dakle - očito treba razmisliti kod kupnje bilo čega iz njihovog asortimana...

ja kupila frižider, zamrzivač, veliki i mali usisavač. da nemam sto raznih vrsta aparata. taman razmišljam o nekom šporetu - ali sad nema šansi da kupim bilo što iz njihovog asortimana.

frižider ima filter koji se nakon nekog vremena spljesnivi. i koji se može nabaviti samo u electroluxu. koji radi od 8-16h kao i ja. sad imaju 14 dana inventuru - dakle ni moj go ne pomaže - ne rade. iako su tamo - ne mogu mi prodati.

dali su mi popis servisa, nek tražim . na moje pitanje mogu li oni provjeriti u kojem servisu ima filtera - rekoše da si zovem sama. naravno da sam pukla. i naravno da ljudi u servisima pojma nemaju o čemu se radi, jer je to nešto što se rijetko traži. ili nikada.

već nekoliko puta prilikom kupnje filtera sam "spušila" - jer oni rade tak kak rade, jer se NE može prebaciti u dućan elektrojape - čiji ulaz je 10-tak metara dalje.

btw - kod kupnje zamrzivača - u elektrojapi mi u dva dana digli cijenu parsto kuna :shock: . zamrzivač moram često odleđivati - za razliku od prijašnjeg whirlpoola koji je radio savršeno punih 10 godina.

pa ako nekom moje iskustvo pomogne....