ajme kad sam ih vidila *oduševljena* uzela sam AIO dry ali sam krivo nešto pročitala i nisam naručula covere... to ću u sljedećoj narudžbi, za sada koristim kamarisove covere. ove ME su tako mekane, suhe, PREDIVNE. a oko nogica se zatvaraju k'o boca.
no, imam i jedno pitanje za iskusnije mame. kako se ponašaju te pelene kad se dijete počinje više micati, tj puzati itd? moja antonellica nije još počela ali ja bi naručila još tih AIO dry s coverima, ali me zanimaju vaša iskustva.
kailash, drago mi je da nisam jedina mama u Istri koja je naumila da će biti platnena pelenašica u trudnoći, I thought I was the only one![]()
baš mi je drago da nas ima iz Istre...još iz Savičente (to mi je jedno od dražih odredišta)
danci dobro došla, ako trebaš savjet pitaj...
usput, imaš privatnu poruku...
još mi nije nitko odgovorio
no, imam i jedno pitanje za iskusnije mame. kako se ponašaju te pelene kad se dijete počinje više micati, tj puzati itd? moja antonellica nije još počela ali ja bi naručila još tih AIO dry s coverima, ali me zanimaju vaša iskustva, da naručim još te ili ne?
tnx
Moje dijetešce puže brzinom svjetlosti u svakoj peleni, a polako i hoda... nemaš brige za pokretljivost
Mislim da je na nekom topiku već bilo govora o tome smetaju li platnene pelene ili ne kod puzanja i hodanja.
Moje iskustvo je da je da nam pelene nisu ništa smetale, nisu se pomicale i nisu promakale, bez obzira je li to AIO, pocket ili fitted pelena sa zaštitnim gaćicama. Puzao je sto na sat, sad već hoda i trči i ne bih rekla da mu išta smeta.![]()
Ništa ne brini i uživajte!
ja sam skuzila da M. u nekim pelenama nemoze uopce savinuti nogicu u kuku
evo nas; imamo 10FB (da li ulazim u klub sa ovom brojkom, koji je ulazni prag?)
istina, dvije su nam prevelike (L), pa sam ih stavila na burzu da kupim još petitki![]()
zaboravih staviti slikicu http://public.fotki.com/bubynr1/luci...ominik/fb.html
u kojima? :shock:Dia prvotno napisa
u onima koje su nisko rezane tj. plitke, pa kad zaljepim cicak on ide preko kuka
nisam do sada pazila da budu visoko rezane na boku
Dia, Cuddlebuns bikini cut su ti super za to.
Dia, CuddleBuns, a nekad ima i kod Amy.