Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: neposlovnost electroluxa

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno neposlovnost electroluxa

dakle - očito treba razmisliti kod kupnje bilo čega iz njihovog asortimana...

ja kupila frižider, zamrzivač, veliki i mali usisavač. da nemam sto raznih vrsta aparata. taman razmišljam o nekom šporetu - ali sad nema šansi da kupim bilo što iz njihovog asortimana.

frižider ima filter koji se nakon nekog vremena spljesnivi. i koji se može nabaviti samo u electroluxu. koji radi od 8-16h kao i ja. sad imaju 14 dana inventuru - dakle ni moj go ne pomaže - ne rade. iako su tamo - ne mogu mi prodati.

dali su mi popis servisa, nek tražim . na moje pitanje mogu li oni provjeriti u kojem servisu ima filtera - rekoše da si zovem sama. naravno da sam pukla. i naravno da ljudi u servisima pojma nemaju o čemu se radi, jer je to nešto što se rijetko traži. ili nikada.

već nekoliko puta prilikom kupnje filtera sam "spušila" - jer oni rade tak kak rade, jer se NE može prebaciti u dućan elektrojape - čiji ulaz je 10-tak metara dalje.

btw - kod kupnje zamrzivača - u elektrojapi mi u dva dana digli cijenu parsto kuna :shock: . zamrzivač moram često odleđivati - za razliku od prijašnjeg whirlpoola koji je radio savršeno punih 10 godina.

pa ako nekom moje iskustvo pomogne....

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Slažem se! Za te novce roba im je čisti šrot( veš mašina za 5 tis Kn sva požutila izvana, a stara samo 3 godine), frižider od 7 tis Kn curi odozdo. Ma, da mi poklone nešto rekla bi : ne hvala!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

:/

a ja kupila suđericu od njih prija tjedan

što se ne javi ranije...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I moja elektroluxova vešmašina proizvodi toliko buke da moramo pozatvarati sva vrata kad centrifugira da možemo normalno razgovarati.

Stara je dvije godine.

I nije bila jeftina.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ti misliš da si ti loše prošla.U kolovozu ove godine kupila sam perilicu za rublje marke Quadro u prodajnom centru Pevec i 2 mjeseca je radila. Nakon toga je prestala raditi usred pranja i ja sam istog dana nazvala
    ovlaštenog servisera tvrtku BI-EL iz Varaždina. Otada je prošlo 9 tjedana i perilica još nije popravljena.
    Serviser je prikom prvog posjeta ustanovio da je "otišla elektronika" i da mora naručiti dio iz Zagreba. 10 dana kasnije došao je s rezervnim dijelom da bi ustanovio da rezervni dio nije odgovarajući za moj tip erilice. 50 dana nakon prijave kvara MM je otišao u servis i zatražio novu perilicu. Serviser mu je odgovorio da bi to tajalo tjednima i da će oni sutradan doći popraviti perilicu. Naravno da se serviser nakon toga nije pojavio ni sa rezervnim dijelom niti nazvao da nam kaže zašto ga nema.
    U garantnom listu piše da imamo pravo na novu perilicu, ukoliko se perilica ne popravi u roku 45 dana.
    Sad je prošlo već 9 tjedana od prijave kvara i servis nas i dalje zavlači. Njihovi odgovori su : Čeka se dio, doći će sutra, serviser je na bolovanju, nazvat ćemo vas, dijelovi stižu u srijedu, sad su otpeljali perilicu i vele da ćemo dobiti novu. Naravno da nam niko ne zna reči kada će biti gotovi papiri za novu perilicu. Vjerojatno će to trajati tjednima.

Ako je još netko razmišljao o Quadro perilici za rublje zato jer je dosta povoljna, ja bih vam preporučila da ipak razmislite jer se jako kvare, a rezervnih dijelova nema.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Preporučam korištenje Electrolux family kluba, onima koji su već kupili nešto od Electroluxa, AEG ili Zanussi. Skupite račune i pošaljite u El. i pošalju vam poklon bon (u vrijednosti tj.određeni postotak od tog računa).
    besplatni info tel cluba 0800 55 88

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

srecom, imam samo usisivac electrolux. i toliko mi ide na zivce da ne mogu ni pogledati nista njihovo

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bubica27, da bi postao član kluba - moraš kupiti njihovih proizvoda za 5.000 kuna :shock: :? ... i svake godine sve više podižu prag.

a ti bonovi su sramotni... za bonove možeš kupiti samo njihove proizvode. iznosi su tak mali da obično moraš doplatiti bar duplo - da bi nešto mogao koristiti.

McGrubi - nadam se samo da ne trebaš nikakve rezervne dijelove od njih ... servisu treba TRI TJEDNA da mi nabavi taj filter . vrata servisa su s druge strane ulaza u electrolux. možda i manje od 10 metara...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A mi imamo ves masinu. I stvarno smo prezadovoljni. Jako dobro pere, prakticki se ne cuje dok radi, ima dobrih opcija za podesavanje, stedi struju...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovdje je riječ o electroluxu u hrvatskoj, i proizvodima koji su za naše tržište.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A mi prije dvije godine kupili sve od Electroluxa , i frižider, i štednjak (ploču i pećnicu), i perilicu, i suđericu... Kucam u drvo, ja prezadovoljna...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: neposlovnost electroluxa

Citiraj sorciere prvotno napisa
    btw - kod kupnje zamrzivača - u elektrojapi mi u dva dana digli cijenu parsto kuna :shock: . zamrzivač moram često odleđivati - za razliku od prijašnjeg whirlpoola koji je radio savršeno punih 10 godina.

pa ako nekom moje iskustvo pomogne....
    MM radi Elektorjapi, zanima ga koji zamrzivač i o kojoj se cijeni radi.

Za filter se slaže u potpunosti, ni oni iz dućana ne mogu tu ništa.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    srecom, imam samo usisivac electrolux. i toliko mi ide na zivce da ne mogu ni pogledati nista njihovo
    Hm,hm...a ja baš planirala od sljedeće plaće kupiti njihov usisavač (onaj za 7oo kn)-bome ste me pokolebale. :?

A zakaj te živcira?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    MM radi Elektorjapi, zanima ga koji zamrzivač i o kojoj se cijeni radi.

Za filter se slaže u potpunosti, ni oni iz dućana ne mogu tu ništa.
    radi se o zamrzivaču vertikalnom EUC 1923. kupljen je 23.07.2004. , ali u plana prometu.

naime, kako je moj whirlpool ispustio dušu, odlučila sam kupiti electrolux. jednu srijedu otišla u elektrojapu. dali mi cijenu za plaćanje čekovima, i rekli da ga nemaju na lageru - i da će ga imat do petka. ja zovem u petak - i zamolim da mi ga dostave skupa s računom. jer me znaju. prije toga sam kupila frižider. samo zamolim točan iznos lipa za čekove (jer smo računali "u grubo"). tip koji se predstavio kao šef - kaže mi cijenu ČETRISTO KUNA VEĆU.

ja pitam kak je poskupilo od srijede do petka - a on mi kaže da uzmem ili ostavim, jer da ima zainteresiranih, a da zamrzivača ima malo na skladištu.

onda sam zvala electrolux, i pitala za preporučenu cijenu za dilere. rekli su mi oko 3.400 kn. pa sam zvala sve moguće dućane - i SVI su mi dali cijenu od oko 3.400 kn. na čekove (3 ili 4). na kraju sam zamrzivač našla u plana prometu. dečki su ga dovezli, posložili, dali mi kratke upute - i odvezli moj stari besplatno na otpad. svaka čast! platila 3.419,11 kn na 3 čeka.

a kupnja frižidera?

danima zvala za frižider od 220 litara. nemaju, nemaju - i odjednom IMAJU. ja kažem - ok, dolazim ga kupiti. može, kaže tip s druge strane. dostava? dostava je sutra (subota).
    zvuči savršeno, jel da?

ja dođem (uvjerena da trebam samo platiti) - a on mi pokaže frižider od 300 litara. :shock: ja svoj frižider već obećala jednom dečku iz dječjeg doma - i on treba doći po njega :? . stavljena pred gotov čin... mic lijevo, mic desno - iskemija mi tip neku prihvatljivu cijenu (jer je ovaj veći drastično skuplji). ja ga uzmem, s*ebem si financije i koncepciju u kuhinji, ali dobro...

i onda nastupa priča o filterima...

bez uvrede TM-u (nije on vlasnik), nije točno da oni tu ne mogu ništa. elektrojapa ima dovoljno mogućnosti da prošeta 10 metara do electroluxa, KUPI ZA MENE taj filter, i omogući mi da ga podignem u vrijeme kad ne moram biti na poslu. jer to se zove POSLOVNOST. nisam jednom hodočastila, i mislim da kava koju mi tamo ponude kad poludim - može samo više razjariti nego smiriti.

ali da su mi rekli: gospođo, ostavite xy novaca, mi ćemo to kupiti za vas, pa dođite kad vam odgovara - ja bi njima donesla kavu.

ja u poslu polazim od sebe. i znam da bih to napravila za svoju stranku. jer to zapravo i radim svakodnevno - iako moj posao nije vezan sa strankama i onim u čemu im pomažem.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema uvrede MM nije (nažalost) vlasnik.
    Kaže da oni ne prodaju djelove, da su oni nekoliko puta tako napravili, kupili rezervni dio i da se stranka nije po njega pojavila, a u Elektroluxu se to treba platit kešom. Znači netko ga nazove za rezrvni dio, on ode i to KUPI jer je to druga firma, ne može on to prebaciti iz dućana u dućan, nego samo doći kao bilo koji drugi kupac i svojom lovom kupiti, i čekati da li će mu netko doći po to.
    Znači čista usluga. Ni on ni "njegov" dućan nemaju korisiti od toga. On ima desetak takvih narudžbi dnevno. Kaže da imaju punu kutiju rezervnih djelova koji nisu nikad podignuti i da im je gazda zabranio da više to rade. Dođi u Japu ili nazovi 6040881 i traži Milana i dogovori se s njim, on sutra radi ujutro. On će ti to napraviti jer sam mu ja rekla da ćeš, ako se dogovorite, doći po to.
    Ali servis ne radi do 08.01.2007.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    Hm,hm...a ja baš planirala od sljedeće plaće kupiti njihov usisavač (onaj za 7oo kn)-bome ste me pokolebale. :?

A zakaj te živcira?
    ne znam jesam li ja prezahtjevna ili sto, ali meni taj usisivac izgleda kao da je za ukras. ili onaj djecji usisivac.

vrecica se napuni zacas.
    ako malo duze radi, rikne. pa mu treba cijeli dan da se oporavi.
    jako vuce samo kad je vrecica prazna. kako se brzo puni, to traje cca 5 minuta. ostalo ugl samo mazi povrsinu koju bi trebao saugati. tj djeluje poput metle. a metlu imam. i ne volim.

imala sam prije philipsa i nisam bila nes narocito luda za njim. nisam ni znala sto trazim od usisivaca. sad znam. ne puno.

ugl, kod nas sauganje izgleda tako da vidljivu prasinu najprije metemo ili saugamo onim malim usisivacicem rucnim, pa onda ovim 'pravim'. i cekam priliku da nadjem nekoga tko nije odvec zahtjevan a treba usisivac i skupim lovu za nesto bolje. ne neki fancy, vodeni ili sl.

obicni, s filterom. ali da radi kak treba.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

a70v - hvala ti na odgovoru. javit ću se iza nove godine, jer electrolux ima inventuru do 02.01.2007. (traje im 14 dana :shock: ). btw - ja sam s kolegama za cca 1500 artikala i 3 skladišta - imala obično najviše 3 dana.

i ja ne očekujem da netko daje svoje novce za mene...

ali da su mi rekli: gospođo, ostavite xy novaca, mi ćemo to kupiti za vas, pa dođite kad vam odgovara
    ali kao kupac, očekujem da mi se ljudski ponudi usluga koja njih "košta" 10-tak minuta vremena. da prošetaju do electroluxa. jer frižider je ipak kupljen kod njih.

servis neću komentirati. ušla sam unutra - i ne bih voljela da mi neki aparat tamo završi. :?

p.s.

dućan itekako može imati koristi od toga. jer zadovoljan kupac je dobar kupac. a reklama (priča o ljubaznosti) može prodati više proizvoda nego antireklama.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ivana jel mislimo na istivaj kojeg sam ja mislila kupiti je Electrolux Cyclone XL ZCX 6201 bez vrećice sa spremnikom za prašinu.(usisna snaga 1800W,snaga nastavka 330W)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije isti, ali usisna snaga je tu negdje, ne da mi se sada ici gledati, kazem ti da ga ne volim

moj je mondo ili sl.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sorciere mislim da je u danasnje vrijeme potpuno svejedno sta kupis. sve je to isto smece. smao sto recimo u EU odlazi roba koja prodje npr. x-ti nivo pri kontroli kvalitete, a kad nas dodje ona koja prodje par nivoa ispod, ostatak ide jos istocnije, itd.

prosjecan vijek trajanja eletronike je 5 godina. one proizvedene za vojne svrhe je 8 godina.

sve ostalo je srot. ali doslovno sve. ja recimo imam par stvari gorenje i mrzim ih vidjeti. s nape mi otpadaju dijelovi. na frizideru se skuplja led u ogromnim kolicinama iako ne bi trebao. ves masina curi nepopravljivo, to je jednostavno posljedica "dizajna"... dok mi je recimo elektroluksov usisavac zakon. i to mislim da je cak isti onaj koji ivana mrzi. elektroluksov bojler mi je fenomenalan....

sve je to rulet. sta god kupis moze se doslovno raspasti za tjedan dana, a moze trajati "vjecno".

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Iznimka su možda samo brandovi kao Miele koji baš naglašavaju kvalitetu i trajnost a npr. dizajn im je u drugom planu i naravno jako su skupi. Ja imam njihovu vešmašinu (igrom slučaja, inače ne dajem tolike novce za aparate) i stvarno izgleda kao će trajati 30 godina

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slažem se s tobom marta. nekad si mogao imati sve i po 20 do 25 godina. kad sam ja kupovala - već je bilo kraće. svi aparati su mi ispustili dušu nakon 10 godina (osim šporeta gorenje - koji ima 15 , i još radi). ali to je sporedna stvar u ovom slučaju.

ovdje se radi o neposlovnosti. jer dati nekom popis servisa u ruke zato da ga otkantaš, i pri tome ZNATI da nitko nema ono što stranka traži....

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja osobno mislim da uopce nema veze cije ime pise na proizvodu i da bi ti to isto svi napravili.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ailish prvotno napisa
    Iznimka su možda samo brandovi kao Miele koji baš naglašavaju kvalitetu i trajnost a npr. dizajn im je u drugom planu i naravno jako su skupi. Ja imam njihovu vešmašinu (igrom slučaja, inače ne dajem tolike novce za aparate) i stvarno izgleda kao će trajati 30 godina
    da, gledala ja veš mašinu i patila ...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    ja osobno mislim da uopce nema veze cije ime pise na proizvodu i da bi ti to isto svi napravili.
    ja imam drukčija iskustva s drugima.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nemam, pa zato kazem.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

E pa nazalos drage moje odavno sam se uvjerila da svim tim servisima ili slicno treba sjesti za vrat. Na svu srecu sam lajava pa mi to ne pada tesko. Kod nas je problem bio auto. Mali smisni Clio pod garancijom koji su u servisu popravljali jedno 5 puta dok se nisam totalno nap... i zvala glavnog zastupnika za Renault. U roku od tri sata auto popravljen i dobila osobnog sofera da ne cekam u servisu. :shock: Od tada uvik tako radim i ne bi vjerovali , ali svaki put upali.
    Brigita 2 trazi novu masinu pod obavezno. Sad vise nemoj ni pristajati da ti dojde serviser!

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme, Sorci, gdje sad držiš klopu? :shock: Nadam se da me moj prijatelj frižider (isto Electrolux) još neće ostaviti... A na njihovu poslovnost nemam riječi...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u frižideru. s pljesnjivim filterom :/ .

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sorciere dobro da si ovo napisala, sad bar znam kaj izbjeći. Baš si mislim u novoj godini kupiti novi frižider koji bi bio samo to, a ledenicu bi kupili zasebnu. I naravno da smo htjeli Electrolux jer imamo njihovu perilicu već 11 godina koja radi savršeno gotovo svaki dan. Doduše to je tada bio najskuplji model, a najmanji (uska je od 45 cm), ali navodno iznutra s kadom od rostfreia. MM im nije vjerovao i tražio od prodavača da izokrenu naopačke mašinu, kad ono zbilja je bilo tako kako su rekli. Zaista nismo požalili novca. Ali to je bilo tada. Danas zbilja više ne možeš kupiti nekakvu tehniku i očekivati da ti toliko dugo traje bez problema, nažalost. Morat ćemo razmotriti i druge proizvođače, koliko bi me došao Miele frižider?

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa

A zakaj te živcira?
    ne znam jesam li ja prezahtjevna ili sto, ali meni taj usisivac izgleda kao da je za ukras. ili onaj djecji usisivac.

vrecica se napuni zacas.
    ako malo duze radi, rikne. pa mu treba cijeli dan da se oporavi.
    jako vuce samo kad je vrecica prazna. kako se brzo puni, to traje cca 5 minuta. ostalo ugl samo mazi povrsinu koju bi trebao saugati. tj djeluje poput metle. a metlu imam. i ne volim.

ugl, kod nas sauganje izgleda tako da vidljivu prasinu najprije metemo ili saugamo onim malim usisivacicem rucnim, pa onda ovim 'pravim'. i cekam priliku da nadjem nekoga tko nije odvec zahtjevan a treba usisivac i skupim lovu za nesto bolje. ne neki fancy, vodeni ili sl.

obicni, s filterom. ali da radi kak treba.
    Potpisujem sve do jedne riječi.Jedva čekam da rikne do kraja da ga zamijenim.
    Usisam pola kuće i on rikne pa moram čekat da se oporavi da posisam drugu polovicu

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mene je prošle godine izludio electroluxov servis (onaj u alagovićevoj) - suđerica procurila otraga, oni je otpeljali, promijenili ionski izmjenjivač i rekli da je zato curila (kamenac), dopeljali je u novi stan, ja je prvi put uključim i opet curi... i pazi sad, ja sam im tumačila da uvijek procuri na istom (vrućem) programu ispiranja, a da curi hladna voda bez deterđenta. Onda je ispalo da treba promijeniti neki ulazni ventil, bla bla, čekali ga mjesec dana, uglavnom cijela priča nas je koštala nekih 800 kn (možda nepotrebno mijenjanje gela 600, a ventil nekih 200, nisam dala da mi naplate rad nego je išlo kao reklamacija), mogla sam malo dodati i imala bi novu (ova je bila tad stara 6 godina). Bučna je kao kamion za pranje cesta.
    Al zato imam ultratihu kandicu koja žnjara bijeli veš bar 2.5 sata

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

sa elektroluxom nemam p'roblema, imamo drugi usisavac njihov imena clario (prvi riknuo zbog vlage kojaje unistila motor,j.... zivili u takvim uvjetima neko krace vrijeme dok se kuca radila). Sa njihovim servisima isto nisam imala poteskoce jer mi je mojom greskom pukla cijev (onaj rebrasti dio) otisla u ovlasteni servis i iduci dan me je cekala novsa cijev.
    a da ima muljatora tosvakako i mislim da to nema veze s markama proizvoda - mi smo imali problema s peglom tefal koja je pocela curiti nakon par mjeseci koristenja i dok mm nije poludio i uzeo peglu bez placanja ikakvoga nije bilo mira; a kada smokupovali ves masinu dosla nam je neispravna (niti jednom ju nismo uspjeli ukljuciti) i tip fino u trgovini nama kaze da ce poslati majstora -mm dozivio fraz i nazvao gorenje u sloveniji i fino im objasnio da ak smo kupili ispravnu masinu da takvu zelimo dobiti-u roku sat vremena su dosli iz ducana s novom masinom.

POANTA- dok senepostavite prema tim muljatorima ko ostrokondje oni ce vas vozati po svom

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

MGrubi, mi vec imamo 5 god. Electrolux sudjericu koja radi kao 'Singerica' (isto kao i njihova napa kojoj smo do sada jedan puta promjenuli filter)

Sorci, nisam sigurna dali je pametno drzati hranu u frizideru koji ima pljesnivi filter. Ne kuzim se u toksikologiju ali mogu si zamisliti da to nije prezdravo :/

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

maxime - smanjila sam hranu na miminum :/ ... sva sreća da se ne prežderavam za ove praznike .

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja bi vas samo htio upozoriti da generaliziranjem brandova neće izbjeći probleme. naime electrolux je dio iste grupacije kojoj pripadaju i zanussi, AEG i REX. najčešće se proizvodi koji se prodaju pod raznim brandovima proizvode u istoj tvornici. npr. velika tvornica u italiji mjesec dana proizvodi zanussi perilicu, nakon toga mjesec dana AEG perilicu a kad imaju prazni hod onda proizvode za sebe npr. Indesit perilicu. najbolji primjer su vam npr. televizori koji su se svojedobno prodavali u Zagrebu. dijagonala 55 cm, Quadro, JVC i Phillips. izgledali su jako slično tj. razlikovali su se samo po masci koja je pokrivala gumbe ispod ekrana. sve ostalo je bilo apsolutno isto i izvana i iznutra. cijena se razlikovala oko 400 kuna. s time da je Quadro bio najjeftiniji i imao najdužu garanciju. a svi su se proizvodili u Turskoj. JVC je u to vrijeme u Japanu proizvodio samo 72 cm televizore za koje je vjerovao da kupuju najzahtjevniji kupci pa i očekuju najveću kvalitetu. ako želite smanjiti rizik kupovanja bofl robe morate se jako dobro informirati i najčešće ispljunuti malo veću lovu.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

daddy, znam za to. pikirala sam zanussi šporet, ali on je u toj EL grupi .

ali, ima i drugih proizvođača .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

gorenje i obodin

veš mašina je skoro punoljetna kao i frižider.....nekoliko manjih popravaka u njihovom životu

doživljavam ih ko kućne ljubimce

imaju i imena,veš mašina je stara raga ,a frižider đedo

i sad mi je muka kad ovo čitam,

što ću kad đedo i raga otegnu papke?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj brigita2 prvotno napisa
    ...kupila sam perilicu za rublje marke Quadro u prodajnom centru Pevec i 2 mjeseca je radila. Nakon toga je prestala raditi ...
    Ista stvar kod nas. Ali ja sam odmah rekla da ako misli da ne moze popraviti, nek donese novu. Na kraju je proslo malo vise od 45 dana (naravno da su otezali sto su duze mogli) i serviser nam je donio novu. Rekao je da inace to ne radi, da bismo trebali sami ici s racunom u Pevec po novu. I, naravno, garancija pocinje teci iznova. Samo sta nam to vrijedi, kad ce za koji mjesec ponovo riknuti. Nikad vise Quadro! Bome ni Pevec!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi imamo Elektroluxov usisivac Clario (zovemo ga smrdljivac, ali nije u tome problem). Otisla nam ona papucica koja usisava (ono sto se vuce po podu). To mi je prvi put da se taj dio razvali. Dogadjalo mi se da pregori usisivac, ili pukne crijevo, ali da se razvali papucica-to jos nisam dozivjela. Nazovem servis da kupim novu-kosta 150 KN!!! Pa mislim stvarno...!!! Radije cu kupiti nov usisivac.

Mozda je nekome ostao taj dio od pokojnog Clario usisivaca?
    Loo?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM kaže, ako nije onaj oxi u pitanju već obični clario da su u elektrojapi te papučice 99 kuma.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM kaže, ako nije onaj oxi u pitanju već obični clario da su u elektrojapi te papučice 99 kuma.
    a kak to imaju, a filter nemaju... :?

btw - nisam još zvala, jer moram sutra kikicu poslat na pripreme pa sam u cajtnotu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a kak to imaju, a filter nemaju... :?

btw - nisam još zvala, jer moram sutra kikicu poslat na pripreme pa sam u cajtnotu.
    Piše MM:
    Za vrecice i filtere za usisivače smo distributri za cijelu HR, a uz put imamo ostali pribor za usisivače.
    Filteri za zamrzivač se naručuje preko servisa i serviser mora dati nalog da se to nabavi, to dućani nemaju.
    Javi se, nešto ćemo organizirati, jednako ti vremena treba za nazvati i za žaliti se na forumu na neposlovnost

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vjeruj mi - na bezobrazluk onog gorile iz electroluxa - došlo mi je da se bacim u potragu po crnoj kronici, da vidim ko ga može mlatnuti umjesto mene !
    pa makar u međuvremenu morala kupiti novi frižider druge marke!

a nije mi logično da mi netko proda frižider, a da za njega nema ono što je potrebno za redovan rad. pa nisam tražila kompresor...

(kao što vidiš - još me nije pustilo :? ... grrrrrrr)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Gdje je to?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slavonska avenija 3. Iza onog parkirališta MUPa u Heinzlovoj gdje se radi pregled autosjedalica.

Početno

Brigita2,napucaj BI-EL-ovce čim prije!Reci da buš uzela odvjetnika da im razjasni par stvari,budu se već opametili.Mi smo imali manju nezgodu s fenom pod garancijom,isto je bilo priče kod njih....Imaš pravo na novi strojček,u svakom slučaju.Da si htjela popravljani i rabljeni mogla si ga nabaviti i preko oglasnika badava,slobodno im to napomeni.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kupila filter. zakasnila na posao, ali srećom nije bilo gužve. skupo ko kuga .

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

brigita, obrati se i društvu Potrošač ili nazovi zastupnika direktno i inzistiraj na novom stroju.

mi inače imamo zanussi perilicu i malu elektrostaklenu ploču (dobro, nju baš ne koristim puno) i to je sve ok, onda imamo electrolux ugradbenu plinsku ploču s rešetkama od gusa i ugradbenu pećnicu, to sve negdje oko 3 godine staro, u upotrebi nešto malo manje.

s tom rešetkom od gusa i rinkovima imam problema jer ne znam kak da ih očistim više, da budem zadovoljna kako to izgleda, na početku je još nekak išlo, ali sada više stvarno to izgleda tako da bih najradije stavila u neku kiselinu da sve pojede i da sve dobi istu boju.

a kaj se pećnice tiče, dosta se zaprskala (jer je MM-u trebalo stvarno jako dugo da mu uđe u glavu da ne uključuje ventilator dok se peče meso, zato jer je njemu to bilo super kak se ispeče), ja sam to uspjela lako očistiti, pa je nekako ljetos opet došao red za čišćenje, no ja trudna, nisam se mogla dić iz kreveta tjednima i mjesecima, pa je došla i jesen, a i zima i gledam nedavno odakle padaju stalno neke mrvice na dno, nemoguće da su to komadići hrane - kad skužimo da iznad gornjih grijača ima rđe i da pećnica ustvari trune i ljušti se. taman kad joj prošla garancija.

samo što me nije šlagiralo, a posebno kad se sjetim cijene! i kaj sad, možemo ju komtno baciti. a "osim toga" bila sam super zadovoljna njome i kak se sve peklo...

imamo frižider, ledenicu i vešmašinu gorenje i iako sam po nekim topićima čitala kak su ih ljudi pljuvali, to nam radi savršeno, bez ikakve zamjerke. a moja vešmašina koju sam kupila odmah nakon faxa i držala je u podstanarskom stanu, pa je nakon toga preseljena kod mame MM-a (mi kupili novu i jaču) i danas radi nakon ne znam koliko godina bez i jednog jedinog servisa ili kvara...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Hera prvotno napisa
    brigita, obrati se i društvu Potrošač ili nazovi zastupnika direktno i inzistiraj na novom stroju.
    Vjerovala ili ne sve sam to napravila. Zastupnika sam kontaktirala više puta i javljeno mi je da će se to hitno riješiti. Danas je prošlo već 73 dana od prijave kvara i još ništa nije riješeno. 27.12 su serviseri odvezli veš mašinu, obečali da ćemo dobiti novu i da još samo treba riješiti papirologiju. Dosad ništa. Ljudi ne kupujte Quadro veš mašine nipošto. Što mi sad vrijedi 3.godišnja garancija kad se popravak pretvorio u nočnu moru. Koliko sam samo vremena, živaca i telefona potrošila na servis, trebali bi mi dati odštetu za duševne boli.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •