Cure,
ima li tko električnu peku. Dobila sam je neki dan i ne znam kako je koristiti. Zanima me da li netko ima kakva dobar savjet za povrće pod pekom.
Koje povrće, kako, da li staviti ulja ili ne, koliko dugo i kako da bude što finije?
Cure,
ima li tko električnu peku. Dobila sam je neki dan i ne znam kako je koristiti. Zanima me da li netko ima kakva dobar savjet za povrće pod pekom.
Koje povrće, kako, da li staviti ulja ili ne, koliko dugo i kako da bude što finije?
moj recept za običnu peku jest:
povrće, obavezno crveni luk (ili još bolje mladi luk), peršin,sol, papar, ružmarin, malo metvice, malo maslinovog ulja i dodati vode da pokrije cca 1 prst dna
njami
odlično....
jedva čekam probati.... Radit ću je za NG... baš se veselim
jel to ona pizza pan, velika, okrugla sa staklenim poklopcem?
ja u takvoj išla peći pizzu pa nafrljila temp na max (5) i zapalila se ispod u roku odmah![]()
od onda ju bojkotiram i tražim dobar razlog da ju opet izvadim iz ladice
Na početku svima sve najbolje u NG.
Evo da javim da je povrće u peki uspijelo.
Molim recepte sa uputama što se još može u njoj napraviti (npr. teletina, hobotnica, pizza,... i sl.)
Upute su mi dosta važne.
Hvala na svakoj sugestiji.
možeš peći šta god ti padne na pamet.
ja najčešće ubacim meso i povrće te dodam vrlo malo ulja pa ispadne kao na roštilju.
pizza se peče na 2.aries24 prvotno napisa
dobro da si rekla, ja bih sljedeći put probala na 4 pa tako redom![]()
nego, još nešto kod pizze, kad se peče poklopljena onda mi se cijedi voda niz poklopac pa bude gnjecavo :/
poklopac digneš svaki put kad se orosi i prebrišeš ga.
Ja u tom pekaču pečem sve oguće osim PIZZE. To mi nikako ne uspjeva. A najbolja je riba.![]()
ja radim teletinu ispod peke u obicnoj tavi s poklopcem i super ispadne
Dolega,dolega prvotno napisa
koliko dugo pečeš to meso, na kojoj temp. i zanima me da li ga moraš okretati. Osim toga da li u isto vrijeme staviš krumpir i ostalo povrće i meso ili nekim redom. Da li se mora podljevati ili ne?
Ja radila krumpir i tikvice, pa mi je krumpir ispao super ali su tikvice bile dosta vodene, možda sam ih predugo radila, osim toga podljevala sam tijekom pečenja.
meso i krumpir stavim istovremeno i povremeno okrenem/promiješam.
tikvice npr.stavim pred kraj.
nekad podlijevam vodom,ovisi koliko je meso tanko.
pečem na 3-4.
Ima li tko kakav novi recept?
Detaljno molim!
Isto, za ribu je super.Poslid prvotno napisa
Meni u njoj pizza ispadne za 5!Pečem je na 2,a tijesto obavezno najprije malo zapečem s jedne strane pa na taj zapečeni dio složim sve šta na nju stavljam i onda je stavim peći.Za 6 minuta je gotova..... moji je obožavaju.
isto kao dolega (ja krumpir izrežem na ploške)dolega prvotno napisa
Hm, mi to imamo na moru i pečemo u njoj kao u običnoj posudi pa u pećnici, a takav je i okus. JEdina prednost je što peku stavimo na terasu pa nam nije vruće dok kuhamo![]()
Ja obožavam papriku pečenu u toj električnoj pizza-tavi. Kad je sezona paprike, kod nas se peče skoro svaki drugi dan.
Mi isto pečemo i kuhamo u njoj sve osim pizze
Pizza nam nikada ne uspije dobro.
No radimo piletinu s povrćem, razno meso, ma sve ispadne super
Evo jednog recepta:
piletina, krumpiri, puno luka i češnjaka, mrkva i povrće po želji na malo maslinovog ulja, papra i alnature i njami![]()