Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: dječja glavobolja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno dječja glavobolja

Paola ima začepljen nos od prije tri dana ne birne mene to nego kaj se tuži da ju boli glava, malo boli pa prestane pa opet boli, idemo danas popodne doktoru ali bi voljela da mi nekto kaže da li su glavobolje normalna pojava uz začepljeni nosić ... hvala

P&A

Početno

Glava zna bolit od upale sinusa ili jake prehlade koja stvara pritisak. Ne brini sigurno nije ništa opasno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala, i ja se nadam da nije ništa jer nikako da joj se odčepi nosić i da počnu curiti onak pravi zeleno žuti šmrkljici i nadam se da je sva ta glavobolja od tog pritiska i nesazrele upale, teško je ne brinuti se...

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

najvjerovatnije sinuitis , nakapaj nosić fiziološkom potom Ephedrin 0,5 % ili Tyzine 0,05 % 3-4 % dnevno pun nosić i neka leži sa zabačenom glavom

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam upravo "izašla" iz gnojne upale sinusa - nos bio začepljen, ništa nije izlazilo van, temperature nisam imala, a cijela lijeva polovica glave me užasno boljela, stvarno katastrofalno (vrlo blizu boli od migrene ).
    završila sam kod otorinca, koji je rekao da je to stvarno gadna, ali rijetka komplikacija obične prehlade (imunitet mi je već neko vrijeme koma). prošlo nakon 5 dana antibiotika i 3 dana anemizacije sluznice (i nažalost hrpe paracetamola jer je bol stvarno bila neizdrživa).

a pišem ovo zato jer je i zara istovremeno imala prehladu i ja sam užasno paničarila da će i njoj biti tako, ali nije, imala je najobičniju virozicu. držim fige da i vama prođe bez većih bolova

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, bio je sinusitis, dobili smo antibiotike i sve ostale radnje - kapanje nosića, inhaliranje sa kamolicom, neizlazak na hladno i eto sada je vec super ....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •